2012' de yazın evlenecekler

hu huuuu kızlar ben geldim 1 gün girmedim özledim ya sizi

yeniden doğdum tatlım naptın tabakları buay sonu ben şipariş etsem mi diye düşünüyorum kalitesinde emin olabilsem..modelleri çok hoş pazar günü annmele çıktık baktık hiç yok güzel desenli artık kıyıp alıcam..

aşkımın hediyesi tamam şimdi size göstereyim kutu için daha fazla uğraşamadım valla hediyeyi alınca arar zaten beni at o kutuyu dicem =)eve götürmesin rezil olmayayım..

kalpleride koydum ama kargoda sanıyorum onlar bi altüst olur neyse birde pijama aldım kendime onunda foto ekliyorum cnmlarım..

Eki Görüntüle 310103 Eki Görüntüle 310102 Eki Görüntüle 310101
pijaman çok tatlı kıızz, pembiş pembiş, yakışır sana pembişler heee :KK16:
ayrıca paketin de gayet güzel olmuş canım yaa, hem de elemeği daha ne olsun :114:

buarada mobilya baktık hiç koltuk takımı yok kızlar..evim koltuksuz olucak diye ödüm kpuyor 1 odam olucağı için hem kullanışlı hemde şık bişey olsun istiyorumm e haliyle ikisi biarada olmuyor malesef hepsi çekyat gibi bütün modeller birbirinin aynısı çok telaş yaptım ya
canım sen istanbulda alıcaksın nasılsa mobilyaları dimi? yani burada istemeyeceğin kadar çok çeşit görürsün zaten
hatta bu kadar şeyin arasında ben nasıl karar vericem diye pişman bile olabilirsin burada baktığına :KK9::KK9:
gönlüne göre bulucaksın canım benim inş., hem rengi güzel hem modeli güzel hem yataklı oohhh mis :KK16:

tatlım zevk meselesi biras ya bilemicem şimdi,iç dünyanla alakalı bişy klasik yemek takımları bana göre değil ama misafir yemek takımlarımda bernardodan benim onlar daha klasik göstereyim bak.paylaştım ama sen görmemiş olabilirsin baya oldu çünkü.

Eki Görüntüle 310106 Eki Görüntüle 310107
ooyy ben senin günlük takımı görmemişiim, ben çok seviyorum bu takımı çok tatlı yavrum yaa
güle güle güzel günlerde tatlı sofralarda kullan inş. kuzum beniimm :KK16:

rosa ve yenidendogum aldiklarnizi güle güle kullanin :) :nazar:

derya canim lila hayrani oldugum icin paylastigin ilk takima bayildim :) benim günlük oturma odamda mürdüm beyaz :) :KK17:

lavanta hediye paketin cok güzel olmus :) :nazar:

benimde ablam persembe TRye ucuyor nisanlima bi hediye göndermek istiyorum ama fikirsizim :KK43: :26:

lamelifim seneye tektasimi isterim tarih fark etmez ne zaman gönderirsen gönder :KK51::KK9:

nisanlim is cikisi tefalin su tek kasikli fritözünu sormus bir litre olani 500TL bi bucuk litre olani 550TL :KK53:

bizde dedik ki simdilik kalsin dügünden sonra taksitle aliriz dedik.. daha mantikli olacak..

bu arada mürside uysaldan kadin ilmihali kitabini taniyan var mi?

bugün kendime aldigim bi kac bisey vardi onlar geldi ceyiz topicimde görmek isteyenler görebilirler :)
ismini duymuştum o ilmihalin ama evde var mı bilmiyorum açıkçası özellikle ilmihallere bakarken hiç yazarına dikkat etmedim :26:

kızlar selamm,bu başlık kaçıncı sayfada böyle iyi kaynatmışsınız:)bende temmuz geliniyim.geçen ay nişanlandım.şimdilik düğün yeri tutuldu başka bir şey yapmadık daha:)siz ne aşamalardasınız biz hiçbir şey bilmiyoruz ailelerde bilmiyor allaha emanet yapıyoruz bişeyler:) :KK9:
hayırlı olsun şeker :KK3:

