Kizlar günlük yemek takimi ariyorum ben ya misafir icin var 12 kisilik bide kahvalti takimim var hisar ve karacadan günlük yemek takimim bi tane var yurt disindan aldim ama onunda parcalari az iste o yüzden diyorum TR den de alayim.. 60 parca mi olsun kizlar ynai? 85 parca olanlarda tam takir set.. 12 kisilik o kadarina ihtiyacim yok :S napsam ben ya..
Selamlar kızlaaarrrr
Düğün salonum tutuldu buraya yazmnayı unutmuşum da
31.08.2012 ''Aynı yastığa baş koymaya ''
ayyy geçmişin hepsini okuyamadım fenalık geldi valla
Selamlar kızlaaarrrr
canım bnde bi takım misafir içn 12 kişilik aldım bi takımda 6 kişilik günlük kullanmaya kütahya porselen 60 tl aldım ..
Ooo çağlam hadi hayırlısııı yevrrummm :81::81::81:
79 liraydı tatllımmm çok pahalı degildi.. üstelik yemek takımının tatlı tabaklarını kahvaltı tkmında da kullabilirsin çok büyük yardımcı olur sana
çünkü çoğu zaman kayık tabaklar yetersiz kalıyor
Noble Life 210TL
28 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı
6 adet 27 cm servis tabağı
6 adet 22 cm yemek tabağı
6 adet 19 cm pasta tabağı
6 adet 15 cm çukur kase
2 adet 25.5 cm oval tabak
1 adet 23 cm salata tabağı
1 adet 31 cm oval tabak
Parcalari cok mu az?
Eki Görüntüle 306995
kaç tane günlük yemek takımın var canım anlamadım ?Kizlar günlük yemek takimi ariyorum ben ya misafir icin var 12 kisilik bide kahvalti takimim var hisar ve karacadan günlük yemek takimim bi tane var yurt disindan aldim ama onunda parcalari az iste o yüzden diyorum TR den de alayim.. 60 parca mi olsun kizlar ynai? 85 parca olanlarda tam takir set.. 12 kisilik o kadarina ihtiyacim yok :S napsam ben ya..
ayy ayy hayırlısı olsunn aramız cok azSelamlar kızlaaarrrr
mı oluyomu yaniCanim 60TL ye kütahya porseleni nerden buldun giiiz bende istiyooom
mı oluyomu yani
Türkiyeden canımbaya oluyo alalı ama yine satılıyo burda tatlım ayrıca aldığım yemek takımlarında bardak flan yok seninkilerde varmı oluyo mu yani :26::26:
kızlar tencere takımlarınızın marka ve fiyatlarını yazarmısınız
istocta calısan bı arkadasım burada cok uygun dedı ama gıdemem fıyat sorup model soyleyıp ona getıretebılırım ancak
sımdı netten fıyat alıyorum
buarada schafer hakkında ne dusunuyosunuz ?
birde berf hakkında
napalım kampanya beklicezz
benimde akşam aklıma geldi .. elif gitti mi acaba didimm... dün bize misafir geldi onunla kolileri açtık bana yazma oyalayıp getirmiş sağolsun..
kızıyla birlikte gelmişti sağolsun bütün eşyalarımı tek tek düzeltip toparladıı...
he kızlar bir şey daha soracağımm sandık konusuuu
herkez diyor ki ne yapacaksın sandığı alma baza var artık
tatlikedi canim gercekten cok yardimci olursun eger bilgi alabilirsen..
vize islemi ugrastiriyormu yani? :S
lavanta hos geldin güle güle kullan aldiklarini canim..
ecearslan elbiseler cok güzel kaca aldin peki
kizlar malumunuz benim bi tane yemek takimim var günlük ama parcalari cok degil...
simdi ben tek tek tabak canak alacagima söyle adam akilli bir günlük yemek takimi alayim diye düsündüm..
bernardodan su iki taneyi begendim simdilik..
yorumlarinizi alabilirmiyim lütfen?
Eki Görüntüle 306783
Vallaha iyisin canim :)) Benim herif 1bucukta sinir koydu :))
valla bızım daha aıleler oturup konusmadı yardım edemeyebılır onun aılesı yok pek zaten oslada orta hallı ınsanlar bızler gıbı ama 6 bın lıraya ben aldıramam zaten cıdden cok cezbetmiş olması gerek gözüm falan dönücek öylee
epey indirim yapıyolar canım turkıyede ıstanbuldamı yasıcaksın ?
ben gazıosmanpasada bi yerde bı ara sokakta bı gelınlık goruyorum oyle guzelkıı anlatamam
buarada kac gundur yazıcam unutuyorum
kapalı olan arkadaslar bbolero gıyıyor ya bızım orada bı gelınlıkcı var sifn ustu ama kollar gozukmuyor kol kolları bılekten sıkmalı yakası hakım yaka turbanlı gelınlık belıde sırf tas işleme o kadarmı zengin olur o kadarmı asil ya anlatamam size
yolcu siz nası tanıştınız balım
sizin söz oldu dimi canım ? görücü usulümü oldu ?
Canim 60TL ye kütahya porseleni nerden buldun giiiz bende istiyooom
Yok canim benim günlük takimim da yok misafirlik takimda da yok benim bildigim :))
Kizlar ben kactim grsrz
Nisan elbisene bayildimmmmmmmmmmmmm, gelinlikte çok hos hele uzerindeki desenler falan super :)
Güle güle giyin ececim $ans ve mutluluk getirsin sana :)
ecem bende çok beğendim nişan elbiseni.. güle güle kullan:))
kızlar bende yarın nişan kıyafeti bakmaya gidicem.. ne çok kabarık ne de çok sade istiyorumm.. orta kararda bişey olsun.. anadolu yakasında var mı tavsiye edeceğiniz şık ve uygun elbise satılan yerler...
Selamlar kızlaaarrrr
31.08.2012 ''Aynı yastığa baş koymaya ''[/QU
hayırlı olsunnnn..
bıde romance tepsisi alayım diyorumm bi tanede fıncan takımı begenmıstım 20 tl%50 ındırımlen tepsıyle fıncan takımını 30 tl alırım ınsallah lımıtım vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?