2012' de yazın evlenecekler

Son düzenleme:
Pegasustan arama yaptim.
Izmir Hotelleri diye.
Deniz Kenari istiyoruz biz.
Ama bu oteller nerde bilmiyorum :KK17:

Tanidginiz var mi icinde acaba?

Karaca Hotel

Blanca Hotel

Hotel Ismira

Kaya Prestige

Palm City Hotel

aldım tatlım haftasonu
güle güle giy canım :KK34:

günaydın kızlarr nasılsınızzz.deryacım beni 2012 gelinleri sohbet topiğinden hatırlıyosun büyük ihtimalle tatlım.

yolcuu canım emin ol hepimiz dönem dönem böyle hissediyoruz üzülme ebrununda dediği gibi allaha sıgın dua et ferahla bitanemmm.

hımm ewet canım, oradan sanırsam :KK34:

23 yasinda hayatinin ilk baharini daha yeni yeni yasayan biri olmam gerekirken..
Kendimi 80 yasinda hiss ediyorum..
Hayattan bikmis yasamaktan usanmis..
Yapa yalniz hiss ediyorum kendimi..
Caresiz.. Aciz.. Gücsüz..
En basit seyler bile yerle bir ediyor artik beni..
Elimden tutupta ayaga kaldiranim yok..
Nisanlima bi kac msj attim..
Cevap gelmedi bayagi..
Sonra öfkelendim.. Biraz kizdim..
'Arkadasim yanimda sohbet ediyoruz.. Istersen kovayim onu seninle konusayim..' yazdi az önce..
Bende 'Hic bir sey istemiyorum artik senden ! Kovmakmis..' diye cevap yazdim..
Facebook profilimizi dondurdum az önce..

Hayat üzerime üzerime geliyor..

Yalnizlik cok kötü..
canım benim cümleler tanıdık geldi ve eminim bir çok kişi de aynı şeyi düşünmüştür...
zaman zaman oluyor böyle şeyler...

Canım bazen yasadıklarım aklıma gelıyor
tek bır kısıyle paylasamıyorum yad aaglıyacak bır omuz benımkıne anlatamam zaten cok bozulur yanlıs analr
ama bende kendımı ınan bazen 80 yasında hıssedıyorum
dun bernardoda kasadaydım odemelerı yapıyodum derken benımkıyle oglum geldı
annneeee dedı 2 yasında ıste 2 ay sonra kasada kı kız herkezın ıcınde bana aa sız evlımısınız nısanlanacgınızı soylemıstınız dedı
O yerın dıbıne dıbıne gırdım ınankı
bekarım dedım
kasadada 3-4 kısı var o kadar kötü oldum kı
oradan kacmak ıstedım
yaa canım deme öyle, kötü olacak hiç bir şey yok bu durumda, o kızın patavatsızlığının sonucunu sen çekmek zorunda değilsin, kötü bişi yapmıosun... hayatını yeniden kurmaya çalışıosun sadece... Asıl utanması kötü olması gereken kişi o kasiyer kızdır:KK47:
sen rahat ol, başın dik dolaş:KK34:

ahh be kuzum yaaa,,benimde birçok şey hep ters gidiyor,,bazen kaçıp gitmek istiyorum ama olmuyor..düğün günü bascam gitcem heeeeeee :KK1: o derece yanii,,,yeter ulen dicem kaçcam..hayat gzel herşey toz pembe diyemem çünkü hiçbirşey öyle değil...mesela demişsin ya erkek arkadaşıma mesaj attım cevap gelmedi diye,hiiiç sesini çıkartma aynı şekilde o da mesaj attığında sende cevap yazma aynı şekilde cevap ver bak o zaman nasıl anlıyo...bu arada bizde sürekli kavga edyoruz bu aralar ne yapıcam bilmiyorum,,,biraz özlese iyi olcak aslında her gün görüyo ondan böyle bence...offffffff :KK25:
gülşenimmm offff ki ne offf, biz özlüyoruz da nolu sankii:26: 143 gün kaldı onu görmeme, o zamana kadar görüş yok, bakalım, kıymetimi bilecek mi....

