kuzuuuummmm:54
walla canım bunu neden yazdığını tam olarak anlayamadım, çünkü kimsenin sana bi kastı bi siniri öfkesi olduğunu düşünmüyorum... belki benim gibi arkadaşlık isteklerine çok bakmayan, tlfdan bağlanan kişilerdir kabul etmeyenler... yani her türlü ihtimali düşünmek lazım... aslında böyle ufak şeyleri takmamak lazım.. bu yazdıklarını asla üzerime alınmıyorum, çünkü alınacak bişey yapmadım... ama sana bi arkadaş tavsiyesi, böyle şeyleri kafana takarsan hayat çekilmez olur...
Nice mutlu yıllar diliyorum, yeni yılın kutlu olsun...
İnşallahhhhCanim benimmmm amiiiin hepimizede insallah
gülşenimmm yaaa kızz ben sana demedim mi at sen o tlf die, ovi movi anlamam ben, seni bize kavuşturcak bi tlf al kendineşikerimmmmmmm,,telefonumdan giremiyorum artık mesajlarıma çook özledim hepiciğinizii ,,ikinci konuda da katılıyorum kuzum sana
İnşallahhhh
gülşenimmm yaaa kızz ben sana demedim mi at sen o tlf die, ovi movi anlamam ben, seni bize kavuşturcak bi tlf al kendine
2012 nin en güzel gelinleri hepinize merhaba
bu yıl inş hep sevdikleriniz yanınızda olur hayalleriniz gerçek olur
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben şunu anlamıyorum arkadaşlar düğün yapmak çok zor gerçketn ev kurmak falan derken iki taraf için söylüyorum bizde taraf yok gerçi herkes yapabileceklerini yapıyo ama etrafdakilere noluyosa yok şunu aldın mı yok bunu aldın mı aaa o eksik olmaz falan ben takmıyorum gerçi ama insanın sinirini bozuyolar alabileceklerimizi alıp diğerlerinide sonra alıcaz olmaz mı yani?
Günaydin canimmmm, 1 ayida yedik, 1 yilida masallah ne cabuk geçti zaman ya :) hele su aileler tanisali, telasa baslayali zaman çabuk geçiyor :))
Geçmis olsun canim kayinbaban için. Insallah aileler anlasirda orta yol bulunur.. sen ne zamana istiyosun nisani?
Kayinvalidemlerde toplandik biz zaten aramama gerek kalmadi ama dün ailenin geri kalan üyelerini aradim halaydi teyzeydi tek tek aradim.. aramak gerekir mi bilmiyorum bana biraz saçma geliyor ama napim ayip olmasin dedim belki onlar benim gibi düsünmüyolardir.. Nisanlina sorabilirsin onlar yeniyil kutlamasi için ariyolar mi falan diye..
Sağol canım Allah razı olsun , Bizim da yeni yeni başlıyor telaşlar canım cünkü resmiyette duyrulmadı bu iş ama herkez biliyor tabi kör ve sagır olmaları gerek.
Bende martta ısterım ayıp bıseymı yapıyorumda gızlı kapaklı nıkaha 1 ay kala olması benım ıcıme hıc sınmıyor
bızım aılede olmaz oyle yenı yıl araması o yuzden bende bılemedım gececı calıstı gece aksama kadar uyuyacak sımdı
bende gerek yok dıyorum perşembe ameliyattamı desem ne bilim of cokta dert etmezler herhalde
2012 nin en güzel gelinleri hepinize merhaba
bu yıl inş hep sevdikleriniz yanınızda olur hayalleriniz gerçek olur
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben şunu anlamıyorum arkadaşlar düğün yapmak çok zor gerçketn ev kurmak falan derken iki taraf için söylüyorum bizde taraf yok gerçi herkes yapabileceklerini yapıyo ama etrafdakilere noluyosa yok şunu aldın mı yok bunu aldın mı aaa o eksik olmaz falan ben takmıyorum gerçi ama insanın sinirini bozuyolar alabileceklerimizi alıp diğerlerinide sonra alıcaz olmaz mı yani?
