• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

güzel kızlar hepinizi şimdiden tebrik ediyorum 4 yıllık evli bir bayan olarak...:) saygı ve sevginizi evliliğinizden eksik etmezseniz mutlu olmamak gibi bir olasılığınız olmayacaktır...

tabi ki :34:

maalesef, fikrim yok:50:

hadi bakalım kuzum, bu sefer iyi olursun inşallah :34:
korkma korkma ben seni gizli gizli izliyorum, yalnız değilsin :34::1::1:

tamam izle sen benii korkarım yoksam :1::1:

güzel kızlar hepinizi şimdiden tebrik ediyorum 4 yıllık evli bir bayan olarak...:) saygı ve sevginizi evliliğinizden eksik etmezseniz mutlu olmamak gibi bir olasılığınız olmayacaktır...

Çok teşekkr ederizzz tavsiyelerinizi dikkate alıcaz arkadaşlarım burda yoklar ama olsun :9::9: :16::16: bizde sizlere mutluluklar diliyoruz .. :nazar::nazar:

slm canım
bende daha hiç bakmadım aklımda var bi kaç fikir ama erken daha birde bizim oturacağımız evde şu an kiracı var nisan veya mayısda cıkcağı için eşyalar direk o eve gitsin diye de gidip bakmak istmiyorum.Hem 2012 trendleri cıkcak :))

bizimde evimiz belli değil daha şubatta belli olucak inşallah..bakalım napıcaz nasıl yetişicez marttan sonra..

Canım benim annem ödeyecek o erken almak istedi onun için aldım birde kısa girildigi için fiyatlar uygun birede köşeli aldık ama onun internetten fotosunu bulamadım bulursam koyarım onuda
Benimde beyaz esyam yok daha hiç başlamadık:17::17:

anladım canım hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..

hoşgeldin, ben seni sanki tanıyoruuuummmm:3::3::3:

hehehe tanırsın tabi kısce asker yolu bekleyenlerin topicindeydimmm..yarimi yaban ellerden alana kadar..

kızlar hafta sonu hayırlısıyla düğün mekanımızı tuttuk biz 23 ü die belirlemiştik ama tutulmuştu o nedenle 27 sine aldık tarihimizi :nazar:çok memnunum çünkü istediğim yer oldu allah bir an önce aşkımla orda evlenmeyi nasip etsin:52:

melekkk hadi gözün aydin :nazar: zaman su gibi akip gidiyor benim bile yarim senem kalmis ailemden ayrilmama :S

pink tesekkürler bende cok begendim bu arada bende balik burcuyum cok duygusal ve cok hayalciyimdir :P

Back