Siz her gün görüsmekten biz de hic görüsememekten bu hale geldik herlade :)
Canim nisanlilik dönemi gercekten zor.
Eminim herkes bunlari yasiyordur.
Olmasi gereken seyler belkide.
Ama olmasa daha güzel olurdu.
Bazen inadina öyle habersiz biraktigim oldu ve dedigin gibi o zaman o cildiyordu :))
Sagol canim.
Hayirlisiyla bu dönemleri atlaticaz insaAllah.

Hepinize tekrar cok tesekkür ederim.
Dün gece cok agladim. Aslinda sebebini bile tam bilmiyordum.
Aradi 'arama konusmak istemiyorum' dedim.
Kendime kötü bisey yapicam diye korktu.
(Bilmeyenlere ben cook eskiden büyük bir hataya kalkistim.. Allahtan bir sey olmadi..)
Ondan cok korktu..
Yarim saat bir saat agladiktan sonra dayanamadim msj attim..
Böyle böyle diye..
Oda dedi 'ben hersey yolunda saniyordum bi kac gündür iyi degilim diyordun ama yine öyledir sandim.. senden daha kiymetli bisey yok benim hayatimda.. ben seni senden cok seviyorum.. kendine haksizlik ediyosun.. kendine deger vermiyosun.. ben sana böyle mi ögrettim.. az kaldi alti ay daha sabret.. evlendikten sonra hersey cok daha güzel olacak..' gibi biseyler yazdi..
Gece tabi yine uykusuz gecti benim icin..

Sabah ise gitmeden önce telefonda konustuk..
Sesini duymak iyi geldi..
Aslinda benim hatam ona direk seninle konusmaya ihtiyacim var demedim..
freud'in dedigi gibi erkekler pek ince düsünceli olmuyor..

Yüregim doldu doldu ve dün tasti sanirim..
Bakalim dügüne kadar daha ne kadar dolup tasacak..

Bugün biraz carsida dolastim..
Cici bir gecelik aldim :)
Nisanlima bir kazak aldim..
Yegenimi görmeye gittim..
Ve yine evdeyim..

Bos bos gün tükmeye calismak cok yoruyor insani psikolojisini..
Ama atlaticam bu dönemi de insaAllah..

Cok uzun oldu..
Okuyanlara tesekkür ederim..

En Büyük KK
canımmm atlatacağız herşeyi... güçlü ol, güzel günler yakında inşallah:KK31:

:) hosgeldinnn, iyiyiz tskler canim mesainin bitmesini bekliyorum kendi adima söyleyim tabii :) sen nasilsin?

karaca blanca ve prestige otellerini biliyorum konaklama yapmadım ama iyi oteller..

izmir şehir merkezinde bakıyorsun sanırım sana şunları öneririm,,
kordon otel
kilim otel
marla otel
anemon otel
bunlar aklıma gelenler cnm aklıma geldikçe yazarım

ama ayrıca bir yer de önericem kaya thermal otel,balçova da çok güzell

karaca blanca ve prestige otellerini biliyorum konaklama yapmadım ama iyi oteller..

izmir şehir merkezinde bakıyorsun sanırım sana şunları öneririm,,
kordon otel
kilim otel
marla otel
anemon otel
bunlar aklıma gelenler cnm aklıma geldikçe yazarım

ama ayrıca bir yer de önericem kaya thermal otel,balçova da çok güzell

Cok tesekkürler:)
Sehir degil deniz kenari istiyoruz yani nasil denir türkceden bilmiyorum simdi ama deniz kum oh miss :)
Ama pegasusta cikanlar demek ki merkezde olanar :S
Bi bakayim dediklerin cok sagol süpersin.

