bence gerek yok cnm yeterli diye düşünüyorum.benimde 4 tane var.ayrıca bence de kilo al azcık,çook zayıfsın yaabenımde kılo almam lazım
bıngomıngoda tac yatak ortulerı var gunluk , gunlugumu almsıtım 2 gundur evde goremedım ınanırmısınız kosusturmacadan bu aksam gene gıdıyoruz alısverıse
epey hızlandık bı ara topic acıcam neler aldık dıyede
pike takımı gibi olan var acaba alınabılırmı yoksa fuzılımı 4 adet nevresım 1 adet normal yatak ortusu 1 adette gunluk kadıfe bırde su pikeden almaya g erek varmı
Çift Kişilik Yatak Ört-Roseto-Siyah
?
gülsenn hayırlıı olsun buarada sımdı gordumm
deryacım 1 tane sey degılkı 2000 bın lıralık bıseyler almam gerek dusun ıste napcam bılmıyorum buzdolabıda orada ıstedıgımız gıbısı 800 tl pahalı, ben alıcam kendı ıhtıyaclarımı borcunuda ben ustlenıcem herhalde
mrb kızlar düğüne 8 ay kaldı şimdilik çeyiz telaşındayım... mobilya ve beyaz eşyalar alındı... halı ve perdelerde 3 ay sonra falan çok para lazım:)
hayır ınsanı pısman edecek tarzda c ok guızel ceyızlıkler var ınan gozumuz doymuyorr
pike almım barııı
annem kesecek benı zatennnn
bence gerek yok cnm yeterli diye düşünüyorum.benimde 4 tane var.ayrıca bence de kilo al azcık,çook zayıfsın yaane güzel :)))
senın soz sacını cok begendımm buaradaaa nısanımda oyle olmasını ıstıyorum sende kılolu degılsın bebek gıbı masumsun cok
mrb kızlar düğüne 8 ay kaldı şimdilik çeyiz telaşındayım... Mobilya ve beyaz eşyalar alındı... Halı ve perdelerde 3 ay sonra falan çok para lazım:)
teşekkürlerpembe kabarık elbiseden bahsediyorsan o nişanımdaki halim
hangi ayda düğün ?
sağol cnm..
halı ve perdeler çok uygun şuan kızlar,yatak odası ve mutfağı biz yapacağımız için ben almayı düşünüyorum şimdiden,ölçüler de belli zaten..
canım benim iki yerde olcak düğünüm inş biri agustos25 diğeri eylül 2
oh süpermiş benim de kısmetse 8 eylülde olacak :))
hadi hakkımızda hayırlısı canım inş herşey çok güzel olur
damatlık demesen edeceği zaten 300 4oo ama damatlık diyince milyarlara çıkıyor vallaben de senin gibi düşünüyorum canım daha sonrada giyebileceği birşey olmalı
tam gaz gidiyor ah bir de evmizi olsaiyi geceler kızlaarrnasıl gidiyo hazırlıklar
hayırlı olsun canımslm.bende temmuzda düşünüyorum kızlar.ramazandan önce olsun bitsin diyorum.
aacak bir şey bulamazsan adres veriyim sana kuzuselammm
Herkez nerede ya ?
bız gene al ıade et al ıade et kısmından suanda evkurda kullanmak uzere elımızde 2050 tl var. bakalım ne alıcaz o parayla. acaba eksıkleırmımı alsam ckb setı, tencere setı,bornoz kücük ev aletlerı nevresım battanıye bardak takımları tava setı falan fişman piyasadan dahamı pahalıya almış olurum hepsını ?
ben de eskisi gibi giremiyorum canım netten soğudum sanırm.Sınavlar nasıl gidiyor?günaydın kızlar sınavlarla başım belada hiç konuşamıyorum sizlerleçokta kimse uğramıyo galiba artık
aşkıma kavuşmama 173 günnn
Her çıktığımda muhakkak bir şeyler alıyorum ama foto çekip buraya eklemeye üşeniyorumGünaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kizlar :)
pek kimsecikler yok gerçekten buralarda noluyoruz :)))
çeyiz alan yok mu bu ara :26: banada fikir oluyodu gözümden kaçan bisey oldugu zaman
güle güle kullanın canımmm iyi almışssınız vallaaselam kızlar..bizde en son televizyonumuzu aldık teknosa da süper bi indirim vardı iki hafta önce,tekrar olursa muhakkak gidin kızlar,biz 2400 lük televizyonu 1800 e aldık taksitli hemde :))
bey beyyyy o fiyata yatak alırız biz bee deseydinHerkese Selam. 9.10.11 de nişanlandım. 26 Mayısta düğünüm var
Ama bu ara çeyizi felan bıraktım zayıflama telaşındayım. Cumartesi günü Linense gittim, Yatak örtüsü beğendim. Öyle güzel öyle güzeldi ki bakıp bakıp durdum ta ki 1.350 TL etiketini görene kadar.
iyi yol katetmişssiniz vala o dediklerinden bende hiç yokkkkkmrb kızlar düğüne 8 ay kaldı şimdilik çeyiz telaşındayım... mobilya ve beyaz eşyalar alındı... halı ve perdelerde 3 ay sonra falan çok para lazım:)
keşke benim de iki düğünüm olsacanım benim iki yerde olcak düğünüm inş biri agustos25 diğeri eylül 2
herşey gönlünüzce olsun
damatlık demesen edeceği zaten 300 4oo ama damatlık diyince milyarlara çıkıyor vallaaynı damat tıraşı gibi aol ne gerek var aynı şeye 3 kat para vermeye
tam gaz gidiyor ah bir de evmizi olsa
hayırlı olsun canım
aacak bir şey bulamazsan adres veriyim sana kuzu
ben de eskisi gibi giremiyorum canım netten soğudum sanırm.Sınavlar nasıl gidiyor?
Her çıktığımda muhakkak bir şeyler alıyorum ama foto çekip buraya eklemeye üşeniyorum
güle güle kullanın canımmm iyi almışssınız vallaa
bey beyyyy o fiyata yatak alırız biz bee deseydin
iyi yol katetmişssiniz vala o dediklerinden bende hiç yokkkkk
keşke benim de iki düğünüm olsa
amin canım hep beraber inşallah
sınavlarım allaha şükür iyi cnm bi atlatsam şunlarıda çok rahatlayacam