ehehe öyle oldu canımm:))herşeyiyle 6 bin tuttu sanırsam :)
tatlikedi canim gercekten cok yardimci olursun eger bilgi alabilirsen..
vize islemi ugrastiriyormu yani? :S
lavanta hos geldin güle güle kullan aldiklarini canim..
ecearslan elbiseler cok güzel kaca aldin peki
kizlar malumunuz benim bi tane yemek takimim var günlük ama parcalari cok degil...
simdi ben tek tek tabak canak alacagima söyle adam akilli bir günlük yemek takimi alayim diye düsündüm..
bernardodan su iki taneyi begendim simdilik..
yorumlarinizi alabilirmiyim lütfen?
Eki Görüntüle 306783
sağol canımmm evet malesefff pıfff ocak gelsin hemennn...
Kör olsun paranın gözü
İzmir alsancakta canım:))
Evett yaa haziranda gelsin hemen
olsunnn canım yaaa ah şu paranın gözü paylasınnn canı çıksınnnnn çok morelim sinirlendi bak şimdik
yolcu kıss philips miş benimki yanlış hatırladımhp6540 kodu, bu da resmi Eki Görüntüle 306875 ,biz 150 den 130 a indirimli almıştık nakitte,yanlış hatırlamıyorsam tabi.
6 bin miii,,senin kocişin mesleği ne sorması ayıp yada kayınpederinin çok mu parası var,,,6 bin çok değil mi sence ?
Buarada herkeslere merhabalarrrrrrrrrrrrrrr
canımm
Evet 6 bin ama öyle demeyin kızlar ne yapayım çok beğendim hem nişan elbisesiyle beraber 6 bin tuttu:)valla kociş bize para kazanmak için çırpınıyo kayınpederin parasını yiyorum ben:))
Evet 6 bin ama öyle demeyin kızlar ne yapayım çok beğendim hem nişan elbisesiyle beraber 6 bin tuttu:)valla kociş bize para kazanmak için çırpınıyo kayınpederin parasını yiyorum ben:))
yolcu kıss philips miş benimki yanlış hatırladımhp6540 kodu, bu da resmi Eki Görüntüle 306875 ,biz 150 den 130 a indirimli almıştık nakitte,yanlış hatırlamıyorsam tabi.
Ay bu cok güzelmis ama :) Hemen bakayim burada fiyati ne kadar diye. Cimbizi var ince kafali ayri aleti var. Bide normali var. Peki sarjli mi bu?
Vallaha iyisin canim :)) Benim herif 1bucukta sinir koydu :))
herseyıyle derken ayakkabı fılanda dahılmı ?
Nişan elbisende dahilse hmm olabilir tabi
Hehe ilk istemedi de beni ayıbını kapatıyo şimdi babacım:)
nasıl :26:
ayakkabılar dahıl degıl duvak gelınlık nısanlıkmı bu fıyata canım? ne zaman teslım alcanız provo falan 2 ay yeterlı degılmı kılo almayasın
ince başlıklı olan şarjlı sadece canım bikiniyi falan da alabilirsin şarjlıyla,ama ben sadece normalini kullanıyorum,bunlar bi ara üçlü set halinde satılıyodu devam ediyomu bilmiyorum sınırlıydı yani araştır kuzum,makinesinden memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?