2012' de yazın evlenecekler

kariyer de yaparız temizlikteee:KK1:
ya bizimde evde var ::KK52: inş istediğin bişeyler bulursun canım benimde aklımda bulunsun bulursam söylerim

Arkadaşlar Davetiyeleri ve Balayı tatilini dügünden nekadar süre önce ayarlayacaksınız
:KK16:

Günaydin gelincikler;

Hepinize mutlu, huzurlu, saglikli bir 2012 diliyorum. Yaninizdan sevdikleriniz hiç mi hiç eksik olmasin, hersey gönlünüzce olsun :)
Herkes ayni seyi söyledi sanirim bu arada, bu son yeniyila girisimizdi, seneye kocalarimizla olalim Allahin izniyle. :nazar:

Herkesi öpüyorum :KK16:

Canim benimmmm amiiiin hepimizede insallah :KK16:

Amiiin melekcim insAllah :)

Günaydin canimmmm, 1 ayida yedik, 1 yilida masallah ne cabuk geçti zaman ya :) hele su aileler tanisali, telasa baslayali zaman çabuk geçiyor :))
Geçmis olsun canim kayinbaban için. Insallah aileler anlasirda orta yol bulunur.. sen ne zamana istiyosun nisani?
Kayinvalidemlerde toplandik biz zaten aramama gerek kalmadi :KK1: ama dün ailenin geri kalan üyelerini aradim halaydi teyzeydi tek tek aradim.. aramak gerekir mi bilmiyorum bana biraz saçma geliyor ama napim ayip olmasin dedim belki onlar benim gibi düsünmüyolardir.. Nisanlina sorabilirsin onlar yeniyil kutlamasi için ariyolar mi falan diye..

Allaaaaah saymak dahada kolaylasti yeni yila girince :):nazar: canim dügün için mi sayiyorsun bu arada?

evet cnm düğün için düğünüme beş ay 25 gün kaldı allahın izniyle:KK9:

ben şunu anlamıyorum arkadaşlar düğün yapmak çok zor gerçketn ev kurmak falan derken iki taraf için söylüyorum bizde taraf yok gerçi herkes yapabileceklerini yapıyo ama etrafdakilere noluyosa yok şunu aldın mı yok bunu aldın mı aaa o eksik olmaz falan ben takmıyorum gerçi ama insanın sinirini bozuyolar alabileceklerimizi alıp diğerlerinide sonra alıcaz olmaz mı yani?

aynen canım yaa o etraftaki gıcık insanların yüzünden tartışıyorum aşkımla :KK14: sanki herşey o kadar basit dediğin gibi onuda al bunuda al tamam alayımda sonra sıkıntısını yine ben yaşıcam sen değil :KK20: vıdı vıdı konuşup duruyolar, ben artık onu al bunu aldır diyenlere diyorumki onu sen kendi kocana aldır ondan sonra susuyolar :KK1: ya suscaklar karışmıcaklar yada böyle lafını alıp oturcaklar bende daralıyorum yani yeter :KK36:

kızlar bu elbiseye uygun saç modelleri arıyorum ama nasıl birşey yaptırsamki bi fikriniz varmıı????

Eklentiler

• $fotoğraf0732.jpg
    $fotoğraf0732.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 40
selammmm kizlarrr bisey sorucammm.. aranida simdiden damatlik alan varmi ?? yada fiyatlari hakkinda bilgisi olan ?

Güzel gelincikler, yılbaşından sonra hiç giremedim. Hepinizin yeni yılını kutluyorum.
Umarım hep sevdiklerinizle olursunuz:KK48:

Selam kızlarrr, bi bakıp çıkayım dedim:KK3:
ebrummm biz nişanlık bakarken damatlıklara da baktık biyerde, 1000 tl civarı demişti, ama ilerde düğünden sonra da kullanabileceği gibi bir smokindi bizim baktığımız.. yakasındaki sateni çıkabiliyordu yani... o zaman şık bir takım elbise oluyor.. elbette daha uygunları da vardır tabi, bizim tek baktığımız oydu..

damatlıklara 15 gün sonra bakıcaz ama ben afilli bir şey istemiyorum nişanlım da öyle tabi,300 400 e mis gibi takım elbise alınabilir yelek istemiyoruz zaten

X