Sevgülüüüü koca adayım ama şimdilik başka bir gurba dahil ettiğim beyimin d günü hediyesini hazırlıyorum gri bir atkı örmeye başladım bu hafta biter haftaya da hopp kargoo :KK1: bitince fotosunu eklerim kemer cüzdan ve atkının inş,Geçmişe yarın gidiyim bakıyım neler kaçırdım kimbilirrr

iyi geceler:KK19:

saol yawrıımm sen yenimi gördün:KK51:

ben senetle aldım böyle bi şansım vardı kartın limitini harcamasdım zaten peşin alıcaktım daha doğrusu az kart az peşin die düşündüm her neyse iştee onlar dedi senet yapabiliris koılaylık olsun die :KK9::KK9:
ay rosaa bende arayımda sorayım senetse ebdne senet yaptırayım canım

derya canim lila hayrani oldugum icin paylastigin ilk takima bayildim :) benim günlük oturma odamda mürdüm beyaz :) :KK17:

benimde ablam persembe TRye ucuyor nisanlima bi hediye göndermek istiyorum ama fikirsizim :KK43: :26:

lamelifim seneye tektasimi isterim tarih fark etmez ne zaman gönderirsen gönder :KK51::KK9:

nisanlim is cikisi tefalin su tek kasikli fritözünu sormus bir litre olani 500TL bi bucuk litre olani 550TL :KK53:

bizde dedik ki simdilik kalsin dügünden sonra taksitle aliriz dedik.. daha mantikli olacak..

bugün kendime aldigim bi kac bisey vardi onlar geldi ceyiz topicimde görmek isteyenler görebilirler :)
teşekkürler canımm
fritöz hakkında hiç bilgim yok canım
bahsettiğin kitabıda bilmiyorum canımm
hemen topiğine bakayım
kızlar selamm,bu başlık kaçıncı sayfada böyle iyi kaynatmışsınız:)bende temmuz geliniyim.geçen ay nişanlandım.şimdilik düğün yeri tutuldu başka bir şey yapmadık daha:)siz ne aşamalardasınız biz hiçbir şey bilmiyoruz ailelerde bilmiyor allaha emanet yapıyoruz bişeyler:) :KK9:
Merhaba canım ahyırlı ugurlu olsun
Sevgülüüüü koca adayım ama şimdilik başka bir gurba dahil ettiğim beyimin d günü hediyesini hazırlıyorum gri bir atkı örmeye başladım bu hafta biter haftaya da hopp kargoo :KK1: bitince fotosunu eklerim kemer cüzdan ve atkının inş,Geçmişe yarın gidiyim bakıyım neler kaçırdım kimbilirrr

iyi geceler:KK19:

Ay bende öyle örme cok severım ama benım hep yarım yanı tamamlama şevkim yok benim :KK52:

Günaydın buarada kızlar

Hahaha canımmcımm ayıpsınn istediğin tek taş olsun ama bendeki anlamı eniştenin aldığı kadar manalı olmaz sanırsam galiba yaneee :KK52::KK52:

Günaydınlarrr tembelll hatunnlarrrr kalkınn birr sürü çeyizzz varr yapılcakk uyumayın yahuuuuu gidiyoruzzzzz :KK52::KK52::KK52: :KK55::KK55:

Son düzenleme:
Günaydın hatunlar, yine gelen giden yok ama nieeeeee:26:

günaydınn canımm kargoyumu diyon kıss gelen giden diyeee :KK1::KK1::KK1: ben kurbancığımın tumanını buldum akşam yeni bi yer açılmış oraya gittimmm ayy çokk güzellerdiii hepisinii alasımm geldii:KK1::KK1: sayın kurbancığıma sesleniyorumm paketiniii hazırladımm bugünnn kargoyu çağırıcam şimdikk göndertiyorummm :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: :119::119::121::121::121::121:

günaydınn canımm kargoyumu diyon kıss gelen giden diyeee :KK1::KK1::KK1: ben kurbancığımın tumanını buldum akşam yeni bi yer açılmış oraya gittimmm ayy çokk güzellerdiii hepisinii alasımm geldii:KK1::KK1: sayın kurbancığıma sesleniyorumm paketiniii hazırladımm bugünnn kargoyu çağırıcam şimdikk göndertiyorummm :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: :119::119::121::121::121::121:
yok kız bizim kızları diyorum, akşam buraya gelmemişler pek... hediyen de hayırlı olsun, ben de yarın göndertcem galiba, ama bugün de her an yollayabilirim, belli olmaz :KK1:

saol canımcımm evet akşam bende girdim kimsecikler yoktuuu :44:

yokk anacımm nerdee çeyiz biterrmiii :KK9::KK9:

