2012' de yazın evlenecekler

güzel kızlar hepinizi şimdiden tebrik ediyorum 4 yıllık evli bir bayan olarak...:) saygı ve sevginizi evliliğinizden eksik etmezseniz mutlu olmamak gibi bir olasılığınız olmayacaktır...

tabi ki :KK34:

maalesef, fikrim yok:KK50:

hadi bakalım kuzum, bu sefer iyi olursun inşallah :KK34:
korkma korkma ben seni gizli gizli izliyorum, yalnız değilsin :KK34::KK1::KK1:

tamam izle sen benii korkarım yoksam :KK1::KK1:

güzel kızlar hepinizi şimdiden tebrik ediyorum 4 yıllık evli bir bayan olarak...:) saygı ve sevginizi evliliğinizden eksik etmezseniz mutlu olmamak gibi bir olasılığınız olmayacaktır...

Çok teşekkr ederizzz tavsiyelerinizi dikkate alıcaz arkadaşlarım burda yoklar ama olsun :KK9::KK9: :KK16::KK16: bizde sizlere mutluluklar diliyoruz .. :nazar::nazar:

slm canım
bende daha hiç bakmadım aklımda var bi kaç fikir ama erken daha birde bizim oturacağımız evde şu an kiracı var nisan veya mayısda cıkcağı için eşyalar direk o eve gitsin diye de gidip bakmak istmiyorum.Hem 2012 trendleri cıkcak :))

bizimde evimiz belli değil daha şubatta belli olucak inşallah..bakalım napıcaz nasıl yetişicez marttan sonra..

Canım benim annem ödeyecek o erken almak istedi onun için aldım birde kısa girildigi için fiyatlar uygun birede köşeli aldık ama onun internetten fotosunu bulamadım bulursam koyarım onuda
Benimde beyaz esyam yok daha hiç başlamadık:KK17::KK17:

anladım canım hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..

hoşgeldin, ben seni sanki tanıyoruuuummmm:KK3::KK3::KK3:

hehehe tanırsın tabi kısce asker yolu bekleyenlerin topicindeydimmm..yarimi yaban ellerden alana kadar..

bu arada kızlarrr ilk defa çokk hoşuma gidenn bi modell buldumm çokk zariff bencee, bi topicte arkadaşın biri türbanlısını diktiriyomuş onu takipteyim şimdi ben bayıldımmmmm :KK16::KK16::KK16: sizce nasıll ??

Üst kismini begendim :nazar:

Benim istedigim gelinlik cünkü belden de dar olmali o yüzden altini begenmedim hihi.

kızlar hafta sonu hayırlısıyla düğün mekanımızı tuttuk biz 23 ü die belirlemiştik ama tutulmuştu o nedenle 27 sine aldık tarihimizi :nazar:çok memnunum çünkü istediğim yer oldu allah bir an önce aşkımla orda evlenmeyi nasip etsin:KK52:

melekkk hadi gözün aydin :nazar: zaman su gibi akip gidiyor benim bile yarim senem kalmis ailemden ayrilmama :S

pink tesekkürler bende cok begendim bu arada bende balik burcuyum cok duygusal ve cok hayalciyimdir :p

X