2012' de yazın evlenecekler

Aramiza hos geldin :) Bende Temmuz geliniyim Allah nasip ederse.

Bu topic gercekten cok güzel ve hos sohbet bir yer. Herkesin ayri bir degeri var yani :nazar:

Salon mu kiraladiniz hayirli olsun ne kadara kiraladiniz? Aksam dügünümü olacak yoksa öglen mi?

Ne ögrenmek istiyorsan sor biz cevaplayalim dilimizin döndügünce :)

Ben sahsen ceyiz hazirligimin büyük bir kismini bitirdim.

Gelinlik ve nikah islemleri eksigimiz. Ayrica ev alinacak.

Mobilya ve beyaz esyamiz da tamam cok sükür.:nazar:

tatlikedi listem isine yaradiysa ne mutlu bana :KK16:

Hoşgeldin diyen herkese çok teşekkür ederim:)
benim ceyizim sadece çatal kaşık bıçak tkımından ibaret şuan:)
ben bursada evleneceğim akşam düğünü olacak.
ev hazır biraz tadilat yapılacak mobilyaları sanırım nisan-mayıs gibi alırız yani temmuzda düğün:)
gelinliklere bakıyorum bakıyorum bi türlü gönlüme göre bulamıyorum...
sizin herşeyiniz hazır neredeyse maşallah:)düğün yakın bir tarihtemi?

Hoşgeldin diyen herkese çok teşekkür ederim:)
benim ceyizim sadece çatal kaşık bıçak tkımından ibaret şuan:)
ben bursada evleneceğim akşam düğünü olacak.
ev hazır biraz tadilat yapılacak mobilyaları sanırım nisan-mayıs gibi alırız yani temmuzda düğün:)
gelinliklere bakıyorum bakıyorum bi türlü gönlüme göre bulamıyorum...
sizin herşeyiniz hazır neredeyse maşallah:)düğün yakın bir tarihtemi?

Olsun canim oda bisey sonucta devami da gelir :nazar:
Evinizin hazir olmasi büyük bir avantaj emin ol :)
Bizimde dügünümüz temmuzda olacak insaAllah.
Bizim eksikelirmiz var halen.
En önemlisi su kagit kürek isi olacak cünkü ben türk vatandasi degilim ve trde yasamiyorum :)
Allah hepimizin yardimcisi olsun insaAllah.

sen bana gönderme zaten hıhhhh:KK19::63:
oy yavruummmm :KK54::KK54:
yeter ki sen istee :KK16:

gasomm nasıl becerdiysem linkinin içine yazmışımm kızzzz :KK1::KK1::KK1:
hahaha gördüm canımm, özledim seni kıızzz :KK16::KK16::KK16:

gasom yemek tkını göstermişitm ya ben size sizde 1 3 falan demişitniz hani..işte o zevye diye bi marka hatta flover diye piyasada heralde tam hatırlayamıyorum bizim burda o marka yok ki sanırım heryerde olan bi marka değil desenleri çok hoşuma gitti fiyatıda 100 tl birde onun fincanları var 25 tl kapıdaödeme seçeneği olduğu için ben 100 tl çöpe gitmedin diye 25 e fincan alayım diyorum eğer kalın porselense sevmiyorum hani orta kalınlık neyse bi derecede seramik diyorlarya o tarz çıkarsa diye korkuyorum kalın klaın onun için böyle düşündüm 1.sınıf porselenden üretilmiş diyor ama bilemiyorsun tabi kaç çeşit 1 sınıf porselen vardır ondan yani gasom

dişçiye yarın 11 de gidicem ..inşallah sorun nerde bulr geçen sefer antibiyotik vermişti..:KK52::KK52:
anladım canımm, mantıklı, zeyve yanlış hatırlamıyosam ablam anneme anneler günü hediyesi almıştı ordan, hatta internetten sipariş verip bizim eve kargolatmıştı :26:

bu arada kızlarrr ilk defa çokk hoşuma gidenn bi modell buldumm çokk zariff bencee, bi topicte arkadaşın biri türbanlısını diktiriyomuş onu takipteyim şimdi ben bayıldımmmmm :KK16::KK16::KK16: sizce nasıll ??
ben çok beğendiimm, herkesin dediği gibi prensesler gibi olursun bununla :114:

gasommm liste süper olmuş çok ayrıntılı tam istediğim gibi ellerine sağlıkkk :KK16:
canım beniimm :KK54:

2012 de yemek takımlarına zamn geliyormuş ben daha alamadım
çok çok acill cumartesi gününe kadar model belirlemeliyim kızlarrr yardım edin lütfen...
Bernardo demeyin ama burada malesef yok...
Kütahyadan model beğenelim beraber :KK43:
derhaall bakıyorum, yeter ki sen iste, sultanıımmm :KK16:

yavyummm günaydınnnn :KK54:

walla ufak tefek şeyler alıyorum sürekli ama büyüklere henüz geçemedim kararsızlıktan :KK1:
süpürgeye karar veremediğim için çalı süpürgesi almaya karar verdim mesela :KK1:
:KK9::KK9::KK9: çalı süpürgesi iyiymiş valla :KK9:
ben bursada okurken yalnızdım, süpürge alana kadar çalı süpügesiyle gayet güzel idare etmiştim, gerçi ev 1+1di ama olsun :KK9::KK9::KK9:

günaydın kızlar
gribim :KK43: nasıl dogal yollardan atlatıcam bunu cuma gunu doktora gıdıyorum :26:
bi bakalım ne var ne yokmus gecmıste
çoook geçmiş olsun, hiç bişey yoksa eve ballı limonlu ılık su iç :nazar:

günaydın canım arkadaşlarım gerçi öğlen oldu öğlen yemeğimid yedim ama daha yeni girince kk ya günaydın oluyor:KK9::KK9::KK9:

dişçiye gittim geldim ağrının sebebini bulamadık dolgum vardı söktü geçiçi taktı bakalım takip edicem kanal tedavisi veya başka bi yönteme bakıcaz sebebi belli olana kadar..

elifcim inan o gelinliği bende gördüm ve çok beğenmiştim alt kısmını bile beğnemiştim inşallah hayalindeki gelinliğe kavuşursun..

ben kurnabıma hediyesini gönderdim yarın alır sanıyorum inşallah beğenir..insanın içinden neler neler geçiyor ama kısmak durumunda olmak sinir bozucu..

kızlar biliyorsunuz aşkımın hediyesini gösterdim sizlere akşam çikolatacıya gittim çikolata klpli kutuda sordum 20 tl ye mal olur dedi içimden almak geçiyor hani sonuçta işyerine gidicek hediye babası falan var aşkım hediye açarken onlarda çikolata yer evede götürrü kutusuda çok güzel saklar ben kullanırım sonra:KK9::KK9:ama elim sıkışık olduğundan almak istiyorum veya başka altarnatif varsa bana söylermisin daha bebek iyarteine gidicem oraya para buraya para valla bi kağıt parçası ama heryerde onun sözü geçiyor..

inşallah lavantam inşallah hepimiz hayalimizdki o gelinliğe ve prensimize kavuşuruz her nekadar beyaz atlı olmasalarsa :KK1::KK1:

oy yavruummmm :KK54::KK54:
yeter ki sen istee :KK16:

hahaha gördüm canımm, özledim seni kıızzz :KK16::KK16::KK16:

anladım canımm, mantıklı, zeyve yanlış hatırlamıyosam ablam anneme anneler günü hediyesi almıştı ordan, hatta internetten sipariş verip bizim eve kargolatmıştı :26:

ben çok beğendiimm, herkesin dediği gibi prensesler gibi olursun bununla :114:

canım beniimm :KK54:

derhaall bakıyorum, yeter ki sen iste, sultanıımmm :KK16:

:KK9::KK9::KK9: çalı süpürgesi iyiymiş valla :KK9:
ben bursada okurken yalnızdım, süpürge alana kadar çalı süpügesiyle gayet güzel idare etmiştim, gerçi ev 1+1di ama olsun :KK9::KK9::KK9:

çoook geçmiş olsun, hiç bişey yoksa eve ballı limonlu ılık su iç :nazar:

gasomm bendee özledimm yaa nerdesiniz gündüz kimseciklerr yokk burda :KK5:

gelinliğe bayıldım bende gasom en azından kafamda bişeyler belirlememe yardımcı oldu bu gelinlik :KK16:

kuşuumm buyur bakalım :KK12:
hem klasiklerinden hem de modernlerinden çeşit çeşit beğendim kaydettim resimleri, seç beğen al :KK9::KK9::KK9:
bir göz gezdir bakalım, alternatifleri azaltalım sonra da..

