- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
pijaman çok tatlı kıızz, pembiş pembiş, yakışır sana pembişler heeehu huuuu kızlar ben geldim 1 gün girmedim özledim ya sizi
yeniden doğdum tatlım naptın tabakları buay sonu ben şipariş etsem mi diye düşünüyorum kalitesinde emin olabilsem..modelleri çok hoş pazar günü annmele çıktık baktık hiç yok güzel desenli artık kıyıp alıcam..
aşkımın hediyesi tamam şimdi size göstereyim kutu için daha fazla uğraşamadım valla hediyeyi alınca arar zaten beni at o kutuyu dicem =)eve götürmesin rezil olmayayım..
kalpleride koydum ama kargoda sanıyorum onlar bi altüst olur neyse birde pijama aldım kendime onunda foto ekliyorum cnmlarım..
Eki Görüntüle 310103 Eki Görüntüle 310102 Eki Görüntüle 310101
ayrıca paketin de gayet güzel olmuş canım yaa, hem de elemeği daha ne olsun :114:
canım sen istanbulda alıcaksın nasılsa mobilyaları dimi? yani burada istemeyeceğin kadar çok çeşit görürsün zatenbuarada mobilya baktık hiç koltuk takımı yok kızlar..evim koltuksuz olucak diye ödüm kpuyor 1 odam olucağı için hem kullanışlı hemde şık bişey olsun istiyorumm e haliyle ikisi biarada olmuyor malesef hepsi çekyat gibi bütün modeller birbirinin aynısı çok telaş yaptım ya
hatta bu kadar şeyin arasında ben nasıl karar vericem diye pişman bile olabilirsin burada baktığına
gönlüne göre bulucaksın canım benim inş., hem rengi güzel hem modeli güzel hem yataklı oohhh mis
ooyy ben senin günlük takımı görmemişiim, ben çok seviyorum bu takımı çok tatlı yavrum yaatatlım zevk meselesi biras ya bilemicem şimdi,iç dünyanla alakalı bişy klasik yemek takımları bana göre değil ama misafir yemek takımlarımda bernardodan benim onlar daha klasik göstereyim bak.paylaştım ama sen görmemiş olabilirsin baya oldu çünkü.
Eki Görüntüle 310106 Eki Görüntüle 310107
güle güle güzel günlerde tatlı sofralarda kullan inş. kuzum beniimm
ismini duymuştum o ilmihalin ama evde var mı bilmiyorum açıkçası özellikle ilmihallere bakarken hiç yazarına dikkat etmedim :26:rosa ve yenidendogum aldiklarnizi güle güle kullanin :)
derya canim lila hayrani oldugum icin paylastigin ilk takima bayildim :) benim günlük oturma odamda mürdüm beyaz :)
lavanta hediye paketin cok güzel olmus :)
benimde ablam persembe TRye ucuyor nisanlima bi hediye göndermek istiyorum ama fikirsizim :26:
lamelifim seneye tektasimi isterim tarih fark etmez ne zaman gönderirsen gönder
nisanlim is cikisi tefalin su tek kasikli fritözünu sormus bir litre olani 500TL bi bucuk litre olani 550TL
bizde dedik ki simdilik kalsin dügünden sonra taksitle aliriz dedik.. daha mantikli olacak..
bu arada mürside uysaldan kadin ilmihali kitabini taniyan var mi?
bugün kendime aldigim bi kac bisey vardi onlar geldi ceyiz topicimde görmek isteyenler görebilirler :)
hayırlı olsun şekerkızlar selamm,bu başlık kaçıncı sayfada böyle iyi kaynatmışsınız:)bende temmuz geliniyim.geçen ay nişanlandım.şimdilik düğün yeri tutuldu başka bir şey yapmadık daha:)siz ne aşamalardasınız biz hiçbir şey bilmiyoruz ailelerde bilmiyor allaha emanet yapıyoruz bişeyler:)