Balcova Termal Otel
Fiyat & Kampanyalar
01.11.2011 - 31.03.2012 ARASI GECELEME FİYATLARI
ODA KAHVALTI YARIM PANSİYON TAM PANSİYON
Çift Kişilik Oda 180 TL 220 TL 260 TL

Emekli Sandığı, S.S.K ve Bağkur Emeklilerine % 25 indirim uygulanır. (Bayram-Yılbaşı ve özel günler hariç)
Yarım Pansiyonda; Kahvaltı ve Akşam Yemeği AÇIK büfe olarak verilir.
0-5 Yaş Çocuk Ücretsiz , 6 – 12 Yaş Çocuk %50 indirimli (Aile Yanında)
Termal Havuzlar,Yüzme Havuzları, Fitness-Center ve Tenis Kortları kullanımı ücretsiz, diğer aktiviteler ücretlidir.

Yani bu kampanya sadece mart sonuna kadar mi gecerli?
Yoksa mart sonuna kadar rezervasyon yaptirinca da gecerli mi onu anlamadim ben :S

yolcum bütün sıkıntıların tez zamanda geçer inş
bide sadece fikrimi söylemek istedim izmir merkez değilde izmire yakın tatil beldeleri var oraları düşünseniz daha iyi olmaz mı aramızda izmirli arkadaşlar var onlar sana daha yardımcı olabilirler

Kizlar fikir verebilirseniz sevinirim:

Gelinbuketlerim yapay ve canlidan kina gecesi icin alabileceklerimi düsündüm.

Bu örtü ve eldivenlerin fiyati 20TL. Benim hosuma gitti. Siz ne dersiniz? 20TL deger mi cok mu fazla cok mu az?

$mendil ve eldiven.jpg

Kina mumlarinda 3 cesit var. Ne kadar lazim olur? Ne kadar almak lazim sizce?

Birincisi lilamin aldiklarina benziyor. Tanesi 3,5TL

Ikinci ve ücüncü modeller 1,5TL fiyatinda.

Hangisi daha iyi olur sizce?

$mum1.jpg $mum2.jpg $mum3.jpg

Dagitmak icin kinalar. Iki cesit begendim.

Ilki söyle bir kutu üzerinde evleniyoruz yaziyor 50 adet 15TL.

Ikincisi süslü kutular tanesi 1,5TL.

Eki Görüntüle 317197 $kinalik1bucuk.jpg

Ve son olarak bu kusagi 10TL ye yapiyormus. Nasil sizce, ne dersiniz?

$kurdele.jpg

Özellikle TRde yasayanlar fiyat konusunda bana daha cok yardim edebileceklerini umuyorum.

Tesekkürler. En Büyük KK

@yassell cok cok tesekkür ederim.. insaAllah atlaticam bu dönemi..
izmir merkez düsünmüyorum aslinda nasil arastiricami bilemedim..
arama sonucu merkeze bakmisim meger :)

Son düzenleme:
ben hepsini çok beğendim mumları hani tutacak kızların sayısına göre yaklaşık bişeyler alabilirsin iki ellerinde mi olacak yoksa tekmi kınalarında kutulu olanları çok güzelmiş ama biraz pahalı olabilir herkese verilecek çünkü diğer pakette olanlarda güzelmiş burda genelde küçük çiçekli paketlerde oluyorresim bulursam koyarım fazla yardımcı olamadım kusura bakma:KK15:

ben hepsini çok beğendim mumları hani tutacak kızların sayısına göre yaklaşık bişeyler alabilirsin iki ellerinde mi olacak yoksa tekmi kınalarında kutulu olanları çok güzelmiş ama biraz pahalı olabilir herkese verilecek çünkü diğer pakette olanlarda güzelmiş burda genelde küçük çiçekli paketlerde oluyorresim bulursam koyarım fazla yardımcı olamadım kusura bakma:KK15:

Cok tesekkürler :)
Kizlarin sayisini biliyorum ki :KK17: Ama bahcede olacak yani ben en fazla 10 tane düsündüm. Cokmu az olur ki? Herkes tutmasin o zaman :KK37: Kina kutularinin 50 tanesi 15TL yani 100 adet alsam 30 TL yapar. 100 tane yeter diye düsündüm. Ama kestiremiyorum iste ne kadar kalabalik oluruz diye. Herkese derken tüm herkese mi yoksa sadec kadin ve kizlara mi dagitilmasi gerek? O cicekli paketlerden kuzenim yaptirdi ama kac para bilmiyorum :S Olsun canim yine fikirini söylemis oldun cok tesekkür ederim.:KK16:

Bu Kadehleri 25TL den yapiyor.

