Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm doğrudur canım bende kabarık istiyorumm herkesin hayali farklı işte hehe
bu arada kimse görmemiş gelinliği
günaydın tembel hatunlarrrr istanbulda sabah oldu rda halen olmadımııı
hiçç yaaaaçalı süpürgesi güzel fikir eskiden elektürükmü varmış sankim
geçmiş olsun şekerimgünaydın kızlar
gribim nasıl dogal yollardan atlatıcam bunu cuma gunu doktora gıdıyorum :26:
bi bakalım ne var ne yokmus gecmıste
hiçç yaaaa
geçmiş olsun şekerim
ıhlamur+adaçayı+çubuk tarçın+karabiber+elma kabuğu+ayva kabuğu bir güzel demlenir, içine bal ve limon konulup içilir, yorganın altına girilip bir güzel yatılıp dinlenilir... başka da yapacak bişey yok maalesef:94:
hee ekinezya çayı da iyi gelio
günaydın kızlar
Elif gelinliği senmi koymuşitun acıkcası ben cok begendım peri gibi
ehehe, bizim evde hep bulunur bunlar. Dün gece babama yaptım, o da kapmış şifayı, yatak döşek yatıo...aa canım ben bunların hepsını tedarık ederken bı usutme daha gecırır saglam grıbe dogru ılerlerım :44: bizim evde hıc bulunmaz boyle seyler ama ıs yerınde ıhlamur var sanırım dogal demleyım kendıme ıceyım lımonlu fılan
teşekkür ederım tarifler için ben hiç blmem böyle seyleri
günaydın kızlar
acanım bizdede ispirto wicks bulunur.. Bide papatya ıhlamur cok bulunur evde ..ehehe, bizim evde hep bulunur bunlar. Dün gece babama yaptım, o da kapmış şifayı, yatak döşek yatıo...
Bi sıcak çorba, üzerine grip ilacı, burun spreyi, bide benim bu sihirli iksirimden içirdim, rahat rahat uyudu adamcağız sonra
Hazır poşet çaylar var ya ekinezyasını alsana
günaydın kızlar. grip olanlar için bi öneri vereyim. Bizim iş yerinde abla grip olunca bize bir karışım hazırlıyor. Ne yalan söliyim çok da iyi geliyor.
Karışım : sallama çay şeklinde nane-limon ve ya ıhlamur içerisine karabiber atıyosunuz ama çok acı olmıcak şekilde sıcak sıcak içiyorsunuz. İnanın iyi geliyor.
günaydın canım geçmiş olsun en basitinden bişe bulamazsan bile nane limon kaynat yada ıhlamurun içine bal at Allah şifa versin .. bende çok beğendimmm ..
teşekkür ederim darısı mekan arayanların başına
haziran ayı için tuttuk araştırmalarım sırasında farkettim ki biz çook geç kalmışız çoğu yer ekim sonuna kadar dolmuş..
Merhabalar ben yeni üye oldum .İnşallah 30 haziranda dügünüm var benide aranıza kabul edermisiniz ?:)
herkese merhaba
ben çoooook uzun zamandır(neredeyse bu topik ilk açıldığından beri) sizinleyim aslında ziyaretçi olarak giriyordum ama artık üye olmalıyım dedim ve oldum hepinizi az çok tanıyorum.bütün heyecanlarınızı sevinçlernizi streslerinizi sıkıntılarınızı (topiğin az daha elden gideceği zamanlarda o ara ben bile girmiyodum) hep sizinleydim. bu sıcacık dünyanıza benide kabul eder misiniz?
burun tıkanıklığına tuzlu su yap canım, iyi geliracanım bizdede ispirto wicks bulunur.. Bide papatya ıhlamur cok bulunur evde ..
ıhlamur ıctım şimdi bi tane daha icicem inşallah burnum filan tıkanmaz hayır grip asısı olmasam herhalde 9 ay grip dolaşacaktım ya
burun tıkanıklıgınada ıyı gelırmı acaba bu ? du bunuda denıyeyım karabıberıde yemege gıttımde azıcık peceteye dökeyimm
Elifcimm , tatlı kedii ; teşekkürler valal bir hapşursam sayfaya grip bulaşır bugunde indirimde bişey yokmu yaa.. yolcu günaydın dun bı sayfa acmıssın goruntulenmedı o sayfaya
yawyumm nireye kayboldun yine bee?günaydın canım arkadaşlarım gerçi öğlen oldu öğlen yemeğimid yedim ama daha yeni girince kk ya günaydın oluyor
dişçiye gittim geldim ağrının sebebini bulamadık dolgum vardı söktü geçiçi taktı bakalım takip edicem kanal tedavisi veya başka bi yönteme bakıcaz sebebi belli olana kadar..
elifcim inan o gelinliği bende gördüm ve çok beğenmiştim alt kısmını bile beğnemiştim inşallah hayalindeki gelinliğe kavuşursun..
ben kurnabıma hediyesini gönderdim yarın alır sanıyorum inşallah beğenir..insanın içinden neler neler geçiyor ama kısmak durumunda olmak sinir bozucu..
kızlar biliyorsunuz aşkımın hediyesini gösterdim sizlere akşam çikolatacıya gittim çikolata klpli kutuda sordum 20 tl ye mal olur dedi içimden almak geçiyor hani sonuçta işyerine gidicek hediye babası falan var aşkım hediye açarken onlarda çikolata yer evede götürrü kutusuda çok güzel saklar ben kullanırım sonraama elim sıkışık olduğundan almak istiyorum veya başka altarnatif varsa bana söylermisin daha bebek iyarteine gidicem oraya para buraya para valla bi kağıt parçası ama heryerde onun sözü geçiyor..
hAYırlı olsun, hoşgeldin, düğün ne zaman kısmetse? nerelisin? yaşın ismin fln, tanışalım yaniherkese merhaba
ben çoooook uzun zamandır(neredeyse bu topik ilk açıldığından beri) sizinleyim aslında ziyaretçi olarak giriyordum ama artık üye olmalıyım dedim ve oldum hepinizi az çok tanıyorum.bütün heyecanlarınızı sevinçlernizi streslerinizi sıkıntılarınızı (topiğin az daha elden gideceği zamanlarda o ara ben bile girmiyodum) hep sizinleydim. bu sıcacık dünyanıza benide kabul eder misiniz?
kızlar hepınızın esyaları cok guzel gule gule kullanmak nasıp olsun benım ceyızden yana suan cok az esyam var ıkı uc mutfak esyası ben evlenmeden 1 ay once hepsını alacagım yanı bızımkıler oyle soyluyor ev kucuk nereye sıgdıracagız dıyorlar fakat 1 ay sonra beyaz esylar ıle LCD ve tv unıtesının sıparısını verecegız nısanlım ıle ısparatadan alacagımız ıcın oraya gıdecegım 1 ay sonra artık sıparıslerını verırız sızlerle paylasırım ıns
hayırlı olsun, hoşgeldin, seninle de tanışalım, detayları alayım kızlarrMerhabalar ben yeni üye oldum .İnşallah 30 haziranda dügünüm var benide aranıza kabul edermisiniz ?:)