amannn yarabbbimmmm ne uzun geçmiştiya şaftım kaydıtam bitti diorum gene başlıyoo oku okuu neseee nabersiniz gelinlerrr :124:
Kızlar yaa bi konu çok canımı sıkıyo benimm.ben kayınvalidemle yapmak istemiyorum şu iç çamaşır falan alma işini.utanırım valla.şimdi söyleyemiyorumda öyle kimseye napiyim bilemedim( bi fikir verin lütfen:26:
o zaman bı tanede tr'den al canım sen gunluk ıcıne sınen begendıgınYenidendogdum canim benim bi günlük takimim var ama onun da su bardagi filan yok mesela yurt disindan aldim ya biraz daha farkli yani parcalari az. O yüzden 28 parca olanindan alsam yine yeterli olur günlük olacagi icin. Tam takir misafir icin de takimim var cünkü. :44:
Yok canim benim günlük takimim da yok misafirlik takimda da yok benim bildigim :))
Kizlar ben kactim grsrz
ben san aresmını cekıp yollarım hafta sonu buradan ozel mesajla cok asil bişeybenim ablam ıstoçdan aldı herşeyini toptancı yeri çok uygunmuş nerden baksan yarıyarıya fark var diyor bende ordan alıcam her türlü marka varmış :101:
nişanda getirilen sandık yetmezmi ya tekrar sandık almaya gerek varmı amannn nereye koycaz onuu :89:
çok güzel çok beğendim benimde yemek takımım var 12 kişilik kahvaltı takımımı günlük takımmı alıyım bilmiyorummmm :26:
herifbittim bu lafınaaa
sifn ustu ama kollar gozukmuyor kol kolları bılekten sıkmalı yakası hakım yaka turbanlı gelınlık belıde sırf tas işleme o kadarmı zengin olur o kadarmı asil ya anlatamam size demişin nerde o nerde ooo bende öle istiyorum boleroya karşıyımmm
Kızlar yaa bi konu çok canımı sıkıyo benimm.ben kayınvalidemle yapmak istemiyorum şu iç çamaşır falan alma işini.utanırım valla.şimdi söyleyemiyorumda öyle kimseye napiyim bilemedim( bi fikir verin lütfen:26:
bıde romance tepsisi alayım diyorumm bi tanede fıncan takımı begenmıstım 20 tl%50 ındırımlen tepsıyle fıncan takımını 30 tl alırım ınsallah lımıtım vardır
nolduuuuu Yaşam Pınar'ımmmm:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
tepsi çok hoş canım ya hem uyumlu uyumlu çok şeker olur:)) benim herşeyim o seriden valla çok tatlı oldu
bernardodan bakabılırsın canım gunluk tarafında romance yeemk tkaımları ve kahvaltı takımısitesi falan varmıdır bu romancenin bakmak istiyorumm
nolduuuuu Yaşam Pınar'ımmmm
:26:
oyy oyy kıyamam sanaiyidir bebem senden naber
canım bi çeyiz dükkanına girdiğin zman ordaki tezgahtar arkadaşlar sana yardımcı oluyolar zaten kadın kadına oluyosunuz utanma bişey olmaz bnde görümcemlerle gittim kızlrı flan vardı yanımda gayet güzel geçti
o zaman bı tanede tr'den al canım sen gunluk ıcıne sınen begendıgın
kıza bak sasırdı yok dıyorr yerım senııı ya
ben san aresmını cekıp yollarım hafta sonu buradan ozel mesajla cok asil bişey
canım ödemeyi o yapacaksa yum gözlerinial yanı onunlan
pinkim
mesaj atamadım elife bi sana 10dak yetmıyo
çok teşekkürler biliyorum sevindini canım benimmmm
ben san aresmını cekıp yollarım hafta sonu buradan ozel mesajla cok asil bişey
kapaklı kahvaltılıkta alım dedım dur dedım dur çoşmaaa
:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
nolduuuuu Yaşam Pınar'ımmmm
:26:
anammmmm noluyoo üçüncü dünya savaşımı çıktııııı kızz
Yaa onlardan değil ben kayınvalidemden çekinirimhem ne biliyim özel yani özel herkesin öyle görmesine gerek yok
Seçmem ben valla ne verirlerse alırım artık hihi konuşmam da yorum yapmam
at bana at bana at bana onuumodel olur kafamda en azından kapalı güzel bişi bulamadım hiç yaaa
sade ama zarif olsun istiyorummm
Yaa onlardan değil ben kayınvalidemden çekinirimhem ne biliyim özel yani özel herkesin öyle görmesine gerek yok
Seçmem ben valla ne verirlerse alırım artık hihi konuşmam da yorum yapmam
yawruşkomm bende pek çekiniyodum ama gittik satıcı çıkardı beğendim hemen bu olsun dedim yorum bile yapmadılar yanimerak etme bişicik olmazz
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 3 ziyaretçi)
rosaa,
ecearslan+,
1azuyus,
gulsengo+,
LamEliff+,
ask1,
patriyn,
DeryaW,
pnrkrdnz+,
tatlikedi+,
HayatimM,
tiny88
merhabaa herkeseene kadan kalabalık sohbetler birbirine girmişş bu hatunların hepsi 2012 yazınmı evlenio ayol
Çekinme canım boşver relaxxxxx anlayışlıysa zaten o azcık uzak durur
Benim kaynanam memleketten gelince görümcemler göstermişler aldıklarımızı tamam açmayın kızım bozulmasın gerek yok bakmasamda olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?