Hm benim ablam oturma odasinin kanepelerini bilinmedik bir yerden aldi. Simdi pek memnun degil.
Ama salon takimini bellonadan aldi ve cok memnun.
Bellonanin da uygun takimlari var canim.
Bende bellonadan aldim oturma odasini ve salon takimini.
Mondi de uygun ve hos mobilyalari var reklam olmasin ama
Bilmiyorum ki ankarada adet öyle demek ki.
Benim kuzenin dügünün de takilarin hepsi damatla geline kaldi.
Kaynim ve eltimde ise nakit para erkek tarafina gitmis borc ödemek icin.
Altinlar gelin ve damada kalmis.
Iyi fikir neden olmasin canim.
Ki balayi ne kadar tutar bilmiyorum ki en lüks bi yere gitseniz yine atiyorum en fazla 1500TL mi tutar ki acaba?
Yani biz sadece 3 gün düsündügümüz icin bilmiyorum ne kadar tutar.
Ama iyi fikir.
Geri kalaninlada kendi evinizin kalan ihtiyaclari varsa onu görürsünüz.
Yoksa kendine altin kelepce filan oluyor cok zarif bir taki yaptirabilirsin yani.
YenidenDogdum bende takimi cok begendim.
Cok sevimli. Afiyetle yemeklerinizi yiyin.
Degistirme bencede.
tatlikedi kadehler hos ama dimi
Vitrinime koymayi düsünüyorum daha sonra :))
Derya canim sana da bi öpücük gönderiyorum
canım o kadhler nerde satılıyor netten mi gördün?
Icimi dökme ihtiyaci hiss ediyorum.
Ben ilk bu topice geldim. Ilk sizlerle konustum derdimi paylastim.
Bana yardimci olan herkese cok cok tesekkür ederim.
Allah razi olsun.
Facebook muhabbeti acilinca bende eksik kalmak istemedim.
Yalniz nisanlimla bu konuda anlasamadigim icin ekle sil ekle sil durmunu yasadim.
Bu yüzden yeni bir profil actim.
Bir kac kisiyi ekledim.
Sagolsunlar kabul edenler oldu.
Ama bazilarinda ise profillerinde yenilik olmasina ragmen (resim degisme gibi, ilet paylasma gibi),
''arkadas istegi gönderildi'' yazisini gördüm.
Dolayisila teklfimi görmüs olmalari gerekiyorlar madem ki online olmuslar.
Ama siz benimle demek ki arkadas olmak istemiyorsunuz ki tekfil kabul edilmemis.
Ama redd etmeye de önemsemediniz heralde.
Buna üzüldügümü beltirmek isterim ama saygi da duyuyorum.
Herkes herkesle arkadas olmak zorunda diye bir kaide yok.
Araniza beni yakistiramamis olabilirsiniz, yada aranizda yerimin olmadigini düsünüyor olabiliriniz.
Bunada saygi duyuyorum.
Bu yüzden bu topicte ki arkadaslari siliyorum kk'da ki listemden.
Benimle arkadas olabilecegini düsünen kader arkadaslarim kendileri eklerler eger beni bir arkadas olarak görüyorsalar.
Istemeyenler bunu zaten belli ettiler, edeceklerdir.
Ben kimseyi 'benimle arkadas ol' diye zorlamadim.
Yalniz sadece acikca 'YoLcu sanirim seninle anlasamiyoruz' gibi bir sey söylenmesini beklerdim.
Bu sekilde kendini dislanmis gibi hiss etmek hos bir duygu degil.
2012 de dilerim tüm dilekleriniz gercek olur.
Hosca kalin.
canım vall güzel bir düşünce ben sevdim ama ne bileyim bize öyle yapsallar sorulara uzun uzadıya cevaplar veririz,özeniriz,kelebek,kalp çizerizgulsengocum gecmis olsun :S
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...-icin-soru-katalogu-sorayim.html#post22401216
kizlar nisanlim icin bi hediye düsündüm.. güzel bir ani olabilir ilerde..
yardiminiza ihtiyacim var..
tesekkür ederim..
Kizlar dün faceimi dondurmustum..
Actim tekrar nisanlimin istegi üzerine..