ayyy evet var tabi öyle tipler salla ayrıca açıklama da yapmak zorunda değilsin kimseye,,bakıcaz duruma göre de geç..illa şunsuz olmaz diye bişey yok ki bak kendin de yazmışsın yapabilceklerini yapıyorsa zaten iki tarafta sorun yok bence..önemli olan iki ailenin birbirine karşı olan iyi niyetli yaklaşımı..
her şey gönlümüze göre olur inş bu tatlı-tuzlu telaşlarımız geçer de huzurlu yuvamıza kavuşuruz
hayirli olsun kizlar hosgelmissiniz 2012 gelinleri arasina
yenidendogdum, yaniii canim kafani agritma simdiden kücücük baharatliklar için daha neler cikcak bizi deli edecekinsallah hepsinin hayirlisiyla üstesinden geliriz :))
dügünümüz ayni günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhayirli olsun canim çok sanslisin bende kir dügünü isterdim ama havalara güvenilmiyor insallah istedigin gibi geçer heyecan yapma
olur olur ,pozitiff düşününnnnnnnnn :101::128::103:herşey güseeelll olcekk .kızlar yaa bişy sorucam siz kristal kadeh takımı tarzında bişy aldınız mı çeyize?vitrin için,,küçük bi vitrin alıcam ama bunlar da olsa iyi olur ddi annem
olur olur ,pozitiff düşününnnnnnnnn :101::128::103:herşey güseeelll olcekk .kızlar yaa bişy sorucam siz kristal kadeh takımı tarzında bişy aldınız mı çeyize?vitrin için,,küçük bi vitrin alıcam ama bunlar da olsa iyi olur ddi annem
cokk tesekkur ederım tatlımm sanada hayırlı olsunnn ayyy bı hafta sonra nişanım war önerisi tavsiyesi ne bilimm gözden kaçmaması gereken bişey warsa paylasın bnmle kızlar lutfenn opuorum hepınzııı:)
ben karacadan 12 kişilik full bardak seti aldımm 3 çeşit bardağı var zaten onlardan ikisini koycam vitirine bide güzel bir nescafe ve türk kahvesi fincanlarından birer set koyduk mu iş tamam :) zaten eskisi gibi kocaman vitrinler yok biliosun bunlarla hemen dolar tatlımm :)
ben kendi adıma cevaplayayım ben almıycam hem vitrin hemde öyle süslü eşya ve kadeh... hep rahat kullanabilceğim sade şeyler düşünüyorum. kullanmam diyosan bence başka bişey düşenebilirsin
hayırlısı olsun canım :)) bence ayakkabın topukluysa yanına yedek bi ayakkabı al daha az topuğu olan ben ayakkabımı değiştirmiştim acıttığı için..birde en yakın arkadaşın veya kardeşin varsa kız yanında olsunlar telefonunu rujunu falan onlara taşıt
biblo tarzı bişey de olur herhalde dmi resim varsa birde kızlar vitrin için aldıklarınızın eklerseniz çok sevinirim yaa :)) yada neler koyulabilir..Eki Görüntüle 319479 resmi netten buldum bu tarz bi vitrin dşnüyorum kızlar neler gider?
canım açıkcası ben hiç böyle vitrin düşünmediğim için şimdi aklıma bişey gelmedi ama gözüme çarparsa bişeyler söylerim bide camlı mı istiyosun camsız olanlarda var onlardan olursa hiç gerekmez diye düşünüyorum bide çalışanlar için zor temizlemek falan çok yardımcı olamadım kusura bakma:)
hem bizim evdeki boydan boya vitrin takımından dolayı temizliği için antremanlıyım bencanım açıkcası ben hiç böyle vitrin düşünmediğim için şimdi aklıma bişey gelmedi ama gözüme çarparsa bişeyler söylerim bide camlı mı istiyosun camsız olanlarda var onlardan olursa hiç gerekmez diye düşünüyorum bide çalışanlar için zor temizlemek falan çok yardımcı olamadım kusura bakma:)
hem bizim evdeki boydan boya vitrin takımından dolayı temizliği için antremanlıyım benbu küçük geliyo gözüme