• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Hihi tatlikedi tesekkür ederim :)

Lamelifim cok tatli bi kutu o ya :)

Kizlar trendyol'a da mi üye olmam gerekiyor alis veris yapabilmem icin?

Rica ederim canimm :16:

Elif ne güzel bir kutu o öyle ya harikaaa :D

evet canlarım yaaa bende bayıldımmm 35 tl miş fiyatı :9:

lavanta kıs göstertme çokk güzeller üstten 2,3 alttan son olanına bayıldımm ben yemek takımımı lallı kaç sene oluyoo yaa şimdi kareler çıktııı :43::43: gerçi bnmkide yaldızlı böle çok beğenerek aldım ..

benimde yemek takımımı annem ben 15 yaşındayken aldı o zaman modeller daha farklı tabi ama yine aldığımızın benzerleri şuanda var allahtan,demode olmadı yani :1:

ewet tatlım, pek denk gelemedik, zaten pek kalmadım burda, okuyup bikaç yazıp kaçtım, eskisi gibi gelmiyorum buraya, öteki kızçeler de gelmio ya, ondan heralde:26: sen nasılsın, keyfin nasıl, problemleri hallettin mi?

iyiyim elifcim sen nasılsın?

günaydın tatlım...
pasaport değişio, ama 1 hafta fln sürer heralde, fiyatları hatırlamıyorum:50:
Ama eşine tatil için vize verirler tatlım, merak etme..

burdan da hayırlı olsun diyim mervoşummmm :54: :nazar:

canım ben üsttekini beğendim, öteki de güzel ama üstteki daha kibar..
alttakinin dün trendyolda kampanyası vardı, burdan çok daha uygundu, bak istersen, kaldıysa tabi:26:

olsun deryam biz gene de burayı boş bırakmayalımm bence :34:

problemleri çözemedim ama şimdilik ertelettim.. duruma göre ayarlıcam şimdi acele edip yanlış kararlar almak istemiyorum

zaten annemde bilezik konusunu kapattı gibi bir şey.. babamda tvmizi alacak galiba beğenin dedi ama bakalımm iştee hayırlısı

hanı ıkıncı urunce %50 ındırım varya cnaım
kahvaltı takımı 300 225 gelıyor bu sekılde olunca
ben paris temalıyı begendım
o altaki fazla canlı :D zaten su paris temalılar ön standta duruyor bernardoda :emir_bebek:

bende sitede gördüm paris temalıyı çok beğendim hatta alsam mı diye düşündüm ama zaten var alamam annem çok alınca kızıyor :20:

kızlarr dikiş kutusuna bakın bayıldımmm :16::16:

:16: bende bayıldım ama fiyatını görünce geri ayıldım... pahalııı biz kendimiz boyarız daha iyi :22:

bende gördüm bunları fiyatları fln da çok iyi ama araştırın bence bulaşık makinasına atınca desenleri çıkmasın sonra :23:

Lavanta ilk siradan soldan birinci ve ikinci siradan soldan ikinci hosuma gitti :)

Benim aldigim yemek takimlarim bunlar $Karaca_yemek_takimi_2.PNG $Karaca_yemek_takimi.PNG

Karacadan tencere takimimda su : $Karaca_tencere_seti.PNG

:16: Kullanmak için sabirslizlaniyorum hergün bakiyorum odamda duruyolar :1:

benimde yemek takımımı annem ben 15 yaşındayken aldı o zaman modeller daha farklı tabi ama yine aldığımızın benzerleri şuanda var allahtan,demode olmadı yani :1:

aynen benimde annem öyle yapmıştıı atmıştı kenara :9:

sonra ben onu istemdim anneme verdimmm ama şimdi aldığım daha kötü :22:

evkurdan 24 taksiteee öde öde ömrümü yedi üstelik hangi marka olduğu bile belli degil :9:

benim bulaşık makinem olmuck =)

kızlar evimnette kredi kartı istiyor ben fincanları ile almak istedim yaa ama bana havale falan uymuyor malesef..ama başka sitede kapıda ödeme var ondan faydalanabilirm.biraz düşünyim bakalım porseleni güzeldir inşalah param olunca almak istiyorum çünkü

evkurdan 24 taksiteee öde öde ömrümü yedi üstelik hangi marka olduğu bile belli degil :9:

olsun canım ileride bakarsın kendi kafana göre yeni alırsın,en azından var bitane :)

bende seneler önce beğenerek aldım kare falan yoktu o zamanlar..ama şimdi beğenmiyorum kibar bişey alamamışm gombak gombak deseni var ahanda resim ekiyim bakın $Görüntü1892.jpg

Kizlar benim günlük takimim bi tane var ama dedigim gibi parcalari az o yüzden TRden bi takim alayim diyorum ekstra tabak canak alacagina daha iyi olmaz mi?

Reklam geldi simdi bi epilasyon aleti vaaar hemen netten bulup göstereyim size.

olsun deryam biz gene de burayı boş bırakmayalımm bence :34:

problemleri çözemedim ama şimdilik ertelettim.. duruma göre ayarlıcam şimdi acele edip yanlış kararlar almak istemiyorum

zaten annemde bilezik konusunu kapattı gibi bir şey.. babamda tvmizi alacak galiba beğenin dedi ama bakalımm iştee hayırlısı

bende sitede gördüm paris temalıyı çok beğendim hatta alsam mı diye düşündüm ama zaten var alamam annem çok alınca kızıyor :20:

:16: bende bayıldım ama fiyatını görünce geri ayıldım... pahalııı biz kendimiz boyarız daha iyi :22:

bende gördüm bunları fiyatları fln da çok iyi ama araştırın bence bulaşık makinasına atınca desenleri çıkmasın sonra :23:

Hahah bende aynen :1:

iyiyim yewruuuuuu sen nabıon,ben bakıp kaçıorum vakit pek olmadığı için :1:

napim bende pek takip edemedim bu aralar yoğunum öle işte :1:

Back