Ama KK arkadaslari icin tek profil yaptim ekleyebildiklerimi ekledim..
kaya otell de çok merkezde canım balayı için uygun değil hiç,direk cadde üstünde hem de .Cok tesekkürler:)
Sehir degil deniz kenari istiyoruz yani nasil denir türkceden bilmiyorum simdi ama deniz kum oh miss :)
Ama pegasusta cikanlar demek ki merkezde olanar :S
Bi bakayim dediklerin cok sagol süpersin.
o kadeh ne kadar iğne alcak ki yetmez bencekadeh değilde kadehlerden iğnelik yapmışlar kk da bi arkadaş paylaşmıştı öyle bişey daha kullanışlı ve güzel olabilir diye düşünüyorumEki Görüntüle 317304 Eki Görüntüle 317305
Bunlar genelde aradaki anklaşmaya bakar canım.Nişanda takılar,parlar kızın hakkıdır ama biz hepsini topladık bankaya altın hesabı açtırdık,altın fırlayınca bekledik kar edip aldık bankadan,ortak araba aldık..Diyeceğim o ki bu tamamen izin anlaşmanıza bağlı ama sakın ola çıkarıp kvalidenlere verme,,o sizin hakkınız...Kizlar sizde taki nasil paylasilacak?
Kaynanam dedi ki paralar direk onlara gidecekmis.
Gelen ceyrekleri de kaynanam bozdurup bir bilezik yapacakmis.
Benim annemde 'sen kendin yapamiyomusun' diyo bana.
Bende arada kalan gelin oluyorum :)
üzgünüm hiç bilmiyorum...Kızlar ben yazın değil ama aralıkta evleneceğim inşallahBi soru sormak istiyorum belki bilgisi olan vardır...ANKARA 'da Özbay Mobilya + Öğretmenler Mobilya + Benotti Mobilyadan (hepsi Ankarada) mobilya alan veya bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Güvenemiyorum ama ürünleri çok hoşuma gidiyor bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun lütfen...Veya Ankarada modern moblyaların çok aşırı fiyatta olmadığı mobilyacılar varsa tavsiye edebileceğiniz çok sevinirim gerçekten...Umarım banada yardımcı olabilecek biri vardır
Sen beğendiysen gerisini salla gitsinn canımmmBen sevdimm acıkcasııı , cok guzel bir anıı
Nerden aldın sen mumları canım , o mumlar cok guzel ama cok pahalı olmasın bilemedim diğer o 1.5 tl mumlarda güzel bence onceden elde pasta mumu gibi bişey tutusturuluyordu yanı her ıkısıde benım cevrem ıcın degısık olur bence
kına ortulerınıde begendım
kurdele ıslemesıde cok guzel ama bence sadede cokg uzel oluyor
Şu kına sakızlarını nerede nasıl dagıtıcaz ben cok begendım yapabılırz yanıııı
dayanamadım yarıda alıntıyapmadan kestım bu kadehlerde cok guzel mahmutpaşada cok vardır
Kızlar dun kayınannem aldıklarımızı gordu gunluk yemek takımımı begenmedı sanırım daha sade bıseler alsanız daha guzel dedı gerı kalan herseyım normal ama tabaklar cok cıcılı oldu herhalde
acaba diyorum gaso'nun tabak takımlarıylamı değiştirsem
ama bununda catal bıcagı su bardagı ıcındemı acaba su bardagı umurumda degılde catal bıcaklarda aradan cıksın dıyorum bıde bernardo kabul edermı butun urunler evde elımde suanda 2 gun evvel teslım aldım degısırlermı
Birde değiştirmelimiyim? sonucta hanı ben cıvıl cıvıl bısey begendım bılemedım bişey dıyemıyroum
Allah razi olsun.
Yalniz nisanlimla bu konuda anlasamadigim icin ekle sil ekle sil durmunu yasadim.
Bir kac kisiyi ekledim.
Ama bazilarinda ise profillerinde yenilik olmasina ragmen (resim degisme gibi, ilet paylasma gibi),
Ama siz benimle demek ki arkadas olmak istemiyorsunuz ki tekfil kabul edilmemis.
Araniza beni yakistiramamis olabilirsiniz, yada aranizda yerimin olmadigini düsünüyor olabiliriniz.
