2012' de yazın evlenecekler

kızlar dalıyorum alaaksız bi konuya ama önemli ..
yolcumm seni görüyom aşağıda msj attın galiba ama açılmıyo kuzum bi sorun var sanırsam yanlış anlama olur mu ...

Canim gönderilen msjlardan sildigim icin okuyamiyor olabilirsin belki :S

Olsun canim önemli degil..

Cekilis topicinden sonra bos kaldi burasi :))

Hos geldiiin asil haberler sizde..

bnm görümcem doğum yaptı onla sürekli olduğumdan giremedim benm hazırlıklar yok artık çeyis felan bitti bi elbise bakcam işte askerim gelince nişan için
diğer kızlarda neler var

bnm görümcem doğum yaptı onla sürekli olduğumdan giremedim benm hazırlıklar yok artık çeyis felan bitti bi elbise bakcam işte askerim gelince nişan için
diğer kızlarda neler var

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insaAllah Darisi basimiza
Yeni gelen arkadaslar oldu bi kac tane..
Onun disinda pek bi sakin..
Nöbetteyim ben

23 yasinda hayatinin ilk baharini daha yeni yeni yasayan biri olmam gerekirken..
Kendimi 80 yasinda hiss ediyorum..
Hayattan bikmis yasamaktan usanmis..
Yapa yalniz hiss ediyorum kendimi..
Caresiz.. Aciz.. Gücsüz..
En basit seyler bile yerle bir ediyor artik beni..
Elimden tutupta ayaga kaldiranim yok..
Nisanlima bi kac msj attim..
Cevap gelmedi bayagi..
Sonra öfkelendim.. Biraz kizdim..
'Arkadasim yanimda sohbet ediyoruz.. Istersen kovayim onu seninle konusayim..' yazdi az önce..
Bende 'Hic bir sey istemiyorum artik senden ! Kovmakmis..' diye cevap yazdim..
Facebook profilimizi dondurdum az önce..

Hayat üzerime üzerime geliyor..

Yalnizlik cok kötü..

bu hiss bu yanlizlikk bu aci bu caresizlik bu ofke.. ve nisanlim ve arkasii .. yabanci gelmiyoru bunlar bana daha dun bunlari yasadim bendee..bu duygulara kapilabiliyoruz bazen.. yapa yanliz hissedebilioruz kendimizi.... ama inan gecici bunlarr.. cok fazla uzerinde durmamaya calis.. pisman olacagin kararlar verme sakin .. duygusal olarak bi surecten geciyorsun suan... dua et.ALLAHA SIGIN.iyi gelicektir ...

cnm üzüldüm senin adına ama evlilik psikolojisindendir die düşünüyorum :26:bu dönemlerde öyle farklı duygular içindeyizki belkide ondan böyle etkilenmişsindir

günaydın kızlarr nasılsınızzz.deryacım beni 2012 gelinleri sohbet topiğinden hatırlıyosun büyük ihtimalle tatlım.

yolcuu canım emin ol hepimiz dönem dönem böyle hissediyoruz üzülme ebrununda dediği gibi allaha sıgın dua et ferahla bitanemmm.

:44:yolcum eminim geçicidir bu hislerin, nisanlinla biraraya gelince kayboluyor, banada öyle olur zaman zaman, her animizda sevdigimiz yanimizda olsun istiyoruz onun için üzülüyoruz heralde.. hem noldu senin isten bi haber var mi 2-3 aylik bi is cikmisti hani? bos birakma kendini sürekli mesgul ol biseylerle canim gör bak yorulmak iyi gelicektir..

herkese merhaba kizlar bu arada ugrayin artik bu topige yaaa

Canım bazen yasadıklarım aklıma gelıyor
tek bır kısıyle paylasamıyorum yad aaglıyacak bır omuz benımkıne anlatamam zaten cok bozulur yanlıs analr
ama bende kendımı ınan bazen 80 yasında hıssedıyorum
dun bernardoda kasadaydım odemelerı yapıyodum derken benımkıyle oglum geldı
annneeee dedı 2 yasında ıste 2 ay sonra kasada kı kız herkezın ıcınde bana aa sız evlımısınız nısanlanacgınızı soylemıstınız dedı
O yerın dıbıne dıbıne gırdım ınankı
bekarım dedım
kasadada 3-4 kısı var o kadar kötü oldum kı
oradan kacmak ıstedım

Hayatımızla ilgili önemli kararlar alırken biraz hassas oluyoruz sanırım.
Erkekler bizim kadar ince ve düşünceli olamıyorlar. Bu yüzden kendi kendimi mutlu etmeyi öğrendim, kimseden bir beklentim de yok. Böylesi daha az yalnız hissettiriyor.

