selam kızlar nasılsınız??
melekcim hayırlı olsun...
bizde 10 gün önce tuttuk düğün yerimizi hayaller kurup duruyorum şimdiden...
selam kızlar nasılsınız??
melekcim hayırlı olsun...
bizde 10 gün önce tuttuk düğün yerimizi hayaller kurup duruyorum şimdiden...
Seni de tebirk ederim bir adim daha yaklastiniz yuvaniza
saol cnm bende öyleyim yahangi ay ne zmn tuttunuz
teşekkür ederimdarısı mekan arayanların başına
haziran ayı için tuttukaraştırmalarım sırasında farkettim ki biz çook geç kalmışız çoğu yer ekim sonuna kadar dolmuş..
evet yarı açık yarı kapalı.. kır düğününe cesaret edemedim haziran falan ama şansa yagmur yagarsa diye korktum..senin nasıl açık alan mı?
bide balayı ve kına için yer ayarladınız mı??
evet yarı açık yarı kapalı.. kır düğününe cesaret edemedim haziran falan ama şansa yagmur yagarsa diye korktum..senin nasıl açık alan mı?
bide balayı ve kına için yer ayarladınız mı??
benim salon düğünü kapalı mekanda olcak allah kısmet ederseyok henüz daha kına ve balayı için ayarlamadık cnm
ayıp olmazsa kaça tututunuz acaba
Üst kismini begendim
Benim istedigim gelinlik cünkü belden de dar olmali o yüzden altini begenmedim hihi.
ehehe kader arkadaşım benimhehehe tanırsın tabi kısce asker yolu bekleyenlerin topicindeydimmm..yarimi yaban ellerden alana kadar..
canım dün şikayet var sitesini okudum da, rowentadan da boschtan da bir sürü filtre ve servis şikayeti var... zırt pırt filtre değiştirmek gerekiomuş, ki biz evde philips kullanıyoruz, daha 3-5 ay olmadan filtre değiştirmemiz gerektiğini söyledi servis. Ben sadece bizim makinaya has bi durum sanıodum ama bu hepa filtreli toz torbasız süpürgelerin genelinde aynı problem var. Dyson hakkında çok az şikayet vardı. Onlar da filtre ile ilgili değildi yani. BU kullanan herkesin memnun oldığunu mu yoksa pahalı olduğu için fazla kullanan kişi olmadığını mı gösterir bilemedim ama:26:Bende iyiyim sükür. Suan elektrikli süpürge arastirmasi icerisindeyim :)
Dyson düsünüyorum.
Ama DeryaW Boschun bi tane süpürgesinden bahs etti.
Yine kararsizim hep kararsizim :)
melekcim çok sevindim istediğinin olmasınakızlar hafta sonu hayırlısıyla düğün mekanımızı tuttuk biz 23 ü die belirlemiştik ama tutulmuştu o nedenle 27 sine aldık tarihimiziçok memnunum çünkü istediğim yer oldu allah bir an önce aşkımla orda evlenmeyi nasip etsin
beğenelim kuşum, sen seçenekleri koy, bakalım biz2012 de yemek takımlarına zamn geliyormuş ben daha alamadım
çok çok acill cumartesi gününe kadar model belirlemeliyim kızlarrr yardım edin lütfen...
Bernardo demeyin ama burada malesef yok...
Kütahyadan model beğenelim beraber
günaydın elifcimhmm doğrudur canım bende kabarık istiyorumm herkesin hayali farklı işte hehe
bu arada kimse görmemiş gelinliği
günaydın tembel hatunlarrrr istanbulda sabah oldu rda halen olmadımııı
GELİNLİK COK HOŞ arkadaşım..
ehehe kader arkadaşım benim
Darısı başıma inşallah, şafak 151 daha
canım dün şikayet var sitesini okudum da, rowentadan da boschtan da bir sürü filtre ve servis şikayeti var... zırt pırt filtre değiştirmek gerekiomuş, ki biz evde philips kullanıyoruz, daha 3-5 ay olmadan filtre değiştirmemiz gerektiğini söyledi servis. Ben sadece bizim makinaya has bi durum sanıodum ama bu hepa filtreli toz torbasız süpürgelerin genelinde aynı problem var. Dyson hakkında çok az şikayet vardı. Onlar da filtre ile ilgili değildi yani. BU kullanan herkesin memnun oldığunu mu yoksa pahalı olduğu için fazla kullanan kişi olmadığını mı gösterir bilemedim ama:26:
melekcim çok sevindim istediğinin olmasına
beğenelim kuşum, sen seçenekleri koy, bakalım biz
günaydın elifcim
günaydınn kızlarrr
Kızlar günaydınnn, ne güzel bir gün ki
Çok güzel heyecanlar bunlar, çeyiz, gelinlik falan. Bayılıyorum
Yeni bir şeyler alan var mı?
yavyummm günaydınnnngünaydınn kızlarrr
walla ufak tefek şeyler alıyorum sürekli ama büyüklere henüz geçemedim kararsızlıktanKızlar günaydınnn, ne güzel bir gün ki
Çok güzel heyecanlar bunlar, çeyiz, gelinlik falan. Bayılıyorum
Yeni bir şeyler alan var mı?
yavyummm günaydınnnn
walla ufak tefek şeyler alıyorum sürekli ama büyüklere henüz geçemedim kararsızlıktan
süpürgeye karar veremediğim için çalı süpürgesi almaya karar verdim mesela