Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi ki
maalesef, fikrim yok
hadi bakalım kuzum, bu sefer iyi olursun inşallah
korkma korkma ben seni gizli gizli izliyorum, yalnız değilsin
güzel kızlar hepinizi şimdiden tebrik ediyorum 4 yıllık evli bir bayan olarak...:) saygı ve sevginizi evliliğinizden eksik etmezseniz mutlu olmamak gibi bir olasılığınız olmayacaktır...
slm canım
bende daha hiç bakmadım aklımda var bi kaç fikir ama erken daha birde bizim oturacağımız evde şu an kiracı var nisan veya mayısda cıkcağı için eşyalar direk o eve gitsin diye de gidip bakmak istmiyorum.Hem 2012 trendleri cıkcak :))
Canım benim annem ödeyecek o erken almak istedi onun için aldım birde kısa girildigi için fiyatlar uygun birede köşeli aldık ama onun internetten fotosunu bulamadım bulursam koyarım onuda
Benimde beyaz esyam yok daha hiç başlamadık
hoşgeldin, ben seni sanki tanıyoruuuummmm
iyi akşamlar kızçeler, yarın görüşürük, Elifcim öptüm canım
bu arada kızlarrr ilk defa çokk hoşuma gidenn bi modell buldumm çokk zariff bencee, bi topicte arkadaşın biri türbanlısını diktiriyomuş onu takipteyim şimdi ben bayıldımmmmm sizce nasıll ??
İyi akşamlarr kızlaarrr nabersiniz
selam kızlar nasılsınız bilgisayarım bozuktu bayağıdır kullanamıyorum
Evet seni uzun zamandir görmüyorduk buralarda :)
Hos geldin nasilsin ?
hoşbulduk iyiyim çok şükür sen nasılsın hazırlıklar ne durumda
hos geldin pink gecmis olsun pcnizeee
melekkk hadi gözün aydin zaman su gibi akip gidiyor benim bile yarim senem kalmis ailemden ayrilmama :S
pink tesekkürler bende cok begendim bu arada bende balik burcuyum cok duygusal ve cok hayalciyimdir