2012' de yazın evlenecekler

canım o kadhler nerde satılıyor netten mi gördün?

Icimi dökme ihtiyaci hiss ediyorum.

Ben ilk bu topice geldim. Ilk sizlerle konustum derdimi paylastim.
Bana yardimci olan herkese cok cok tesekkür ederim.
Allah razi olsun.

Facebook muhabbeti acilinca bende eksik kalmak istemedim.
Yalniz nisanlimla bu konuda anlasamadigim icin ekle sil ekle sil durmunu yasadim.
Bu yüzden yeni bir profil actim.

Bir kac kisiyi ekledim.
Sagolsunlar kabul edenler oldu.
Ama bazilarinda ise profillerinde yenilik olmasina ragmen (resim degisme gibi, ilet paylasma gibi),
''arkadas istegi gönderildi'' yazisini gördüm.

Dolayisila teklfimi görmüs olmalari gerekiyorlar madem ki online olmuslar.
Ama siz benimle demek ki arkadas olmak istemiyorsunuz ki tekfil kabul edilmemis.
Ama redd etmeye de önemsemediniz heralde.

Buna üzüldügümü beltirmek isterim ama saygi da duyuyorum.
Herkes herkesle arkadas olmak zorunda diye bir kaide yok.
Araniza beni yakistiramamis olabilirsiniz, yada aranizda yerimin olmadigini düsünüyor olabiliriniz.
Bunada saygi duyuyorum.

Bu yüzden bu topicte ki arkadaslari siliyorum kk'da ki listemden.
Benimle arkadas olabilecegini düsünen kader arkadaslarim kendileri eklerler eger beni bir arkadas olarak görüyorsalar.
Istemeyenler bunu zaten belli ettiler, edeceklerdir.

Ben kimseyi 'benimle arkadas ol' diye zorlamadim.
Yalniz sadece acikca 'YoLcu sanirim seninle anlasamiyoruz' gibi bir sey söylenmesini beklerdim.
Bu sekilde kendini dislanmis gibi hiss etmek hos bir duygu degil.

2012 de dilerim tüm dilekleriniz gercek olur.
Hosca kalin.

yeni yıl allahın izniyle geliyo aşkımsız geçirdiğim son yıl 2011 güle güle inşlh yeni yıl 2012 hepimiz için hayırlı unutulmaz bir yıl olur

yazmadan geçemicem canım sölemek istediğim şeler var benimde
bu yazıyı neden yazdın anlam veremedim aslında sürekli bizi silende sonra yine ekleyende sensin..
bunu defalarca tekrarladın hemde biz yine kabul ettik ama artık oyun gibi oldu..kendi adıma diyorum senle bi derdim yok ama evet herkeste seni sürekli sen isteyince kabul etcek diil
ha sen arkadaş listenden çıkarıyomusuun yada siliyomuşsun bu beni çok etkilemes
çünkü zaten sürekli aynı şeyi yapıyosun.bide üstüne üstlük bnde o zaman kk listemden siliyom diyosan dicek kelime yok zaten

Facebook muhabbeti acilinca bende eksik kalmak istemedim.
Yalniz nisanlimla bu konuda anlasamadigim icin ekle sil ekle sil durmunu yasadim.
Bu yüzden yeni bir profil actim.

Herkesin yeni yilini kutlu olsun.
Herkese mutluluklar dilerim.

canım vall güzel bir düşünce ben sevdim ama ne bileyim bize öyle yapsallar sorulara uzun uzadıya cevaplar veririz,özeniriz,kelebek,kalp çizerizBir erkeğin ciddiyetle uzun uzadıya soru cevaplandıracağını hiç sanmıyorum .Kısa kısa yazar geçiştirirse canım sıkılırdı benim şahsen,benimki uğraşmaz şahsen,aha karşındayım ne sorcaksan sor çay çat cvp veriyim der
Cok tesekkürler:)
Sehir degil deniz kenari istiyoruz yani nasil denir türkceden bilmiyorum simdi ama deniz kum oh miss :)
Ama pegasusta cikanlar demek ki merkezde olanar :S
Bi bakayim dediklerin cok sagol süpersin.
kaya otell de çok merkezde canım balayı için uygun değil hiç,direk cadde üstünde hem de .
o kadeh ne kadar iğne alcak ki yetmez bence keşke yetmesin yani
Kizlar sizde taki nasil paylasilacak?

