Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tencere takımını kaca aldın ?Lavanta ilk siradan soldan birinci ve ikinci siradan soldan ikinci hosuma gitti :)
Benim aldigim yemek takimlarim bunlar Eki Görüntüle 306830 Eki Görüntüle 306829
bence güzeller canım annem bana mısafırlık yuvarlak almıs bı magaza kapanıyomus 2-3 ay oldumu bılmıyorum bakım bulursam eklım grı kenarları uzerınde denız kabukları desenı var sedeflı
Karacadan tencere takimimda su : Eki Görüntüle 306831
Kullanmak için sabirslizlaniyorum hergün bakiyorum odamda duruyolar
Lavanta & Elif çok güzelmis, sizlerde güle güle iyi günlerde kullanin :)
Kizlar gittigidiyor da baktim 240-280TL civari fiyatlar var..
Yani ayniya geliyor yani aslinda burdan da alabilirim..
bende seneler önce beğenerek aldım kare falan yoktu o zamanlar..ama şimdi beğenmiyorum kibar bişey alamamışm gombak gombak deseni var ahanda resim ekiyim bakınEki Görüntüle 306835
tencere takımını kaca aldın ?
bende hepinizinkini begendimm kızlar güle güle kullanmak nasip olsunn
pinkim buldum senı ama ekleme davetı gonderemıyorum sana mesaj attım buradan benımkını
benimkinin desenide böle kızlarrrr
tencere takımını kaca aldın ?
bende hepinizinkini begendimm kızlar güle güle kullanmak nasip olsunn
pinkim buldum senı ama ekleme davetı gonderemıyorum sana mesaj attım buradan benımkını
zarif ve şık canım ben kendiminkinin resmini bile bulamıyorum o kadar eski yani düşünün artık
yolcumm çok değilmi ya epilasyon için,100-150 ye var çok güzelleri,bende braun almıştım 3 lü olarak bi cımbızı var ışıklı bi pilli var birde klasik elektrikli,kullandım ama sadece klasik parçasını kullanıyorum diğerleri lazım bile olmuyo,yazık olmuş aldıım paraya valla
lavantamm,pötibörüm gombak ne kıss güzel işte benimde buna yakın modeli,güzel üzme kendini,,daha ne eksikler var tkma buna kafanı
bende seneler önce beğenerek aldım kare falan yoktu o zamanlar..ama şimdi beğenmiyorum kibar bişey alamamışm gombak gombak deseni var ahanda resim ekiyim bakınEki Görüntüle 306835
Herkese Merhabalar kızzzzlaaarrrr
Umarım herkess çok çok iyidir
ben malum sene sonu hesap ızdırabındayımmmmm o yüzden fazla gelemiyorummm buralarraaaa
ece bu ne hız kız daha geçen gün ayrıldın şimdi de gelinlik mi aldın şaşırdım valla maşallah ne diyim,,ne kadara aldın gelinliğini?
ehehe öyle oldu canımm:))herşeyiyle 6 bin tuttu sanırsam :)
merhaba ablaa Allah yardımcın olsunn zor vallaaaa yaaa ..
aynen bende cok şaşırdım yazıcaktım unutmuşum
nerede bu gelinlikçinin yeri gelinliği bende begendiimm
6 bin mi
bir araştırayım canımCanim sen nerden aldin peki numarasini hatirliyomusun? Benim bi tane var ama sarjli degil bi de tek kafasi var. Koltuk alti icin ince kafasi olsaydi iyi olurdu diye düsünüyorum ama.. Sende haklisin cokda ucuz degil..
Nisan elbisene bayildimmmmmmmmmmmmm, gelinlikte çok hos hele uzerindeki desenler falan super :)
Güle güle giyin ececim $ans ve mutluluk getirsin sana :)