2012' de yazın evlenecekler

deryaW hoşgeldinn
susun deyiy galiba bize
Hoşbulduk şekerim :

Anlayanlar ne güzel anlamış Deryammm
relax kuzucum relaxxx gasom hala yemek yio galiba, gelemedi eve ayolll birimiz varsak diğerimiz yok, nasıl iş bu böle yaa

maşallah pek bereketli bu yaz rosammm

merhaba rosammm hoşgeldinnn kızcazım bilmiyonmu 2012 de evlenmeyen kalmasın kampanyası varrr

sohbetten bi şey anlaşılmıo elifim ya 1 gün girmeyene işkenceye dönüşüo topik oku oku,,fikir alışverişi durdu eski hatunların çoğu yığıntı korkusundan girmiyo artık.

sohbetten bi şey anlaşılmıo elifim ya 1 gün girmeyene işkenceye dönüşüo topik oku oku,,fikir alışverişi durdu eski hatunların çoğu yığıntı korkusundan girmiyo artık.

bence dun ve bugun epey fıkır alısverısı oldu hatta dun gece ruyamda tabak canak alırken gordum demekkı bugunun habersızıymıs

aynen öyle rosam, girip bakıp çıkıyoruz biz artık, zaten çoğumuz özelden görüşüyoruz, burda yok arada cwp verildi mi verilmedimi die okurken şaşı oluyoruz walla... 1 gün girmedim, dün 60 sayfadan fazla okudum hee akşam resmen sızıp kalmışım düşün yani...

iyiyimmm bende sağol yawrum sen nasılsın

inşaallahhhh ama tarifine göre beğenceğim kesinnn

lovelylady hoşceldunnn nasılsın bakalımm

çok şükür canımcımm saoll

evet bazen sohbet karışıyo btanesi yaa görüyorum kimse girmediği gibi girdiği zmanda yorum yapmıyo

elif ekledimm seni gör benii görr

canım davet gelmedi bana :26::26:

Askerim teskere aldı bı kac gun topikten uzak kaldımmmmmmmmmmmmmm dolmuş taşmış bizim topik abowwwwwwwwwwwwwww hay maşallahhhhhh

bence dun ve bugun epey fıkır alısverısı oldu hatta dun gece ruyamda tabak canak alırken gordum demekkı bugunun habersızıymıs

buraya 1-2 gün giremeyenlerin bi verim alamamasından bahsediorum sayfalarda yığın oluo bi çok kişi okuduğunuda anlayamıo artık.yoksa ben sürekli takipteyim paylaşılanları takip etttim.

yaa kızlar bişi sorcam kına gecesini nerde düşünüyosunuz ev mi bi yermi tutucaksınız? bide biyer tutursak kız tarafımı erkek tarafımı ödicek?

Selamlar kızlaaarrrr

Düğün salonum tutuldu buraya yazmnayı unutmuşum da
31.08.2012 ''Aynı yastığa baş koymaya ''

hayırlı olsun çağlammm

rosam deryam pınarım hoş geldiniz hepiciklerinizzzz

bir sürü sayfa geçmiş gene ama okuyamayacağımm bulduğum yerden devam ediyorum yani

farkındayım deryam ben topiğin sağlığı açısından bölünmesini düşünüorum.

çağla canım hadi hayırlı uğurlu olsun tarihin..

rosacım konuşamıyoruz ne zmandır naılsın iyimisin sanki stresli gördüm şikayetçi gördüm seni.

çağla canım hadi hayırlı uğurlu olsun tarihin..

rosacım konuşamıyoruz ne zmandır naılsın iyimisin sanki stresli gördüm şikayetçi gördüm seni.

hayırlı olsun çağlammm

rosam deryam pınarım hoş geldiniz hepiciklerinizzzz

bir sürü sayfa geçmiş gene ama okuyamayacağımm bulduğum yerden devam ediyorum yani

Lavantam pinkimmmmmmmm çok saolun

bi hatun iç giyim derken bi hatun kına dio diğeri salon dio başkası gelio mutfak diyo..ben şahsen geçmişi okurken hiçbi şey anlamıyorum.aynı anda bi çok şey konuşuluo.birlik kalmadı topikte ben şuan bu konuyu konuşurken bilee bi başkası başka şeyin derdine düşebiliyo bu bile ne kadar kopuk olunduğunu gösterio zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…