Kaynanam dedi ki paralar direk onlara gidecekmis.

Gelen ceyrekleri de kaynanam bozdurup bir bilezik yapacakmis.

Benim annemde 'sen kendin yapamiyomusun' diyo bana.

Bende arada kalan gelin oluyorum :)
Bunlar genelde aradaki anklaşmaya bakar canım.Nişanda takılar,parlar kızın hakkıdır ama biz hepsini topladık bankaya altın hesabı açtırdık,altın fırlayınca bekledik kar edip aldık bankadan,ortak araba aldık..Diyeceğim o ki bu tamamen izin anlaşmanıza bağlı ama sakın ola çıkarıp kvalidenlere verme,,o sizin hakkınız...
üzgünüm hiç bilmiyorum...
Sen beğendiysen gerisini salla gitsinn canımmm

valla ne diyeceğimi şaşırdım canım,face daha rahat oluyor burayı da boş bırakmamaya çalışıyoruz ama oradaki muhabbetlerimizi bizden başkası görmediği için daha samimi konuşabiliyoruz.Derin muhabbetlerimiz de orada oluyor.Ayrı gayrı olmak hoş değil baştan beri arkadaşlığımız sürüyor ama bi ekle bir çıkar pek hoş olmuyor açıkçası,kimin eklediğini bilmiosun sürekli isim kargaşası oluyor.Buradaki kimse kötü niyetli değil.İlla görüşülmek istense bir çaresi bulunur,başka face alsan kimsenin ruhu duymaz, heppimizin ailesi, nişanlısı,kocası bu arkadaşlığımızı bilecek diye bir şey yok..Bence boş yere alınganlık yapıyosun

Hepinizi çok seviyorummmmmm

Gönülden kucaklıyorum

Yeni yılınız kutlu olsun canlaarrrrrr

2012 de evlenecek arkadaşlar elimde çok şık gelinlik ve nişanlıklar var kaçırmayın dükkanımı kapattıgım için çok uygun fiyatları modeller çok şık.

yolcu teklif yolladınmı bana bilmiyorum faceden,,biz hiç arkadaş olmadık zati,ismini falan bilmiyorum dolayısıyla..beni de silmişsin kk dan bir anlam veremiyorum bu sebepten... :100:

Günaydınnn kızlarrr İyi senler diliyorumm
1 ayı daha yedikmi yedikkk
ne var ne yok ?
Biz iyiyiz Allaha şükür
Perşembe kayınbabam amelıyat olucak yanında olucaz.. Nişan martta olsun istiyolar artık , benim ailem ise temmuz
eylul 8 nıkah olacak.. ben annemler gibi 1-2 ay ıcınde sankı gızlı saklı olsun ıstemıyorum.Aileler anlaşssın artık ameliyattan sonra :2:
Kayınannenınızı aradınızmı yenı yıl ıcın ? Aramak gerekmı?

günaydın cnm sanada iyi seneler olsun çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım.valla bizim daha söz bile olmadı ama ben aradım pazar günü de geliyolar zaten

hayırlısı olsun cnm,,ne istiyorsan öyle yaptır içinde kalmasın bence..ben aramadım ama bir gn önce gittim kutladım donunu da verdim o da bana almış don brde aynı model almışız birbirimize çok güldüm yaa

Kızlar günaydın:))))
Güzel mutlu bir yıl olsun hepimiz için. Artık 2010'de başlamış olduk zaman gittikçe yaklaşıyor ve heycan doruklara çıkıyor.:)))))

