yılbaşı çekilişi yaptık cnm
tühhhhhhhhh açırdık keşke bizde katılsaydık :):):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yılbaşı çekilişi yaptık cnm
ben de artık duygulanmak istiyorum yaa, çok heyecanlandımmmmyafff benimde kargom geldiiiiiiiiii ben açıklamak yasak sanıyodum ondan gizli tutmaya çalışıyodummmmmmmmm benim de geldi hediyemmm çoook mutlu oldum,darısı diğer kızçelere :) :) çok güzel bi duygu ama en güzeli de mektup olayı,,çok duygulanıyo insan :) :13:
yılbaşı çekilişi yaptık da, onları hediyelerini gönderiyoruz birbirimizeya bu ne kargosu ne hediyesi anlamadım
İnşallah hayırlısıysa olsun canım, Allah gönlüne göre versin...Kizlar sizden dua rica ediyorum.
Az önce is kurdan bi mail geldi.
3 aylik haftada 40 saat lik PC basinda bir is icin basvuruda bulundum.
Benim icin tam ideal olan bir is cünkü 3 ay bana yeter de artar.
Allah rizasi icin olumlu bir cevap almam icin dua edermisiniz.
:26:
ewet tatlım, o topiğe koyarız da ben hemen pazartesi koyamayabilirim yaa:26:ayy benim gönderdiğim hediyemde bugün ulaşır kurbanıma foto çekip koyucaz demi kızlar..nereye koyucaz çekiliş topiğinemi eklicez
yaa bursada da kalmamış yerler hep dolu, ama bunu gıcık kocişe anlatamıom ki...yemnlen biyere gtmem gerekiyodu gidemedm ger die
sıkma canını kuzum tutulur elbet istanbulda yer kalmamış die bz acele ettk
inşallah istediğim bi yer olur canım yaa, ama sevmediğim bi yer var, eğer orayı tutarlarsa ben düğüne gelmiyorum dicemcanım sıkma canını inşallah istediğin bi yer olur. içini ferha tut sen
Kizlar sizden dua rica ediyorum.
Az önce is kurdan bi mail geldi.
3 aylik haftada 40 saat lik PC basinda bir is icin basvuruda bulundum.
Benim icin tam ideal olan bir is cünkü 3 ay bana yeter de artar.
Allah rizasi icin olumlu bir cevap almam icin dua edermisiniz.
:26:
inşallah istediğim bi yer olur canım yaa, ama sevmediğim bi yer var, eğer orayı tutarlarsa ben düğüne gelmiyorum dicem
gitme kızz bende davul olayından nefret ediyorum ama nişanlımın tarafının ahı varmış iki tane davul çaldırcaklarmışş ıyyy bende dedim kapınızn önünde çaldırın yoksa salonda olursa ben düğüne gelmem diye gitmem banane alla alla bak bnde çok sinirlendim şimdikk
gitme kızz bende davul olayından nefret ediyorum ama nişanlımın tarafının ahı varmış iki tane davul çaldırcaklarmışş ıyyy bende dedim kapınızn önünde çaldırın yoksa salonda olursa ben düğüne gelmem diye gitmem banane alla alla bak bnde çok sinirlendim şimdikk
Allah razi olsun canlar.
Haber beklemek en zoru.
Eger hakkimda hayirlisi degilse insaAllah hemen olumsuz cevap alirim.
2 davul muuuuuuu. Ben hayatta gitmem öle bişe olursa
nie kıs bn çok severim 2 davul 1 zurna 2 kemençe lcak bisdede kapıda oynayıp ilk öle gtces
nie kıs bn çok severim 2 davul 1 zurna 2 kemençe lcak bisdede kapıda oynayıp ilk öle gtces
130x190cm de var kizlar hangisini secmem gerekiyor?:26:
130x190cm de var kizlar hangisini secmem gerekiyor?:26:
eheheh gitme sen kız tabi kendi kendilerine düğün yapsınlar, sen direkt eve gidersin akşamgitme kızz bende davul olayından nefret ediyorum ama nişanlımın tarafının ahı varmış iki tane davul çaldırcaklarmışş ıyyy bende dedim kapınızn önünde çaldırın yoksa salonda olursa ben düğüne gelmem diye gitmem banane alla alla bak bnde çok sinirlendim şimdikk
hiç bilmiyorum canım ebatları, rastgele alıyorum tek çift dieKizlar ablami aradim sordum
Ben simdi burdan iki tane tek kisilik yorgan alicam.
O zaman burdan 140x200cm ebatinda nevresim akimi almam gerekecek.