yoksa benmi susayımm kız hemiiiAnlayanlar ne güzel anlamış Deryammm
kızlarr bana cevap yazan yok mu çok mutsuz oldummm((
Hehehehehe sankim çıkcak gibim bende haber vereyim önceden didim
Hoşbulduk şekerim :deryaW hoşgeldinn
susun deyiy galiba bize
relax kuzucum relaxxxAnlayanlar ne güzel anlamış Deryammm
maşallah pek bereketli bu yaz rosammmToplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 3 ziyaretçi)
rosaa,
ecearslan+,
1azuyus,
gulsengo+,
LamEliff+,
ask1,
patriyn,
DeryaW,
pnrkrdnz+,
tatlikedi+,
HayatimM,
tiny88
merhabaa herkeseene kadan kalabalık sohbetler birbirine girmişş bu hatunların hepsi 2012 yazınmı evlenio ayol
oyy oyy kıyamam sanaiyidir bebem senden naber
tamam canımm eminim cok begeneceksinn
kızlarr bana cevap yazan yok mu çok mutsuz oldummm((
merhaba rosammm hoşgeldinnnkızcazım bilmiyonmu 2012 de evlenmeyen kalmasın kampanyası varrr
sohbetten bi şey anlaşılmıo elifim ya 1 gün girmeyene işkenceye dönüşüo topik oku oku,,fikir alışverişi durdu eski hatunların çoğu yığıntı korkusundan girmiyo artık.
Ayh inşallahgece düşünmekten uyuyamıyorum hee çok takarım ben böyle şeyleri nişanlıma bile diyemedim çekinirim annenle alırken diye:26:
aynen öyle rosam, girip bakıp çıkıyoruz biz artık, zaten çoğumuz özelden görüşüyoruz, burda yok arada cwp verildi mi verilmedimi die okurken şaşı oluyoruz walla... 1 gün girmedim, dün 60 sayfadan fazla okudum heesohbetten bi şey anlaşılmıo elifim ya 1 gün girmeyene işkenceye dönüşüo topik oku oku,,fikir alışverişi durdu eski hatunların çoğu yığıntı korkusundan girmiyo artık.
iyiyimmm bende sağol yawrum sen nasılsın
inşaallahhhh ama tarifine göre beğenceğim kesinnn
lovelylady hoşceldunnn nasılsın bakalımm
sohbetten bi şey anlaşılmıo elifim ya 1 gün girmeyene işkenceye dönüşüo topik oku oku,,fikir alışverişi durdu eski hatunların çoğu yığıntı korkusundan girmiyo artık.
elif ekledimm seni gör benii görr
valla ben nişanlıma bile sordum yanlarındayken nasıl bu dietabi çaktırmadan gördülermi bilmem :18: ayyy edepsizmiyim neeeee
bence dun ve bugun epey fıkır alısverısı oldu hatta dun gece ruyamda tabak canak alırken gordum demekkı bugunun habersızıymıs
Selamlar kızlaaarrrr
Düğün salonum tutuldu buraya yazmnayı unutmuşum da
31.08.2012 ''Aynı yastığa baş koymaya ''
aynen öyle rosam, girip bakıp çıkıyoruz biz artık, zaten çoğumuz özelden görüşüyoruz, burda yok arada cwp verildi mi verilmedimi die okurken şaşı oluyoruz walla... 1 gün girmedim, dün 60 sayfadan fazla okudum heeakşam resmen sızıp kalmışım düşün yani...
Selamlar kızlaaarrrr
Düğün salonum tutuldu buraya yazmnayı unutmuşum da
31.08.2012 ''Aynı yastığa baş koymaya ''[/QU
hayırlı olsunnnn..
Tebrik ederim caglacim gözün aydin
canım bnde bi takım misafir içn 12 kişilik aldım bi takımda 6 kişilik günlük kullanmaya kütahya porselen 60 tl aldım ..
Ooo çağlam hadi hayırlısııı yevrrummm :81::81::81:
Hayırlı olsunn
kaç tane günlük yemek takımın var canım anlamadım ?
ayy ayy hayırlısı olsunn aramız cok az
Çok teşekkür ederim kızlar
çağla canım hadi hayırlı uğurlu olsun tarihin..
rosacım konuşamıyoruz ne zmandır naılsın iyimisin sanki stresli gördüm şikayetçi gördüm seni.
hayırlı olsun çağlammm
rosam deryam pınarım hoş geldiniz hepiciklerinizzzz
bir sürü sayfa geçmiş gene ama okuyamayacağımm bulduğum yerden devam ediyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?