2012' de yazın evlenecekler

selammm
Herkez nerede ya ?
bız gene al ıade et al ıade et kısmından suanda evkurda kullanmak uzere elımızde 2050 tl var. bakalım ne alıcaz o parayla. acaba eksıkleırmımı alsam ckb setı, tencere setı,bornoz kücük ev aletlerı nevresım battanıye bardak takımları tava setı falan fişman piyasadan dahamı pahalıya almış olurum hepsını ?

günaydın kızlar sınavlarla başım belada hiç konuşamıyorum sizlerleçokta kimse uğramıyo galiba artık

aşkıma kavuşmama 173 günnn

Son düzenleme:
Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kizlar :)

pek kimsecikler yok gerçekten buralarda noluyoruz :)))

çeyiz alan yok mu bu ara :26: banada fikir oluyodu gözümden kaçan bisey oldugu zaman

günaydın canım.. evkur biraz pahalı ama bazı şeylerde eğer denk getirebilirsen daha uygun ürünler olabiliyor. Annemin süpürgesini epey uyguna aldık dışarıya göre mesela.. ama şans işte, arada denk gelio öylesi..
günaydın kızlar sınavlarla başım belada hiç konuşamıyorum sizlerleçokta kimse uğramıyo galiba artık

aşkıma kavuşmama 173 günnn
günaydın, iyi dersler iyi çalışmalar sana melekcim...

çeyiz alan yok mu bu ara :26: banada fikir oluyodu gözümden kaçan bisey oldugu zaman
günaydın canım, pek giremiyorum. Bugün de hiç yazasım yok, gözlerimi zor açıyorum.. okuyup çıkıyorum bende napiyim.. Çeyiz alasım da yok. en son bulaşık makinamı ve ekmek kızartma mak. nevresim fln aldım işte, daha alasım yok

günaydın canım, pek giremiyorum. Bugün de hiç yazasım yok, gözlerimi zor açıyorum.. okuyup çıkıyorum bende napiyim.. Çeyiz alasım da yok. en son bulaşık makinamı ve ekmek kızartma mak. nevresim fln aldım işte, daha alasım yok

selam kızlar..bizde en son televizyonumuzu aldık teknosa da süper bi indirim vardı iki hafta önce,tekrar olursa muhakkak gidin kızlar,biz 2400 lük televizyonu 1800 e aldık taksitli hemde :))

keyifsiz gibisin canim? iyisindir umarim :S
eviniz tutuldu mu sizin yoksa bulasik makineni tutulana kadar magazada mi tutacaklar?
geçicidir eminim tatlim ihtiyaciniz olan seyleri almaya baslarsin yakinda :)

selam kızlar..bizde en son televizyonumuzu aldık teknosa da süper bi indirim vardı iki hafta önce,tekrar olursa muhakkak gidin kızlar,biz 2400 lük televizyonu 1800 e aldık taksitli hemde :))

selam canim =) güle güle bakmak nasip olsun bizim ev daha ortada olmadigi için bisey alamiyoruz böyle esya olarak. Indirimden yararlanmissiniz ne güzel

DeryaWcim sanada hayirli olsun canim yazmayi unutmusum :))

Herkese Selam. 9.10.11 de nişanlandım. 26 Mayısta düğünüm var

Ama bu ara çeyizi felan bıraktım zayıflama telaşındayım. Cumartesi günü Linense gittim, Yatak örtüsü beğendim. Öyle güzel öyle güzeldi ki bakıp bakıp durdum ta ki 1.350 TL etiketini görene kadar.

Hayırlı uğurlu olsun...

linens fiyatlarda azcıkın uçuyor :)))

Tünaydınlar herkeseeee
:)))

Tünaydiiiiiiiiin :))) hosgelmissin :)

hayirli olsun

zayiflama telasi benide aldi uzun zamandir.. malesef yememe dikkat ederek hayatta kilo kaybedemem iyi bogazi seven birisiyim çünkü, ama en azindan spora giderek azda olsa kaybetmeye basladim çok sükür
O ne öyle altin dösemeli falan miydi yatak örtüsü

hayırlısı olsunnn,,uyku garantili falan mı yatak örtüsü çokmuş arkadaş ,o fiyata yakın yatak odası takımları var :) hehe

bende yemek yemiyorum abur cubur yiyorum,kilo almamam lazıımmmmm (((

benımde kılo almam lazım
bıngomıngoda tac yatak ortulerı var gunluk , gunlugumu almsıtım 2 gundur evde goremedım ınanırmısınız kosusturmacadan bu aksam gene gıdıyoruz alısverıse
epey hızlandık bı ara topic acıcam neler aldık dıyede
pike takımı gibi olan var acaba alınabılırmı yoksa fuzılımı 4 adet nevresım 1 adet normal yatak ortusu 1 adette gunluk kadıfe bırde su pikeden almaya g erek varmı
Çift Kişilik Yatak Ört-Roseto-Siyah
?

gülsenn hayırlıı olsun buarada sımdı gordumm
deryacım 1 tane sey degılkı 2000 bın lıralık bıseyler almam gerek dusun ıste napcam bılmıyorum buzdolabıda orada ıstedıgımız gıbısı 800 tl pahalı, ben alıcam kendı ıhtıyaclarımı borcunuda ben ustlenıcem herhalde

mrb kızlar düğüne 8 ay kaldı şimdilik çeyiz telaşındayım... mobilya ve beyaz eşyalar alındı... halı ve perdelerde 3 ay sonra falan çok para lazım:)

bende yemek yemiyorum abur cubur yiyorum,kilo almamam lazıımmmmm (((
aynen canim ya aksam eve gidince tv cips yada patlamis misir keyfine dayanamiyorummmm

canim günlügünü almissan pike takimina ne gerek var ? bence kendi evine geçince biraz toparlanmaya baslayinca al onlarida..Gerçi nevresimleri var içinde, eger nevresimin yoksa olabilirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…