2012' de yazın evlenecekler

amannn yarabbbimmmm ne uzun geçmiştiya şaftım kaydı tam bitti diorum gene başlıyoo oku okuu neseee nabersiniz gelinlerrr :124:

oyy oyy kıyamam sana iyidir bebem senden naber

canım bi çeyiz dükkanına girdiğin zman ordaki tezgahtar arkadaşlar sana yardımcı oluyolar zaten kadın kadına oluyosunuz utanma bişey olmaz bnde görümcemlerle gittim kızlrı flan vardı yanımda gayet güzel geçti

o zaman bı tanede tr'den al canım sen gunluk ıcıne sınen begendıgın
Yok canim benim günlük takimim da yok misafirlik takimda da yok benim bildigim :))

Kizlar ben kactim grsrz
kıza bak sasırdı yok dıyorr yerım senııı ya
ben san aresmını cekıp yollarım hafta sonu buradan ozel mesajla cok asil bişey

canım ödemeyi o yapacaksa yum gözlerini al yanı onunlan
pinkim
mesaj atamadım elife bi sana 10dak yetmıyo
çok teşekkürler biliyorum sevindini canım benimmmm

Yaa onlardan değil ben kayınvalidemden çekinirim hem ne biliyim özel yani özel herkesin öyle görmesine gerek yok

Seçmem ben valla ne verirlerse alırım artık hihi konuşmam da yorum yapmam

Yaa onlardan değil ben kayınvalidemden çekinirim hem ne biliyim özel yani özel herkesin öyle görmesine gerek yok

yawruşkomm bende pek çekiniyodum ama gittik satıcı çıkardı beğendim hemen bu olsun dedim yorum bile yapmadılar yani merak etme bişicik olmazz

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 3 ziyaretçi)
rosaa,
ecearslan+,
1azuyus,
gulsengo+,
LamEliff+,
ask1,
patriyn,
DeryaW,
pnrkrdnz+,
tatlikedi+,
HayatimM,
tiny88
merhabaa herkesee ne kadan kalabalık sohbetler birbirine girmişş bu hatunların hepsi 2012 yazınmı evlenio ayol

Çekinme canım boşver relaxxxxx anlayışlıysa zaten o azcık uzak durur
Benim kaynanam memleketten gelince görümcemler göstermişler aldıklarımızı tamam açmayın kızım bozulmasın gerek yok bakmasamda olur dedi

yawruşkomm bende pek çekiniyodum ama gittik satıcı çıkardı beğendim hemen bu olsun dedim yorum bile yapmadılar yani merak etme bişicik olmazz

Ayh inşallah gece düşünmekten uyuyamıyorum hee çok takarım ben böyle şeyleri nişanlıma bile diyemedim çekinirim annenle alırken diye:26:

merhaba rosammm hoşgeldinnn kızcazım bilmiyonmu 2012 de evlenmeyen kalmasın kampanyası varrr

Anlayışlıda şakacı bi tontondur kayınvalidem bir şey felan derse sonra rezil olurum ihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…