• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

amannn yarabbbimmmm ne uzun geçmiştiya şaftım kaydı :37: tam bitti diorum gene başlıyoo oku okuu :43: neseee nabersiniz gelinlerrr :124:

oyy oyy kıyamam sana :9::9: iyidir bebem senden naber :9:

Kızlar yaa bi konu çok canımı sıkıyo benimm.ben kayınvalidemle yapmak istemiyorum şu iç çamaşır falan alma işini.utanırım valla.şimdi söyleyemiyorumda öyle kimseye napiyim bilemedim:(( bi fikir verin lütfen:26::43:

canım bi çeyiz dükkanına girdiğin zman ordaki tezgahtar arkadaşlar sana yardımcı oluyolar zaten kadın kadına oluyosunuz utanma bişey olmaz bnde görümcemlerle gittim kızlrı flan vardı yanımda gayet güzel geçti :9:

Yenidendogdum canim benim bi günlük takimim var ama onun da su bardagi filan yok mesela yurt disindan aldim ya biraz daha farkli yani parcalari az. O yüzden 28 parca olanindan alsam yine yeterli olur günlük olacagi icin. Tam takir misafir icin de takimim var cünkü. :44:
o zaman bı tanede tr'den al canım sen gunluk ıcıne sınen begendıgın
Yok canim benim günlük takimim da yok misafirlik takimda da yok benim bildigim :))

Kizlar ben kactim grsrz :3:
:6: :6: kıza bak sasırdı yok dıyorr yerım senııı ya
benim ablam ıstoçdan aldı herşeyini toptancı yeri çok uygunmuş nerden baksan yarıyarıya fark var diyor bende ordan alıcam her türlü marka varmış :101:

nişanda getirilen sandık yetmezmi ya tekrar sandık almaya gerek varmı amannn nereye koycaz onuu :89:

çok güzel çok beğendim benimde yemek takımım var 12 kişilik kahvaltı takımımı günlük takımmı alıyım bilmiyorummmm :26:

herif :1: bittim bu lafınaaa :D :9:

sifn ustu ama kollar gozukmuyor kol kolları bılekten sıkmalı yakası hakım yaka turbanlı gelınlık belıde sırf tas işleme o kadarmı zengin olur o kadarmı asil ya anlatamam size demişin nerde o nerde ooo bende öle istiyorum boleroya karşıyımmm :19:
ben san aresmını cekıp yollarım hafta sonu buradan ozel mesajla cok asil bişey
Kızlar yaa bi konu çok canımı sıkıyo benimm.ben kayınvalidemle yapmak istemiyorum şu iç çamaşır falan alma işini.utanırım valla.şimdi söyleyemiyorumda öyle kimseye napiyim bilemedim:(( bi fikir verin lütfen:26::43:

canım ödemeyi o yapacaksa yum gözlerini :27: al yanı onunlan:27:
pinkim
mesaj atamadım elife bi sana 10dak yetmıyo :52::52:
çok teşekkürler biliyorum sevindini canım benimmmm

oyy oyy kıyamam sana :9::9: iyidir bebem senden naber :9:

canım bi çeyiz dükkanına girdiğin zman ordaki tezgahtar arkadaşlar sana yardımcı oluyolar zaten kadın kadına oluyosunuz utanma bişey olmaz bnde görümcemlerle gittim kızlrı flan vardı yanımda gayet güzel geçti :9:

Yaa onlardan değil ben kayınvalidemden çekinirim:1: hem ne biliyim özel yani özel herkesin öyle görmesine gerek yok:1:

o zaman bı tanede tr'den al canım sen gunluk ıcıne sınen begendıgın

:6: :6: kıza bak sasırdı yok dıyorr yerım senııı ya

ben san aresmını cekıp yollarım hafta sonu buradan ozel mesajla cok asil bişey

canım ödemeyi o yapacaksa yum gözlerini :27: al yanı onunlan:27:
pinkim
mesaj atamadım elife bi sana 10dak yetmıyo :52::52:
çok teşekkürler biliyorum sevindini canım benimmmm

Seçmem ben valla ne verirlerse alırım artık hihi konuşmam da yorum yapmam:1:

Yaa onlardan değil ben kayınvalidemden çekinirim:1: hem ne biliyim özel yani özel herkesin öyle görmesine gerek yok:1:

yawruşkomm bende pek çekiniyodum ama gittik satıcı çıkardı beğendim hemen bu olsun dedim yorum bile yapmadılar yani :D merak etme bişicik olmazz

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 3 ziyaretçi)
rosaa,
ecearslan+,
1azuyus,
gulsengo+,
LamEliff+,
ask1,
patriyn,
DeryaW,
pnrkrdnz+,
tatlikedi+,
HayatimM,
tiny88
merhabaa herkesee:53: ne kadan kalabalık sohbetler birbirine girmişş bu hatunların hepsi 2012 yazınmı evlenio ayol:51:

Çekinme canım boşver relaxxxxx anlayışlıysa zaten o azcık uzak durur :21::21::21::21::21::21::21::21:
Benim kaynanam memleketten gelince görümcemler göstermişler aldıklarımızı tamam açmayın kızım bozulmasın gerek yok bakmasamda olur dedi :9::9::9:

yawruşkomm bende pek çekiniyodum ama gittik satıcı çıkardı beğendim hemen bu olsun dedim yorum bile yapmadılar yani :D merak etme bişicik olmazz

Ayh inşallah:1: gece düşünmekten uyuyamıyorum hee çok takarım ben böyle şeyleri nişanlıma bile diyemedim çekinirim annenle alırken diye:26: :1:

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 3 ziyaretçi)
rosaa,
ecearslan+,
1azuyus,
gulsengo+,
LamEliff+,
ask1,
patriyn,
DeryaW,
pnrkrdnz+,
tatlikedi+,
HayatimM,
tiny88
merhabaa herkesee:53: ne kadan kalabalık sohbetler birbirine girmişş bu hatunların hepsi 2012 yazınmı evlenio ayol:51:

merhaba rosammm hoşgeldinnn :3::3: kızcazım bilmiyonmu 2012 de evlenmeyen kalmasın kampanyası varrr :52::52:

Çekinme canım boşver relaxxxxx anlayışlıysa zaten o azcık uzak durur :21::21::21::21::21::21::21::21:
Benim kaynanam memleketten gelince görümcemler göstermişler aldıklarımızı tamam açmayın kızım bozulmasın gerek yok bakmasamda olur dedi :9::9::9:

Anlayışlıda şakacı bi tontondur kayınvalidem:1: bir şey felan derse sonra rezil olurum ihihi:1:

Back