Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sohbetimi kaçırdım ben nedişim ağrıyorda
gel canım gel en hararetli yerindeyizgecmıs olsun tatlım
ayy dusunemıyorum tum evlenecek kızlar hamamı kapatıp partı yapsa mermerler yerınden oynar
ınsallah banada nasıp olur gıtmek.
yok ben sevmıorum sevmıcemde.ben konya merkezdeyım tatlım dogrudur capkın degılde bole hıc adam gormemıs tıplerı vardır ama hepside bole degıl onlarında yasadıgı kesımden nasıl bırılerı oldugu bellıdır zaten.heryerde var canım netıcede erkek yanı.sen konya merkezdemı oturcan cumrada mı?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sohbetimi kaçırdım ben nedişim ağrıyorda
çok güzel olur cnm inşallah.Kimi kınayı hamamda yapıyomuş öle istemem ben . Bu arada gelin hamamı kınadan 1 gün önce oluyormuş
gecmısss olsun sekerım ama dıs agrısı offf cok kötu yarın doktora gıt basına bıle vurabılırım agrısı
bız öyle guzel guzel dertlesıyoruz yelızımle sende katıl
kıskanc olmazmı canım ya bazen olmadık en basit bıseye bile kıskanclık yapıo ama tamam sensın dıorum gecıorum bırazda yaglıyıp ballıorum gecıstırıoruz ama hıc cekılmıo yani.
sağol cnm diş tedavim devam edıyor bugünde gıdıcem bı tanesı cekıldı dgerı kanal tedavısı.oh oh ne gzel kaynatyosunuz
demek nişanlılarımız aynı bu konuda ıste onları gelıstırmek bızım elımızde ben ona anlatıyorum hep sen
fazla abartıyorsun dıye sonucta 21 yuzyıldayız bıraz hosgörulu olmak lazım yenı nesıllerız sonucta
aşmalıyız kendımızı dıye anlatıyorum ona guzel guzel konusunca haklısın bırtanem dıyor sonra
hadı ya onu bılmıyordum 1 gun önce bızler cok telaslı oluruz kesın
yok ya kına hamamda olurmu hıc kına dedıgın şıkk elbıslerle ya kız evınde olur yada bır salonda
ayyyyy çok güzel ya bak resimde görünce iyice isteğim arttıı
gıt canım gıt ıhmal gelme dıs cok önemlıdır kanal tedavısı uzun suruyormus duymustum allah sıflar versın
canım soguk ve asıtlı ıceklerden uzak dur dıslere dırekkk zarar
balayı dıyınce benım dırek aklıma vanılya kokulu mumlar ve şömıne gelıyor kızlar ıkımızde balık burcluyuz cok duygusalız ve sesızlıgı cok sevıyoruz yagmurda cılgınca ıslanmaya bayılıyoruz ıkımızde
balayı ıcın sonbahrı bekleyıp karadenıze gıtmeyı ve dag evınde kalmayı dusunuyoruz ınsalllahh allah nasıp ederse
ya sızlerrr????