2012' de yazın evlenecekler

selam kızlar nasılsınız??

melekcim hayırlı olsun...

bizde 10 gün önce tuttuk düğün yerimizi hayaller kurup duruyorum şimdiden...

teşekkür ederim :nazar: darısı mekan arayanların başına :KK16:

haziran ayı için tuttuk :nazar: araştırmalarım sırasında farkettim ki biz çook geç kalmışız çoğu yer ekim sonuna kadar dolmuş..

evet ya bizde istediğimiz tarihi tutamadık ve biraz pahalı tuttuk geç kaldığımız için:KK5:sizin açık mekanmı

evet yarı açık yarı kapalı.. kır düğününe cesaret edemedim haziran falan ama şansa yagmur yagarsa diye korktum..senin nasıl açık alan mı?

bide balayı ve kına için yer ayarladınız mı??

evet yarı açık yarı kapalı.. kır düğününe cesaret edemedim haziran falan ama şansa yagmur yagarsa diye korktum..senin nasıl açık alan mı?

bide balayı ve kına için yer ayarladınız mı??

benim salon düğünü kapalı mekanda olcak allah kısmet ederse:KK8:yok henüz daha kına ve balayı için ayarlamadık cnm:KK12:

2012 de yemek takımlarına zamn geliyormuş ben daha alamadım
çok çok acill cumartesi gününe kadar model belirlemeliyim kızlarrr yardım edin lütfen...
Bernardo demeyin ama burada malesef yok...
Kütahyadan model beğenelim beraber :KK43:

Üst kismini begendim :nazar:

Benim istedigim gelinlik cünkü belden de dar olmali o yüzden altini begenmedim hihi.

hmm doğrudur canım bende kabarık istiyorumm herkesin hayali farklı işte hehe :KK1::KK1:

bu arada kimse görmemiş gelinliği :KK5::KK5:

günaydın tembel hatunlarrrr istanbulda sabah oldu rda halen olmadımııı :KK1::KK1: :KK53::KK53:

hehehe tanırsın tabi kısce asker yolu bekleyenlerin topicindeydimmm..yarimi yaban ellerden alana kadar..
ehehe kader arkadaşım benim :KK54::KK54:
Darısı başıma inşallah, şafak 151 dahaEn Büyük TÜRKİYE
Bende iyiyim sükür. Suan elektrikli süpürge arastirmasi icerisindeyim :)

Dyson düsünüyorum.

Ama DeryaW Boschun bi tane süpürgesinden bahs etti.

Yine kararsizim hep kararsizim :)
canım dün şikayet var sitesini okudum da, rowentadan da boschtan da bir sürü filtre ve servis şikayeti var... zırt pırt filtre değiştirmek gerekiomuş, ki biz evde philips kullanıyoruz, daha 3-5 ay olmadan filtre değiştirmemiz gerektiğini söyledi servis. Ben sadece bizim makinaya has bi durum sanıodum ama bu hepa filtreli toz torbasız süpürgelerin genelinde aynı problem var. Dyson hakkında çok az şikayet vardı. Onlar da filtre ile ilgili değildi yani. BU kullanan herkesin memnun oldığunu mu yoksa pahalı olduğu için fazla kullanan kişi olmadığını mı gösterir bilemedim ama:26:

kızlar hafta sonu hayırlısıyla düğün mekanımızı tuttuk biz 23 ü die belirlemiştik ama tutulmuştu o nedenle 27 sine aldık tarihimizi :nazar:çok memnunum çünkü istediğim yer oldu allah bir an önce aşkımla orda evlenmeyi nasip etsin:KK52:
melekcim çok sevindim istediğinin olmasına :KK34:

2012 de yemek takımlarına zamn geliyormuş ben daha alamadım
çok çok acill cumartesi gününe kadar model belirlemeliyim kızlarrr yardım edin lütfen...
Bernardo demeyin ama burada malesef yok...
Kütahyadan model beğenelim beraber :KK43:
beğenelim kuşum, sen seçenekleri koy, bakalım biz :KK34:

hmm doğrudur canım bende kabarık istiyorumm herkesin hayali farklı işte hehe :KK1::KK1:

bu arada kimse görmemiş gelinliği :KK5::KK5:

günaydın tembel hatunlarrrr istanbulda sabah oldu rda halen olmadımııı :KK1::KK1: :KK53::KK53:
günaydın elifcim :KK54:

Kızlar günaydınnn, ne güzel bir gün ki:KK8:
Çok güzel heyecanlar bunlar, çeyiz, gelinlik falan. Bayılıyorum:KK12:
Yeni bir şeyler alan var mı?

GELİNLİK COK HOŞ arkadaşım..

teşekkr ederim :KK17: :KK16:

ehehe kader arkadaşım benim :KK54::KK54:
Darısı başıma inşallah, şafak 151 dahaEn Büyük TÜRKİYE
canım dün şikayet var sitesini okudum da, rowentadan da boschtan da bir sürü filtre ve servis şikayeti var... zırt pırt filtre değiştirmek gerekiomuş, ki biz evde philips kullanıyoruz, daha 3-5 ay olmadan filtre değiştirmemiz gerektiğini söyledi servis. Ben sadece bizim makinaya has bi durum sanıodum ama bu hepa filtreli toz torbasız süpürgelerin genelinde aynı problem var. Dyson hakkında çok az şikayet vardı. Onlar da filtre ile ilgili değildi yani. BU kullanan herkesin memnun oldığunu mu yoksa pahalı olduğu için fazla kullanan kişi olmadığını mı gösterir bilemedim ama:26:

melekcim çok sevindim istediğinin olmasına :KK34:

beğenelim kuşum, sen seçenekleri koy, bakalım biz :KK34:

günaydın elifcim :KK54:

günaydınn kızlarrr

sizede günaydınlarr güzellerr :KK3:

günaydınn kızlarrr
yavyummm günaydınnnn :KK54:

walla ufak tefek şeyler alıyorum sürekli ama büyüklere henüz geçemedim kararsızlıktan :KK1:
süpürgeye karar veremediğim için çalı süpürgesi almaya karar verdim mesela :KK1:

yavyummm günaydınnnn :KK54:

walla ufak tefek şeyler alıyorum sürekli ama büyüklere henüz geçemedim kararsızlıktan :KK1:
süpürgeye karar veremediğim için çalı süpürgesi almaya karar verdim mesela :KK1:

çalı süpürgesi güzel fikir eskiden elektürükmü varmış sankim :KK60: :KK60:

X