2012' de yazın evlenecekler

canım bnde bi takım misafir içn 12 kişilik aldım bi takımda 6 kişilik günlük kullanmaya kütahya porselen 60 tl aldım ..

Selamlar kızlaaarrrr

Düğün salonum tutuldu buraya yazmnayı unutmuşum da
31.08.2012 ''Aynı yastığa baş koymaya ''

Ooo çağlam hadi hayırlısııı yevrrummm :81::81::81:

hayır az değil ideal bence canım

kaç tane günlük yemek takımın var canım anlamadım ?
Selamlar kızlaaarrrr

Düğün salonum tutuldu buraya yazmnayı unutmuşum da
31.08.2012 ''Aynı yastığa baş koymaya ''
ayy ayy hayırlısı olsunn aramız cok az

Yenidendogdum canim benim bi günlük takimim var ama onun da su bardagi filan yok mesela yurt disindan aldim ya biraz daha farkli yani parcalari az. O yüzden 28 parca olanindan alsam yine yeterli olur günlük olacagi icin. Tam takir misafir icin de takimim var cünkü. :44:

benim ablam ıstoçdan aldı herşeyini toptancı yeri çok uygunmuş nerden baksan yarıyarıya fark var diyor bende ordan alıcam her türlü marka varmış :101:

nişanda getirilen sandık yetmezmi ya tekrar sandık almaya gerek varmı amannn nereye koycaz onuu :89:

çok güzel çok beğendim benimde yemek takımım var 12 kişilik kahvaltı takımımı günlük takımmı alıyım bilmiyorummmm :26:

Vallaha iyisin canim :)) Benim herif 1bucukta sinir koydu :))

herif bittim bu lafınaaa

sifn ustu ama kollar gozukmuyor kol kolları bılekten sıkmalı yakası hakım yaka turbanlı gelınlık belıde sırf tas işleme o kadarmı zengin olur o kadarmı asil ya anlatamam size demişin nerde o nerde ooo bende öle istiyorum boleroya karşıyımmm

Son düzenleme:
amannn yarabbbimmmm ne uzun geçmiştiya şaftım kaydı tam bitti diorum gene başlıyoo oku okuu neseee nabersiniz gelinlerrr :124:

Nisan elbisene bayildimmmmmmmmmmmmm, gelinlikte çok hos hele uzerindeki desenler falan super :)
Güle güle giyin ececim $ans ve mutluluk getirsin sana :)

ecem bende çok beğendim nişan elbiseni.. güle güle kullan:))
kızlar bende yarın nişan kıyafeti bakmaya gidicem.. ne çok kabarık ne de çok sade istiyorumm.. orta kararda bişey olsun.. anadolu yakasında var mı tavsiye edeceğiniz şık ve uygun elbise satılan yerler...

Kızlar yaa bi konu çok canımı sıkıyo benimm.ben kayınvalidemle yapmak istemiyorum şu iç çamaşır falan alma işini.utanırım valla.şimdi söyleyemiyorumda öyle kimseye napiyim bilemedim( bi fikir verin lütfen:26:

bıde romance tepsisi alayım diyorumm bi tanede fıncan takımı begenmıstım 20 tl %50 ındırımlen tepsıyle fıncan takımını 30 tl alırım ınsallah lımıtım vardır

Çok sağol canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…