Canım o insanların hayatımızdaki yeri ve önemi ne ki bizi yargılasınlar? Kötü olman için bir durum yok.

ahh be kuzum yaaa,,benimde birçok şey hep ters gidiyor,,bazen kaçıp gitmek istiyorum ama olmuyor..düğün günü bascam gitcem heeeeeee o derece yanii,,,yeter ulen dicem kaçcam..hayat gzel herşey toz pembe diyemem çünkü hiçbirşey öyle değil...mesela demişsin ya erkek arkadaşıma mesaj attım cevap gelmedi diye,hiiiç sesini çıkartma aynı şekilde o da mesaj attığında sende cevap yazma aynı şekilde cevap ver bak o zaman nasıl anlıyo...bu arada bizde sürekli kavga edyoruz bu aralar ne yapıcam bilmiyorum,,,biraz özlese iyi olcak aslında her gün görüyo ondan böyle bence...offffffff

canim hiçte kötü hissetme kendini, yaninda seni anlayan sevdicegin ve biricik oglun olunca duyma gerisini...

Günaydın kızlar benide listeye ekleyebilirmisiniz 9 haziran 2012 kımsetse :)
günaydiiiin :) hosgeldiiin dügündasım hayirli olsun :)

Evet cok asiri duygusal bir dönem ve zor bir dönem benim icin.
Ki eminim hepimiz icin öyledir.
InsaAllah bu günleri atlatiriz hayirlisiyla.
Cok sagol.

cnm üzüldüm senin adına ama evlilik psikolojisindendir die düşünüyorum :26:bu dönemlerde öyle farklı duygular içindeyizki belkide ondan böyle etkilenmişsindir

Evet kesinlikle o yüzden.
Bi kac gündür üzerimde bi agirlik vardi sanki.
Dün gece patlak verdi.
Tesekkür ederim.

yolcuu canım emin ol hepimiz dönem dönem böyle hissediyoruz üzülme ebrununda dediği gibi allaha sıgın dua et ferahla bitanemmm.

Cok sagol.
InsaAllah bu zor günlerinde üstesinden gelirim.
Allahtan gayri kimseden yardim da dilyemem süphesiz.

Beni bu hale getirden de zaten issizlik ve hic bir mesgalemin olmamasi.
Malesef oradan ertesi gün hemen olumsuz cevap geldi.
Anlamiyorum ki beklentiler de hic bir sey yazmiyordu nerdeyse.
O kadar basit bir is olmasina ragmen alinmadim.
Hayirlisi insaAllah.

Dün gece bende herseyden kacmak istedim ve ona siginmak istedim sanirim.
Senin durumun ap ayri zor.
Allah yardimcin olsun.
Sana önyargiyla yaklasanlar senin halini durumunu bilmedikleri icin böyleler.
Ceken bilir demisler iste.
Cok sagol.

Dogrusunu söylemek gerekirse o hayatima girmeden önce ben mutluluk neymis bilmiyordum diyorum.
Ona cok fazla bagladim.
Ki bu iyi mi kötü mü bilmiyorum aslinda.

Siz her gün görüsmekten biz de hic görüsememekten bu hale geldik herlade :)
Canim nisanlilik dönemi gercekten zor.
Eminim herkes bunlari yasiyordur.
Olmasi gereken seyler belkide.
Ama olmasa daha güzel olurdu.
Bazen inadina öyle habersiz biraktigim oldu ve dedigin gibi o zaman o cildiyordu :))
Sagol canim.
Hayirlisiyla bu dönemleri atlaticaz insaAllah.

Hepinize tekrar cok tesekkür ederim.
Dün gece cok agladim. Aslinda sebebini bile tam bilmiyordum.
Aradi 'arama konusmak istemiyorum' dedim.
Kendime kötü bisey yapicam diye korktu.
(Bilmeyenlere ben cook eskiden büyük bir hataya kalkistim.. Allahtan bir sey olmadi..)
Ondan cok korktu..
Yarim saat bir saat agladiktan sonra dayanamadim msj attim..
Böyle böyle diye..
Oda dedi 'ben hersey yolunda saniyordum bi kac gündür iyi degilim diyordun ama yine öyledir sandim.. senden daha kiymetli bisey yok benim hayatimda.. ben seni senden cok seviyorum.. kendine haksizlik ediyosun.. kendine deger vermiyosun.. ben sana böyle mi ögrettim.. az kaldi alti ay daha sabret.. evlendikten sonra hersey cok daha güzel olacak..' gibi biseyler yazdi..
Gece tabi yine uykusuz gecti benim icin..

Sabah ise gitmeden önce telefonda konustuk..
Sesini duymak iyi geldi..
Aslinda benim hatam ona direk seninle konusmaya ihtiyacim var demedim..
freud'in dedigi gibi erkekler pek ince düsünceli olmuyor..

Yüregim doldu doldu ve dün tasti sanirim..
Bakalim dügüne kadar daha ne kadar dolup tasacak..

Bugün biraz carsida dolastim..
Cici bir gecelik aldim :)
Nisanlima bir kazak aldim..
Yegenimi görmeye gittim..
Ve yine evdeyim..

Bos bos gün tükmeye calismak cok yoruyor insani psikolojisini..
Ama atlaticam bu dönemi de insaAllah..

Cok uzun oldu..
Okuyanlara tesekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…