2012' de yazın evlenecekler

yafff benimde kargom geldiiiiiiiiii :KK9: :KK9: ben açıklamak yasak sanıyodum ondan gizli tutmaya çalışıyodummmmmmmmm :KK17: :KK1: :KK1: benim de geldi hediyemmm :KK76: :KK76: çoook mutlu oldum,darısı diğer kızçelere :) :) çok güzel bi duygu ama en güzeli de mektup olayı,,çok duygulanıyo insan :) :13:
ben de artık duygulanmak istiyorum yaa, çok heyecanlandımmmm:KK52:

ya bu ne kargosu ne hediyesi anlamadım :KK43:
yılbaşı çekilişi yaptık da, onları hediyelerini gönderiyoruz birbirimize :KK34:

Kizlar sizden dua rica ediyorum.
Az önce is kurdan bi mail geldi.
3 aylik haftada 40 saat lik PC basinda bir is icin basvuruda bulundum.
Benim icin tam ideal olan bir is cünkü 3 ay bana yeter de artar.
Allah rizasi icin olumlu bir cevap almam icin dua edermisiniz.
:26:
İnşallah hayırlısıysa olsun canım, Allah gönlüne göre versin...

ayy benim gönderdiğim hediyemde bugün ulaşır kurbanıma foto çekip koyucaz demi kızlar..nereye koyucaz çekiliş topiğinemi eklicez
ewet tatlım, o topiğe koyarız da ben hemen pazartesi koyamayabilirim yaa:26:

yemnlen biyere gtmem gerekiyodu gidemedm ger die:KK76:

sıkma canını kuzum tutulur elbet istanbulda yer kalmamış die bz acele ettk:KK51:
yaa bursada da kalmamış yerler hep dolu, ama bunu gıcık kocişe anlatamıom ki...
abuk sabuk yerlere kalcaz bu gidişle...:KK50:

yaa bursada da kalmamış yerler hep dolu, ama bunu gıcık kocişe anlatamıom ki...
abuk sabuk yerlere kalcaz bu gidişle...:KK50:[/QUOTE]

canım sıkma canını inşallah istediğin bi yer olur. içini ferha tut sen

ben kurbanıma hediyemi bu gün kargo yapacağımmmm bakalımmm yarına elindee olur inşş.... Ne güzel yaa 1 günde teslim olsa

Kizlar sizden dua rica ediyorum.
Az önce is kurdan bi mail geldi.
3 aylik haftada 40 saat lik PC basinda bir is icin basvuruda bulundum.
Benim icin tam ideal olan bir is cünkü 3 ay bana yeter de artar.
Allah rizasi icin olumlu bir cevap almam icin dua edermisiniz.
:26:

canımm inşallah Rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ise nasip etsin sana ...

inşallah istediğim bi yer olur canım yaa, ama sevmediğim bi yer var, eğer orayı tutarlarsa ben düğüne gelmiyorum dicem:KK47:

:KK60: :KK60: gitme kızz bende davul olayından nefret ediyorum ama nişanlımın tarafının ahı varmış iki tane davul çaldırcaklarmışş ıyyy bende dedim kapınızn önünde çaldırın yoksa salonda olursa ben düğüne gelmem diye gitmem banane alla alla :KK1::KK1: bak bnde çok sinirlendim şimdikk :KK47::KK47::KK47::KK47:

:KK60: :KK60: gitme kızz bende davul olayından nefret ediyorum ama nişanlımın tarafının ahı varmış iki tane davul çaldırcaklarmışş ıyyy bende dedim kapınızn önünde çaldırın yoksa salonda olursa ben düğüne gelmem diye gitmem banane alla alla :KK1::KK1: bak bnde çok sinirlendim şimdikk :KK47::KK47::KK47::KK47:

2 davul muuuuuuu. Ben hayatta gitmem öle bişe olursa

nie kıs bn çok severim 2 davul 1 zurna 2 kemençe lcak bisdede kapıda oynayıp ilk öle gtces:KK9::KK9:

Allah razi olsun canlar.
Haber beklemek en zoru.
Eger hakkimda hayirlisi degilse insaAllah hemen olumsuz cevap alirim.

2 davul muuuuuuu. Ben hayatta gitmem öle bişe olursa

:KK1::KK1:

nie kıs bn çok severim 2 davul 1 zurna 2 kemençe lcak bisdede kapıda oynayıp ilk öle gtces:KK9::KK9:

Ya canım ben sevmiyorum davul zurna flan tmam kapının önünde çaldırsınlar karışmıyorum hevesleri var madem ama salonda istemiyorum bide ilk gelin olcam ya önüne gelen davul çaldırmak istiyo erkek tarafından düşünsenize beş on tane davulcu oluyomuş :KK1: ben sinir krizi geçiririm herhal diyomki zaten benimkine ben gelmem siz gider oynarsınız diye :KK52::KK52:

Amin kizlar amin insaAllah.

Kizlar: 140x200 ebati tek kisilik icin uygun mu? Nevresim takimi var da cift mi tek kisilik mi anlamadim.

TRde tek kisilik olan nevresimleri hangi ebat aliyorsunuz?

Kizlar ablami aradim sordum :KK9:

Ben simdi burdan iki tane tek kisilik yorgan alicam.

O zaman burdan 140x200cm ebatinda nevresim akimi almam gerekecek.

eheheh gitme sen kız tabi :KK60::KK60: kendi kendilerine düğün yapsınlar, sen direkt eve gidersin akşam :KK60:

Kizlar ablami aradim sordum :KK9:

Ben simdi burdan iki tane tek kisilik yorgan alicam.

O zaman burdan 140x200cm ebatinda nevresim akimi almam gerekecek.
hiç bilmiyorum canım ebatları, rastgele alıyorum tek çift die :KK1:

X