97 parçalar,
$97p (1).jpg $97p.jpg

87parçalar
$87 (4).jpg $87.jpg $87 (1).jpg $87 (3)tepsiye bayıldım.jpg

85 parçalar
$85 (9).jpg Eki Görüntüle 311459 $85 (1).jpg $85 (2).jpg $85 (3).jpg $85 (4).jpg $85 (5).jpg $85 (6).jpg $85 (7).jpg $85 (8).jpg

82 parçalar-ben bunları çok seviyorum, özellikle mor gümüş yapraklıyı..
$82 (7).jpg $82.jpg $82 (1).jpg $82 (2).jpg $82 (3).jpg $82 (4)favorim.jpg Eki Görüntüle 311474 Eki Görüntüle 311475

Son düzenleme:
canım gulerek kullan hepsıde cok cok guzel
Günaydiin..

Bu sabah yine yeniden teyze olduum :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Haber vereyim dedim :KK3:
süper bi haber cnm RABBİM SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN İNŞ
merhaba kızlar bende eylül ayında evleniyorum...:KK3:
MUTLULUKLAR MIRACLECİM..:nazar:
Harikaaaaaaaaaaaaaa hepsıde cok begendım gasom ben daha almadım yemek takımımı fıkır oldu cok saol öpuyom mucuk

gasom yemek tkını göstermişitm ya ben size sizde 1 3 falan demişitniz hani..işte o zevye diye bi marka hatta flover diye piyasada heralde tam hatırlayamıyorum bizim burda o marka yok ki sanırım heryerde olan bi marka değil desenleri çok hoşuma gitti fiyatıda 100 tl birde onun fincanları var 25 tl kapıdaödeme seçeneği olduğu için ben 100 tl çöpe gitmedin diye 25 e fincan alayım diyorum eğer kalın porselense sevmiyorum hani orta kalınlık neyse bi derecede seramik diyorlarya o tarz çıkarsa diye korkuyorum kalın klaın onun için böyle düşündüm 1.sınıf porselenden üretilmiş diyor ama bilemiyorsun tabi kaç çeşit 1 sınıf porselen vardır ondan yani gasom

dişçiye yarın 11 de gidicem ..inşallah sorun nerde bulr geçen sefer antibiyotik vermişti..:KK52::KK52:
Gecmiş olsun cnm . Bende karacada kırmızı bı takım begendım onu alcam muhtemelen yada arkadas dugun hedıyen olarak ben alayım dıyor bakalım
bu arada kızlarrr ilk defa çokk hoşuma gidenn bi modell buldumm çokk zariff bencee, bi topicte arkadaşın biri türbanlısını diktiriyomuş onu takipteyim şimdi ben bayıldımmmmm :KK16::KK16::KK16: sizce nasıll ??

Bence çok güzel canım:nazar: begendım:KK52:

Günaydın kızlarr
belim karnım ne kötü yaa
pf böyle olunca benim morelde yerlerde oıluyor
:KK50:

Gecmiş olsun cnm . Bende karacada kırmızı bı takım begendım onu alcam muhtemelen yada arkadas dugun hedıyen olarak ben alayım dıyor bakalım

Bence çok güzel canım:nazar: begendım:KK52:

ayy beğenmene sevindimm çağlacımmm bende bayıldımmm :KK16::KK16:

günaydın bu arada kızlarr kimsecikler yok gerçi hayalet avcısı gibi bi ben burdayım :KK3:

bu arada kargom ulaşmış ama kurbanımın eline geçtimi acaba :44:

merhaba kızlar bende eylül ayında evleniyorum...:KK3:

bende eylülde evlenicem size bi soru yani herkese:)
bizim başka bi yerde düğünümüz olacak.ama burda da bişe olacak,sizce bi gün kına bi gün nikah mı secmeliyim yoksa tek bi günde düğünün içinde nikah gecenin sonunda veya ilk başında nikahtan önce kınam mı yakılmalı?lütfen yardım:KK43:

bende eylülde evlenicem size bi soru yani herkese:)
bizim başka bi yerde düğünümüz olacak.ama burda da bişe olacak,sizce bi gün kına bi gün nikah mı secmeliyim yoksa tek bi günde düğünün içinde nikah gecenin sonunda veya ilk başında nikahtan önce kınam mı yakılmalı?lütfen yardım:KK43:

kuzum günaydın bence szin evinizin orada kına diğer taraftada düğün olabilir,yada nikah ama en azından evinizin orada eğlencen olmuş olur,içinde kalmaz

X