Bugün göz ucuyla bakıyorum sitelere bişey görüp almaya gitmiyim diye ya sabır 2 gün sonra istediğimi alabilirim aylık 800 tl alışverişle ceyizim biter inşallah :KK53:

günaydın kızlar..

nasılsınız bakalım..şu hesap işlerine başladı yarıda kaldı devam etmek hiç içimden gelmiyor aslında bitirsem rahatlıcamda kendime eziyet ediyorum böyle ..bende hediyelerimi perşembe günü falan göndereyim diyorum aşkımada ne kadar geç ulaşırsa o kadar iyi olur..

sevgili nişanlım yılbaşında gelicek allhın izni ilee çok özledim onu..

pijamalarıda dün akşam arkadaşa oturmaya gittiğimde denedim süper durdu çok beğendim tiril tiril..ilerde param olursa tekrar almak istiyorum bir sürü bişeyler..anneme söylemedim çok kızıyor diye..:KK9::KK9:

günaydın kızlar..

nasılsınız bakalım..şu hesap işlerine başladı yarıda kaldı devam etmek hiç içimden gelmiyor aslında bitirsem rahatlıcamda kendime eziyet ediyorum böyle ..bende hediyelerimi perşembe günü falan göndereyim diyorum aşkımada ne kadar geç ulaşırsa o kadar iyi olur..

pijamalarıda dün akşam arkadaşa oturmaya gittiğimde denedim süper durdu çok beğendim tiril tiril..ilerde param olursa tekrar almak istiyorum bir sürü bişeyler..anneme söylemedim çok kızıyor diye..:KK9::KK9:

günaydınn lavatacımm iyi diyelim iyi olsun sen nasılsınnn ....

günaydınn lavatacımm iyi diyelim iyi olsun sen nasılsınnn ....

iyiyim cnm..dişim ağrıyor dr.gitmem gerekli ama hiçte gitmek istemiyorum..bakalım perşembe giderim heralde..bi çok işim var..bense kkda gezip dursayım istiyorum:26:sen neler yaptın bakalım..

iyiyim cnm..dişim ağrıyor dr.gitmem gerekli ama hiçte gitmek istemiyorum..bakalım perşembe giderim heralde..bi çok işim var..bense kkda gezip dursayım istiyorum:26:sen neler yaptın bakalım..

bende napim canım bu aralar yine karmakarışık duygular içindeyim kendimi çözemiyorum artık nedensee .. :KK43::KK43: geçmiş olsun bu arada canım ya kimsecikler yok yineee :KK5::KK5:

bi takım saglık sorunlarım olduguna daır suphelerım var troit gibi sol gögüsümde kitle var gibi geliyor cok pipirikliyim o kadar kötüyümki bugün istanbuıldada hava bı karartı bı yagmur bı camur evde olup yatası gelıyor ınsanın
ıslerım var
ama zorlamaya hıc nıyetım yok ..
depresyondayım sanırım:KK5:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende napim canım bu aralar yine karmakarışık duygular içindeyim kendimi çözemiyorum artık nedensee .. :KK43::KK43: geçmiş olsun bu arada canım ya kimsecikler yok yineee :KK5::KK5:

bende karmaşık duygular içindeyim tipik bi balık burcu olarak..

annemler damatlarını çok seviyorlar ama benim yaşımda biri var oda nişanlı aynı zmaanda nişanlandık yok ona onu yapmışlar yok buna bunu yapmışlar yok sürekli kayınvalidesi arıormuş gibi anneme laf taşıyorlar ee annemde benim için istiyor aransın sorulsun herşey tam takım yapılsın gibi..