Güzel mutlu bir yıl olsun hepimiz için. Artık 2010'de başlamış olduk zaman gittikçe yaklaşıyor ve heycan doruklara çıkıyor.:)))))

2012 :)))))
Gülsen ; hadi ya biz bişey almadık birbirimize o gün ben gittikm onlara benimki giyinip cıktık 5 dk kaldık kardesı vardı nerdeler dedim komsuya gıttıler dedı kutlayacaktımda sonra hususı bunun ıcın aranırmı aranmazmı bılemedım
Neyse artık kafama göre takılıcam :))
Nişan meselesinide artık nişan yapamdan evlenirsek şaşırmıcam :)

benim zariff düşünceli arkadaşımmmmmmmmmmm ne güzel bi mesaj bu böyle sana da mutlu yıllar bebemmm
kuzuuuummmm :54

walla canım bunu neden yazdığını tam olarak anlayamadım, çünkü kimsenin sana bi kastı bi siniri öfkesi olduğunu düşünmüyorum... belki benim gibi arkadaşlık isteklerine çok bakmayan, tlfdan bağlanan kişilerdir kabul etmeyenler... yani her türlü ihtimali düşünmek lazım... aslında böyle ufak şeyleri takmamak lazım.. bu yazdıklarını asla üzerime alınmıyorum, çünkü alınacak bişey yapmadım... ama sana bi arkadaş tavsiyesi, böyle şeyleri kafana takarsan hayat çekilmez olur...
Nice mutlu yıllar diliyorum, yeni yılın kutlu olsun...

yeni yıl allahın izniyle geliyo aşkımsız geçirdiğim son yıl 2011 güle güle inşlh yeni yıl 2012 hepimiz için hayırlı unutulmaz bir yıl olur
Aminnn inaşallah melekcim

Hepinizi çok seviyorummmmmm

Gönülden kucaklıyorum

Yeni yılınız kutlu olsun canlaarrrrrr
kuzuummmm ben de seviyorum hepinizi muahhh

Günaydın, iyi seneler
geçmiş olsun canım kayınbabana
ben aramadım ama onlar beni aradı, kayınvalidem ve kayınpederim
Ben aradım ama telaşem vardı o akşam, bunu onlar da biliyorlardı zaten

Günaydınnn, inşallah hepimiz için çok güzel bir yıl olsun inşallah

Günaydin gelincikler;

Hepinize mutlu, huzurlu, saglikli bir 2012 diliyorum. Yaninizdan sevdikleriniz hiç mi hiç eksik olmasin, hersey gönlünüzce olsun :)
Herkes ayni seyi söyledi sanirim bu arada, bu son yeniyila girisimizdi, seneye kocalarimizla olalim Allahin izniyle.

Herkesi öpüyorum

Canim benimmmm amiiiin hepimizede insallah

Amiiin melekcim insAllah :)

Günaydin canimmmm, 1 ayida yedik, 1 yilida masallah ne cabuk geçti zaman ya :) hele su aileler tanisali, telasa baslayali zaman çabuk geçiyor :))
Geçmis olsun canim kayinbaban için. Insallah aileler anlasirda orta yol bulunur.. sen ne zamana istiyosun nisani?
Kayinvalidemlerde toplandik biz zaten aramama gerek kalmadi ama dün ailenin geri kalan üyelerini aradim halaydi teyzeydi tek tek aradim.. aramak gerekir mi bilmiyorum bana biraz saçma geliyor ama napim ayip olmasin dedim belki onlar benim gibi düsünmüyolardir.. Nisanlina sorabilirsin onlar yeniyil kutlamasi için ariyolar mi falan diye..
aşkıma kavuşmaya 175 günnnn

Allaaaaah saymak dahada kolaylasti yeni yila girince :) canim dügün için mi sayiyorsun bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…