• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

tatlikedi canim gercekten cok yardimci olursun eger bilgi alabilirsen..
vize islemi ugrastiriyormu yani? :S

lavanta hos geldin güle güle kullan aldiklarini canim..

ecearslan elbiseler cok güzel kaca aldin peki :nazar:

kizlar malumunuz benim bi tane yemek takimim var günlük ama parcalari cok degil...

simdi ben tek tek tabak canak alacagima söyle adam akilli bir günlük yemek takimi alayim diye düsündüm..

bernardodan su iki taneyi begendim simdilik..

yorumlarinizi alabilirmiyim lütfen?

Eki Görüntüle 306783

1.si çoook güzell canım hiç düşünmeden onu al bence:))çok şeker ve zarif:)

yolcu kıss philips miş benimki yanlış hatırladım :25:hp6540 kodu, bu da resmi $4705310.jpg ,biz 150 den 130 a indirimli almıştık nakitte,yanlış hatırlamıyorsam tabi.

yolcu kıss philips miş benimki yanlış hatırladım :25:hp6540 kodu, bu da resmi Eki Görüntüle 306875 ,biz 150 den 130 a indirimli almıştık nakitte,yanlış hatırlamıyorsam tabi.

Ay bu cok güzelmis ama :) Hemen bakayim burada fiyati ne kadar diye. Cimbizi var ince kafali ayri aleti var. Bide normali var. Peki sarjli mi bu?

6 bin miii,,senin kocişin mesleği ne sorması ayıp yada kayınpederinin çok mu parası var,,,6 bin çok değil mi sence ?

Evet 6 bin ama öyle demeyin kızlar ne yapayım çok beğendim hem nişan elbisesiyle beraber 6 bin tuttu:)valla kociş bize para kazanmak için çırpınıyo kayınpederin parasını yiyorum ben:D :))

Evet 6 bin ama öyle demeyin kızlar ne yapayım çok beğendim hem nişan elbisesiyle beraber 6 bin tuttu:)valla kociş bize para kazanmak için çırpınıyo kayınpederin parasını yiyorum ben:D :))

herseyıyle derken ayakkabı fılanda dahılmı ?
Nişan elbisende dahilse hmm olabilir tabi

Ay bu cok güzelmis ama :) Hemen bakayim burada fiyati ne kadar diye. Cimbizi var ince kafali ayri aleti var. Bide normali var. Peki sarjli mi bu?

ince başlıklı olan şarjlı sadece canım bikiniyi falan da alabilirsin şarjlıyla,ama ben sadece normalini kullanıyorum,bunlar bi ara üçlü set halinde satılıyodu devam ediyomu bilmiyorum sınırlıydı yani araştır kuzum,makinesinden memnunum.

Hehe ilk istemedi de beni ayıbını kapatıyo şimdi babacım:D :)

nasıl :26:
ayakkabılar dahıl degıl duvak gelınlık nısanlıkmı bu fıyata canım? ne zaman teslım alcanız provo falan 2 ay yeterlı degılmı kılo almayasın

nasıl :26:
ayakkabılar dahıl degıl duvak gelınlık nısanlıkmı bu fıyata canım? ne zaman teslım alcanız provo falan 2 ay yeterlı degılmı kılo almayasın

Öyle yani ilk karşı çıktı küçükmüşüm de daha falan filan hehe:)) evet canım iç dış her türlü şey gelinlikte:D ve nişan elbisem işte:) yok canım almam genelde hep aynıyım ben :)önceden alıp rahat etmek istedim:)

ince başlıklı olan şarjlı sadece canım bikiniyi falan da alabilirsin şarjlıyla,ama ben sadece normalini kullanıyorum,bunlar bi ara üçlü set halinde satılıyodu devam ediyomu bilmiyorum sınırlıydı yani araştır kuzum,makinesinden memnunum.

Hm tamam canim. Internetten buldum 3lü setini ama burda ki kozmetik ürün satan üc magza var oralara bi bakarim yoksa internetten ismarlarim. Digerine 120 verecine buna 50 veririm. Gerci sarjli olmasi sadece sey yönünden iyi olurdu banyo da kullanabilirdim. Birde suyun altinda kullanilabilen var. Ama bende aldiktan sonra zaten direk dusa giriyorum. Acaba suyun altinda alinca acisi daha az mi olur diye düsündüm :))

ece canim valla bilmiyorum cok sanlisin gelinlik fiyatlari almis basini gidiyor ben 1bucuga bile bulabilecekmiyim diye düsünüyorum :) güle güle giy canim

Back