- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
Eki Görüntüle 306893
Kizlar ankara saman pazarinda bu ayak havlulari 10TL bana biraz tuzlu geldi ama bilemiyorum aldirsam mi ablama? Buna benzer pulluydular.
7,5TLye sadece kenari pullu olan vardi. 5TL de hic pulu olmayanlardan vardi.
Kac tane almak lazim bu havlulardan?
gulsengocuum ben TRye gelince agda yapmtirmak istemedigim icin iyi bir makinem olsun diyorum ama bende ki sorun makineyle alinca tek tük tüyler deri altindan uzuyor o zaman da jiletle aliyorum bi sefer yine bekliyorum tekrar makineyle aliyorum.. ugras anam ugras sonu gelmiyor ki
yenidendogdum canim evet ama ben froumda cok okudum ailenin durumu olmadigi icin gelin damat hersey kendisi aliyor bu ne demek oluyor kendimizle gurur duyabiliriz demek oluoyr bu yasta biseyler basarabilmisiz demek ki yuva kurmak kolay degil..
Amin canım:)ayy hamile mii:)ne güzel:) Bir şey olduğu yok onlara olan bana oluyo hep canım.daha bebekken bırakmışlar beni istememişler öyle yani kendi annesiyle bile görüşmemeye dayanabilen bi kadın o bilmiyorum onlarla ilgili şeyleri
annenle baban birliktemi bırakıp gitmişler seni
benimde minişim var ondan ayrılmaya asla dayanamam kı herkez oglumu bırakmamı söylemişti üstelik ben ısteyken verırler dıye 20 gun tam ıse goturdum getırdım daha ell kadarken
Allah onu benden ayırmasın
sen calısıyormusun ece ?
yolcu bende cok okudum sana katılıyorum az olsun öz olsun bizim olsun mutluluk olsun