2012' de yazın evlenecekler

bence gerek yok cnm yeterli diye düşünüyorum.benimde 4 tane var.ayrıca bence de kilo al azcık,çook zayıfsın yaa ne güzel :)))

hayır ınsanı pısman edecek tarzda c ok guızel ceyızlıkler var ınan gozumuz doymuyorr
pike almım barııı
annem kesecek benı zatennnn

sağol cnm..

mrb kızlar düğüne 8 ay kaldı şimdilik çeyiz telaşındayım... mobilya ve beyaz eşyalar alındı... halı ve perdelerde 3 ay sonra falan çok para lazım:)

halı ve perdeler çok uygun şuan kızlar,yatak odası ve mutfağı biz yapacağımız için ben almayı düşünüyorum şimdiden,ölçüler de belli zaten..

bence gerek yok cnm yeterli diye düşünüyorum.benimde 4 tane var.ayrıca bence de kilo al azcık,çook zayıfsın yaa ne güzel :)))

senın soz sacını cok begendımm buaradaaa nısanımda oyle olmasını ıstıyorum sende kılolu degılsın bebek gıbı masumsun cok

teşekkürler pembe kabarık elbiseden bahsediyorsan o nişanımdaki halim

o sacında cok guzel ama benım nısanım evde olacak abartı olur cok soz sacından bahsedıyorum sıyah gıbı elbısen cok guzel olmussun her ıkısındede o soz sacından nısanda yaptırmak ısterım ınsallah

sağol cnm..

halı ve perdeler çok uygun şuan kızlar,yatak odası ve mutfağı biz yapacağımız için ben almayı düşünüyorum şimdiden,ölçüler de belli zaten..

aslında öle ama işte biz ayrı şehirlerde olduğumuz için düğüne yakın alırız bide ben alsam şimdi onu bide götürmek var diye almıycam şimdi

Iyi geceler 2012 gelinleri.

Bir süre foruma gelmeyi düsünmüyordum kendimi toparladiktan sonra gelecektim.

Ama facebookta bu konuyu gördüm ve mutalaka katilmam gerek dedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat-6.html

Imkani olanlardan bu yardima takilmalarini tavsiye ederim.

Ben makara kukara topicinden katilacagim.

Belki bir kisi bizim bu yardimimiz sayesinde bir sandalye'ye kavusacak ve bize hayir dua'da bulunacak.

Bundan daha güzel ne olabilir ki?

Sevgiler.

ben de senin gibi düşünüyorum canım daha sonrada giyebileceği birşey olmalı
damatlık demesen edeceği zaten 300 4oo ama damatlık diyince milyarlara çıkıyor valla aynı damat tıraşı gibi aol ne gerek var aynı şeye 3 kat para vermeye
iyi geceler kızlaarr nasıl gidiyo hazırlıklar
tam gaz gidiyor ah bir de evmizi olsa
slm.bende temmuzda düşünüyorum kızlar.ramazandan önce olsun bitsin diyorum.
hayırlı olsun canım
aacak bir şey bulamazsan adres veriyim sana kuzu
günaydın kızlar sınavlarla başım belada hiç konuşamıyorum sizlerleçokta kimse uğramıyo galiba artık

aşkıma kavuşmama 173 günnn
ben de eskisi gibi giremiyorum canım netten soğudum sanırm.Sınavlar nasıl gidiyor?
Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kizlar :)

pek kimsecikler yok gerçekten buralarda noluyoruz :)))

çeyiz alan yok mu bu ara :26: banada fikir oluyodu gözümden kaçan bisey oldugu zaman
Her çıktığımda muhakkak bir şeyler alıyorum ama foto çekip buraya eklemeye üşeniyorum

selam kızlar..bizde en son televizyonumuzu aldık teknosa da süper bi indirim vardı iki hafta önce,tekrar olursa muhakkak gidin kızlar,biz 2400 lük televizyonu 1800 e aldık taksitli hemde :))
güle güle kullanın canımmm iyi almışssınız vallaa
bey beyyyy o fiyata yatak alırız biz bee deseydin

mrb kızlar düğüne 8 ay kaldı şimdilik çeyiz telaşındayım... mobilya ve beyaz eşyalar alındı... halı ve perdelerde 3 ay sonra falan çok para lazım:)
iyi yol katetmişssiniz vala o dediklerinden bende hiç yokkkkk
canım benim iki yerde olcak düğünüm inş biri agustos25 diğeri eylül 2
keşke benim de iki düğünüm olsa
herşey gönlünüzce olsun

amin canım hep beraber inşallah

günaydın kızlarrr nasılsınızson beş sınavım kaldı ve sonra 45 günlük tatilim başlayacak o arada işlerimizi halledicez aşkımla

sınavlarım allaha şükür iyi cnm bi atlatsam şunlarıda çok rahatlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…