Bunada saygi duyuyorum.
Benimle arkadas olabilecegini düsünen kader arkadaslarim kendileri eklerler eger beni bir arkadas olarak görüyorsalar.
Yalniz sadece acikca 'YoLcu sanirim seninle anlasamiyoruz' gibi bir sey söylenmesini beklerdim.
Hosca kalin.
Allah razi olsun.
Bir kac kisiyi ekledim.
Bunada saygi duyuyorum.
Hosca kalin.
Günaydınnn kızlarrr İyi senler diliyorumm
1 ayı daha yedikmi yedikkk
ne var ne yok ?
Biz iyiyiz Allaha şükür
Perşembe kayınbabam amelıyat olucak yanında olucaz.. Nişan martta olsun istiyolar artık , benim ailem ise temmuz
eylul 8 nıkah olacak..ben annemler gibi 1-2 ay ıcınde sankı gızlı saklı olsun ıstemıyorum.Aileler anlaşssın artık ameliyattan sonra :2:
Kayınannenınızı aradınızmı yenı yıl ıcın ? Aramak gerekmı?
ne var ne yok ?
Biz iyiyiz Allaha şükür
Perşembe kayınbabam amelıyat olucak yanında olucaz.. Nişan martta olsun istiyolar artık , benim ailem ise temmuz
eylul 8 nıkah olacak..ben annemler gibi 1-2 ay ıcınde sankı gızlı saklı olsun ıstemıyorum.Aileler anlaşssın artık ameliyattan sonra :2:
Kızlar günaydın:))))
Güzel mutlu bir yıl olsun hepimiz için. Artık 2010'de başlamış olduk zaman gittikçe yaklaşıyor ve heycan doruklara çıkıyor.:)))))
kuzuuuummmmbenim zariff düşünceli arkadaşımmmmmmmmmmm ne güzel bi mesaj bu böylesana da mutlu yıllar bebemmm
walla canım bunu neden yazdığını tam olarak anlayamadım, çünkü kimsenin sana bi kastı bi siniri öfkesi olduğunu düşünmüyorum... belki benim gibi arkadaşlık isteklerine çok bakmayan, tlfdan bağlanan kişilerdir kabul etmeyenler... yani her türlü ihtimali düşünmek lazım... aslında böyle ufak şeyleri takmamak lazım.. bu yazdıklarını asla üzerime alınmıyorum, çünkü alınacak bişey yapmadım... ama sana bi arkadaş tavsiyesi, böyle şeyleri kafana takarsan hayat çekilmez olur...Icimi dökme ihtiyaci hiss ediyorum.
Allah razi olsun.
Bir kac kisiyi ekledim.
Bunada saygi duyuyorum.
Hosca kalin.
Aminnn inaşallah melekcimyeni yıl allahın izniyle geliyo aşkımsız geçirdiğim son yıl 2011 güle güleinşlh yeni yıl 2012 hepimiz için hayırlı unutulmaz bir yıl olur
kuzuummmm ben de seviyorum hepiniziHepinizi çok seviyorummmmmm
Gönülden kucaklıyorum
Yeni yılınız kutlu olsun canlaarrrrrr
Günaydın, iyi senelerGünaydınnn kızlarrr İyi senler diliyorumm
ne var ne yok ?
Biz iyiyiz Allaha şükür
Günaydınnn, inşallah hepimiz için çok güzel bir yıl olsun inşallahKızlar günaydın:))))
Güzel mutlu bir yıl olsun hepimiz için. Artık 2010'de başlamış olduk zaman gittikçe yaklaşıyor ve heycan doruklara çıkıyor.:)))))
Herkese iyi haftasonları...
Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun kısçelerim...
2012 hepimize sağlık, mutluluk, huzur, aşk versin
Kocişlerle birlikte aşk dolu güzel bir yıl geçirmemiz dileğiyle
mutlu yıllarrrr...
yeni yıl allahın izniyle geliyo aşkımsız geçirdiğim son yıl 2011 güle güleinşlh yeni yıl 2012 hepimiz için hayırlı unutulmaz bir yıl olur
ne var ne yok ?
Biz iyiyiz Allaha şükür
aşkıma kavuşmaya 175 günnnn