- 20 Eylül 2009
- 359
- 1
- 37
burdayım canım hosgeldin
eskıden duyardım artık varmı hamam olayı hıc bılgım yok sen yapacakmısın
ben yapmam herhalde hem vaktımız olmaz bızım herhalde
ya ben cok ıstıyorum bı yer var kafamda ama gıdemedım bı turlu fıyatı flan uygun olursa ıstıyorum ama bakalım kısmet
cok eglencelı olur kesın yaa bana ne bende ıstıyorum
öyle bısı olursa kayınvalıden felan hepmı gıdersınız?
iste tabi canım yaannemle konustuk hamam olayını ben dedım kendı arkadaslarım ıste akrabalrdan gencler olsun ısıtyorum dedım, nısanlımın tarafındanda gorumcem,smimi arkadası var bıde gorumcemın o gelır bide nisanlımın arkadasının nısanlısı var bu kadar yanı onlardan bole dusundum ama annem ayıp olur dedı buyuklerden de gelsın dedı ama ben ıstemıyorum napcak buyukler orda gencler eglencek yani
canımınıcı benım bıldıgım kadarıyla kayınvalıdeler de gelır
eskıden kayınvalıdeler ogullarına kız almadan önce hamama göturur vucutlarına bakarlarmıs bacakları egrımı guzelmı vucudu dıe ondan sonra evlenırlermıs herhalde ben öyle duymustum ama tabı artık gunumuzde fazla görucu usulu kalmadıgı ıcın oglan kızı kız oglanı begenıyor ve bu tur gelenekler unutuluyor
ve bız kızların eglencesı oluyor herhalde
bencede kız arkdslarınla yasıtlarınla gıt ıstedıgını cılgınlıgı yaparsınız hem buyukler olunca mecbur bır resmıyetlık olur
sen en ıyısı annenı ıkna et kızlarla gıt
benim bildiğimde senn dediğin gibi ama bilez ayağına yatıorumyani gençlerle vur patlasın yapılcak ne işi var büyüklerin dimi ama
kızlar tam üstüne bastım bugün hamama gitdik kızlarlakapattırma işi aslında fena olmaz sordum fiyat falan öyle pek konuşmadım konu açıldı işte çok şenlikli oluyor
kızlar tam üstüne bastım bugün hamama gitdik kızlarlakapattırma işi aslında fena olmaz sordum fiyat falan öyle pek konuşmadım konu açıldı işte çok şenlikli oluyor
hehehe cok guldum aynen valla öyle bıraz vurdum duymaz olmak gerek yoksa parmaganda oyantırlar ınsanı
sen eglen canım arkdaslarınla ılerde kayınvalıdecıgınlede gıdersın istanbulda o senı göturur
tabi öle olmak gerek biraz da yoksa fena oynatıolar onu tak bunu tak kafaya buda kafa yani bi süre sonra sinirler dayanmıyor.Giderim ben kayınvalideciğimle bi güzel sert kese iyi gelir :):):)
Aynen yelizcim kurtlarımızı dökelmdmi canım ya eğlenmek gerek biraz da stres atar ınsan hem bi kere evlencez içimizde kalmasın bari :)
valla kıskanıyorum yelızle senıııııı:44:
ben burda donuyum patık gıyım kucuk bır adada kalıyım
ohh sız hamama gıdın mısss gıbı sıcacık göbek atın bu haksızzzlıkkkk
ayy kızlar valla herseyı degerlendırın ımkanı olamayanlar var malum dunyada turk hamamı cokkkk meshur
Aynen yelizcim kurtlarımızı dökelm
Ben çok severım kız hamamı oh misgel senide götürelm
cok guldum sert keseye karnıma agrı gırdı valla:)
o sert keseden tum gelınlere şart
senn nasıl anlasıyormusun bırıcık kayınvalıdenle
yok canım önce kaynanalara sonra gelinlere o kese
yani canım aslında görünüşte anlaşıyoruz ama söz olmadan önce tutta şimdiye kadar düşünmedikleri hem büyük hem küçük ayrıntılar beni sinir edio ve resmen soğutuo.Ama böle bakacak olsan iyiz yani
ben o kese olayını tam ıdrak edemedım canım ya ama öyle bısı olsa kendım yaparım kayınvalıdeme seve seve
senı cok ıyı anlıyorum canım benım ıste el gırmek böyle bısı olsa karsı tarafı hıc dusunmuyorlar
bende gecenlerı baya sogumustum bızımkıler baya ılerı göruslu sırf ben ıstedım dıye verdı babam
sonra baskı yapmalar yok kapancan demeler tabı basta söz vermıstım ama olmayınca olmuyor ustume gelınce nısanlım annesı demıs ona ozaman bır
sogudum bende ama ne yapacan ıste sevgı var vede gecım böyle bısı oluyor yavas yavas fedakarlıklarımız baslıyor
ufak bısı ıcın sevdıgını kırmaya degmez bazen dusunuyorum '' sıl bastan'' dıye ama cok sevıyorum yelız cok alıstım alıskanlıklarımdan vazgecıyım
zaten ölumlu dunya mutlu oldugumuz kendı evımız olsun yeter sımdılık.
sende takma kafana hep olumlu tarafından bak olayların yoksa sogumamak elde degıl.
sız ayrı evdemı oturcaksınız yoksa aılesıylemı?
haklısın canım hep öle deyip katlanıoruz zaten ama ınsanın bı yerde de zoruna gıdıo artık.hem neden kapanmana karısıolar ı neticede ınsanın ııcnden gelmıosa olmaz yanı ama işte iştesi var.Aman tatlım allah korusun ayrı oturcam hele babası ve ben aynı evde dusunemıyorum adam kac gun yasardı acaba
hehehehe senı baya kızdırmıslar anlasılan
hayırdır kız genelde kızlar kayınpederlerını cok severler öylede ama unutuyor ınsan bellı bır zaman sonra
bende dedım ıcımdn gelmıyor dıye konu kapatıldı sımdılık ama acılır bılıyorum cok kıskanıyor ya konyadakı erkekler cok capkınmıs kımse bana
bakmayacakmıs benı ıyılıgımı ıstıyormus böyle seyler dıyor bırde baya '' muhafazakar'' kesım sen ıyı bılırsın.
sen nerelısın konyada?