sonra kayınvalidende yemek yiceksiniz snr eve gidiceksiniz kayınvaliden çok fena görümcenin çenesi çocuğu bıkıcaksın..biyandan çalış bi yandan çalışma aklımı allak bullak ettiler..artık hayırlısı diyorum başkada bişey diyemiyorum ama çok dolduruyorlar denmiyorki bak kızım iyi geçin onlar büyükler sen çok ezdirme kendini ama saygısızlıkta etme illa her ailede olur tartışırsınız hemen öyle bırakıcam boşancam gibi düşünmeyin gibi öğütler yok kaynanndan çekiceksin görümcenden bıkıcksın kocanda anasını tutarsa o zman işin iş yandın.gibi kelimelerden çok sıkıldım aklım bin parçaya bölünüyor nişanlım başka hayyler peşinde biizmkinler hayal yıkma peşinde bense hangisi doğru nasıl olur acaba gibi ön yargı ile gidiyorum evlilik yoluna sanırım evlenince herkes bi rahat edicek..evlenme konusu yoksa kmseyi beğenmiyordum evlenmiyormuydum daha şimdide daha farklı laflar anladım illa konuşuluyor ama ben hassasım kaldramıyorum bazen o kadar karamsarlığa düşüyorum ki bu farketmiyorlar..

davetiye isim konusuna gelindi annem üvey baamın adı yazılsın dedi 2 sene baktı diye öz babamı atıcak değilim bende olurmu öyle şey dedim annemde o koltuk parasını vermesin bende o davetiyelrti çatır çatır yakmıyormuyum diyor..herkes kendi menfattini düşünüyor kimse beni düşünmüyor inan arkadaşım yorulduğumu hissedyrum saçlarımdaki beyazlar 2 taneneydi şimdi önlerde beyazlar çoğalmış öyle işte sende hiç karmaşık duygulara girme eğer nişanlımla çok iyi anlaşmasaydık beni mutlu etmeseydi biz ayrılırdık herkes yıkıcı valla onun güçlülüğü sayesinde bu durumdayız

Günaydin herkesciklere :)) nasilsiniz iyisinizdir umarim :)

Kizlar hepiniz bakin o halde eksigim varsa söylersiniz...

Kina Gecesi:

Abiye
Bindalli & Akesuarlari
Kirmizi Örtü & Eldiven Gelin icin
Yesil Örtü & Eldiven Damat icin
Kina Tepsisi Süslenmis
Dagitmak icin kücük kinalar
Kücük Kinalari koymak icin süslenmis sepet
Süslenmis Mumlar
Kina yakan icin Tülbent
Mendiller
Cerez Cekirdek
Yiyecek icecek

Dügün:

Gelinlik & Akesuarlari (ic camasirindan tut cicegine kadar)
Ayakkabi
Damatlik
Ayakkabi
Araba Havlulari
Davetiye
Nikah Sekeri ? (sart mi bilmiyorum)
Taki icin büyük Kurdele Damat & Gelin icin
Kirmizi Duvak (kina gecesinde örtülen mi olacak yeni mi olacak bilmiyorum)
Kirmizi Kusak
Sadic (olacak mi bilmiyorum)
Nikah Sahidi
Ilk Dans müzigi
Ani defteri (olabilir mi?)
Gelin Arabasi Organizasyonu
Balayi Organizasyonu
Kuaför
Fotografci

Aklima gelenler bunlar.
Ekisklerimi hatirlatirsaniz sevinrim.

En Büyük KK

Ooo banada çok yardimci oldun canim benim tesekkür ederimmmm :KK16:

Selammmm hosgeldin, hayirli olsun :KK34:

günaydın kızlar..

Günaydin, kendi adima diyeyim iyiyim :KK16: sabah evden bi çiktim karla karsilastim hertaraf bembeyazdi :) yilin ilk kari :)
Güle güle giyin pijamalarin çok tatli :)) sen nasilsin iyimisin?

bi takım saglık sorunlarım olduguna daır suphelerım var troit gibi sol gögüsümde kitle var gibi geliyor cok pipirikliyim o kadar kötüyümki bugün istanbuıldada hava bı karartı bı yagmur bı camur evde olup yatası gelıyor ınsanın
ıslerım var
ama zorlamaya hıc nıyetım yok ..
depresyondayım sanırım:KK5:

:KK50: Allah korusun doktora git bir an önce insallah biseyin yoktur kendi kendine pipiriklenme :S

bende karmaşık duygular içindeyim tipik bi balık burcu olarak..

