2012' de yazın evlenecekler

selam kızlarrrr.
bende 2012 geliniyim.
lilam ve pinkimle aynı topikteniz ama buryada yazmak istiyorum arada.
12 mayısda düğünümmmmm.nişanlım da yılbasından sonra nikah işlemlerini arastırcak inşallah

Hos geldin emyay. Hayirli olsun tebrikler simdiden :nazar:

Nikah islemlerinde Allah yardimcin olsun.

Yurt disindanmisin bilmiyorum ama eger öyleyse benim gibi ugrasacaksin :S

yok canım istanbulda yasıyorum nişanlım orduda.o arastırcak.kınamla düğünümün arası 1 hafta o bi haftada nikah olcak allahın izniyle

herkez nerede yahuu lavanta elıf rosa , gulsenn oooo unuttuklarımda nerdesiniz
herkes bizim çekiliş topiğinde şuan, heyecanla hediyelerin fotolarını ekliolar :KK76::KK52::KK52::KK52:

ya kızlar bide bişi sorcam ben kıdem(evlilik)tazminatı hakkında pek bişi bilmiyorum evlendiğimde işten ayrılıcam ben başka şehire gideceğim için ama nikahı nezaman yapsam nasıl bir yol izlesem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz :KK50:
yaa ben de evlenince işten ayrılacağım, ama nasıl olacak, ne zaman olacak, tazminat nasıl olacak hiç bilmiyorum yaa:26:

Yeni gelinleri tebrik ederim bende :nazar:

Bugün ismarladigim bir kac esyam geldi ceyiz topicime ekledim..

Ablamin uzun yillardir can dostu olan arkadasim geldi bugün bana hayirli olsuna espritden cok güzel bir saat almsi bana cok mahcup oldum ona karsilik olarak bir sey almam gerekiyor diye düsünüyorum..

Haftaya yeni yila giriyoruz..

2012 bizim senemiz olacak kizlar..
topiğne bakacağım canım güle güle kullan :KK34:

selam kızlarrrr.
bende 2012 geliniyim.
lilam ve pinkimle aynı topikteniz ama buryada yazmak istiyorum arada.
12 mayısda düğünümmmmm.nişanlım da yılbasından sonra nikah işlemlerini arastırcak inşallah
hayırlı olsun hoşgeldin canım:KK3: ben seni bi topiktentanıyorum zaten, ama hangi topikten olduğunu hatırlayamadım:KK1:

Canım valla ben burada çeyizlik şeyler satan bi mağazadan aldım internette bulabilirsin ama fiyat farkı çok oluyor,bir de kalite kalite olduğu için görerek,dokunarak almanı tavsiye ederim :KK1:

Büyük salon nişanı olmayacaksa güzel canım ama eğer büyün nişansa çok sade kaçar gibi geldi

saol canımmm yok evde olcak :KK16:

Eveet :13:

Sende gelinlik begendin mi bileee? :)

yok canim yaaaa nerdeee kiminin alt tarafi güzel kiminin üst tarafi :KK1: bi bütün olarak bulabilirsem paylasirim insallah :)
Aslinda gidip denemek daha iyi bosuna arastiriyorum gibi, alisveris için bi haftaligina istanbula gidicez ve diktirmeye vaktim olmaz sanirim o yüzden yerinde deneyip, begenip karar vericem sanirim :44:

X