Gelin masasina koyulabilir.

Daha sonra da vitirinime yada gümüslügüme koyabilirim.

Ne dersiniz?

$kadeh25TL.jpg

Cok tesekkürler :)
Kizlarin sayisini biliyorum ki :KK17: Ama bahcede olacak yani ben en fazla 10 tane düsündüm. Cokmu az olur ki? Herkes tutmasin o zaman :KK37: Kina kutularinin 50 tanesi 15TL yani 100 adet alsam 30 TL yapar. 100 tane yeter diye düsündüm. Ama kestiremiyorum iste ne kadar kalabalik oluruz diye. Herkese derken tüm herkese mi yoksa sadec kadin ve kizlara mi dagitilmasi gerek? O cicekli paketlerden kuzenim yaptirdi ama kac para bilmiyorum :S Olsun canim yine fikirini söylemis oldun cok tesekkür ederim.:KK16:

yok sadece bayanlara 100 tane bencede yeter. herkes tutmasın ama işte öyle durumlarda herkes istiyo sen tutma demek zor olur ama kınadan önce yakınlarına söyleyebilirsiniz kim tutsun diye 10 tane az gibi geldi bana ama yine de başkalarınada sormak lazım ben bişeyler öğrenirsem yazzarım yine sana:KK3:

yok sadece bayanlara 100 tane bencede yeter. herkes tutmasın ama işte öyle durumlarda herkes istiyo sen tutma demek zor olur ama kınadan önce yakınlarına söyleyebilirsiniz kim tutsun diye 10 tane az gibi geldi bana ama yine de başkalarınada sormak lazım ben bişeyler öğrenirsem yazzarım yine sana:KK3:

Tesekkürler. Kac kisi gelecegini bilmiyorum. Coluk cocukta istiyor oda ayri bir konu aslinda. Hmm bilmiyorum gercekten kac tane alinsa iyi olur. :44: Ankarada ulusta kina malzemeleri de bulunuyormus. Acaba orada daha uyguna mi bulabilirim ki.

$DSC_0100.jpg
$DSC_0099.jpg
kuzum bnm kına mumlarım bunlar 12 tanesini 10 milyona aldım:KK16::KK16:
şimdi arkadaşım almış aynını 50 milyona bn çook ucuz yer uldum sanırım:KK53:
annem kırmızı kurdalemi işlicek nasıl olcak bilmiyorum başörtüm tel kırması olcak:21:
gelin damat kadehlerini sevemedim nedense istemiyorum.
kınamıza hoşgeldin kutusundan almayı düşünüyorum şimdilik:26:
$406493_344969418850429_215368548477184_1519423_167964146_n.jpg
ve böyle bişe yapıcam
firs sakızın dışı çıkarılmış word de yazılar çıkartılıp o bantlanmış:KK52::KK52:

12 tanesini mi 50TL ye almis arkadasin :S
Ay o sakizlar süper fikir :)
Tel kirmasi ne oluyor bilmiyorum ama bi bakayim googlde:)
Hayirli olsun canim.

kadeh değilde kadehlerden iğnelik yapmışlar kk da bi arkadaş paylaşmıştı öyle bişey daha kullanışlı ve güzel olabilir diye düşünüyorum $320777_273682669326910_100000555372661_1055920_2540142_n.jpg $317646_299035543458289_100000555372661_1150592_1304624598_n.jpg

X