annemler damatlarını çok seviyorlar ama benim yaşımda biri var oda nişanlı aynı zmaanda nişanlandık yok ona onu yapmışlar yok buna bunu yapmışlar yok sürekli kayınvalidesi arıormuş gibi anneme laf taşıyorlar ee annemde benim için istiyor aransın sorulsun herşey tam takım yapılsın gibi..

sonra kayınvalidende yemek yiceksiniz snr eve gidiceksiniz kayınvaliden çok fena görümcenin çenesi çocuğu bıkıcaksın..biyandan çalış bi yandan çalışma aklımı allak bullak ettiler..artık hayırlısı diyorum başkada bişey diyemiyorum ama çok dolduruyorlar denmiyorki bak kızım iyi geçin onlar büyükler sen çok ezdirme kendini ama saygısızlıkta etme illa her ailede olur tartışırsınız hemen öyle bırakıcam boşancam gibi düşünmeyin gibi öğütler yok kaynanndan çekiceksin görümcenden bıkıcksın kocanda anasını tutarsa o zman işin iş yandın.gibi kelimelerden çok sıkıldım aklım bin parçaya bölünüyor nişanlım başka hayyler peşinde biizmkinler hayal yıkma peşinde bense hangisi doğru nasıl olur acaba gibi ön yargı ile gidiyorum evlilik yoluna sanırım evlenince herkes bi rahat edicek..evlenme konusu yoksa kmseyi beğenmiyordum evlenmiyormuydum daha şimdide daha farklı laflar anladım illa konuşuluyor ama ben hassasım kaldramıyorum bazen o kadar karamsarlığa düşüyorum ki bu farketmiyorlar..

davetiye isim konusuna gelindi annem üvey baamın adı yazılsın dedi 2 sene baktı diye öz babamı atıcak değilim bende olurmu öyle şey dedim annemde o koltuk parasını vermesin bende o davetiyelrti çatır çatır yakmıyormuyum diyor..herkes kendi menfattini düşünüyor kimse beni düşünmüyor inan arkadaşım yorulduğumu hissedyrum saçlarımdaki beyazlar 2 taneneydi şimdi önlerde beyazlar çoğalmış öyle işte sende hiç karmaşık duygulara girme eğer nişanlımla çok iyi anlaşmasaydık beni mutlu etmeseydi biz ayrılırdık herkes yıkıcı valla onun güçlülüğü sayesinde bu durumdayız

btanemm seni çokk iyi anlıyorum bende bu yollardan geçtim .. Ama çok şükür atlattım sayılır baktım olcak gibi değil şimdi bile kim ne derse desin umrumda bile değill duymuyorum ben kararımı verdim ve bu benim hayatım benimle kimse iyi yada kötü yaşamıcak .. neyin doğru neyin yanlış olduğunu görebilcek yaştayız .. Sende öyle yap duyma kimseyi nişanlının ailesiyle anlaşmaya bak tabiki mesafe olcak arada yoksa zmanla onunda tadı kaçar ..
Ne güzel farkındasın bazı şeylerin bak söylüyosun ailenin sana ne söylemesi gerektiğini takma kafana zaten az kalmış düğün tarihinize .. bende stresten mi böle oldum anlamadım yoksa herşey gayet yolunda birtek ben kendimi iyi hisstemiyorum çok yorgun çok alıngan herşeye ağlayan çekilmez bi insan oldum sanki sinirlerim yıprandı belkide bilmiyorummm ..:KK43::KK43::KK43:

tatlıkedi saol cnm bende iyiyim aslında karışık yaa =)

yenidendoğdum cnm kötü bişey yoktur morealini bozma ama kontrole gitmeyi ihmal etme

lamelifcim ne güzel işte sen kulaklarını tıkamıssın ben tıkayamıyorum öyle bi söylemeleri varki sanki kinayeli sen git teyzen dedi şu dedi bu dedi diceksin bizi mumla arıcaksın gibi kelimeler insanın duymamısı çok zor neyse cnm içimizi ferah tutalım biz iyi olursak hrkes iyi olur
ayrıca aynen cnm stresten öyleyiz bende iyice hassaslaştım kim ne dese saki hepsi kötü söylüyor gibi alınganım yaa

burda hava güneş var ama yağmur yağıyor ne hoş dışası kış olsa bari mayısa kadar havalar ısınsa malu bu yaz geç ısındık

X