2012' de yazın evlenecekler

Hihi tatlikedi tesekkür ederim :)

Lamelifim cok tatli bi kutu o ya :)

Kizlar trendyol'a da mi üye olmam gerekiyor alis veris yapabilmem icin?

Rica ederim canimm

Elif ne güzel bir kutu o öyle ya harikaaa

evet canlarım yaaa bende bayıldımmm 35 tl miş fiyatı

lavanta kıs göstertme çokk güzeller üstten 2,3 alttan son olanına bayıldımm ben yemek takımımı lallı kaç sene oluyoo yaa şimdi kareler çıktııı gerçi bnmkide yaldızlı böle çok beğenerek aldım ..

benimde yemek takımımı annem ben 15 yaşındayken aldı o zaman modeller daha farklı tabi ama yine aldığımızın benzerleri şuanda var allahtan,demode olmadı yani

olsun deryam biz gene de burayı boş bırakmayalımm bence

problemleri çözemedim ama şimdilik ertelettim.. duruma göre ayarlıcam şimdi acele edip yanlış kararlar almak istemiyorum

zaten annemde bilezik konusunu kapattı gibi bir şey.. babamda tvmizi alacak galiba beğenin dedi ama bakalımm iştee hayırlısı

bende sitede gördüm paris temalıyı çok beğendim hatta alsam mı diye düşündüm ama zaten var alamam annem çok alınca kızıyor

kızlarr dikiş kutusuna bakın bayıldımmm

bende bayıldım ama fiyatını görünce geri ayıldım... pahalııı biz kendimiz boyarız daha iyi

bende gördüm bunları fiyatları fln da çok iyi ama araştırın bence bulaşık makinasına atınca desenleri çıkmasın sonra

Lavanta ilk siradan soldan birinci ve ikinci siradan soldan ikinci hosuma gitti :)

Benim aldigim yemek takimlarim bunlar

Karacadan tencere takimimda su :

Kullanmak için sabirslizlaniyorum hergün bakiyorum odamda duruyolar

benimde yemek takımımı annem ben 15 yaşındayken aldı o zaman modeller daha farklı tabi ama yine aldığımızın benzerleri şuanda var allahtan,demode olmadı yani

aynen benimde annem öyle yapmıştıı atmıştı kenara

sonra ben onu istemdim anneme verdimmm ama şimdi aldığım daha kötü

evkurdan 24 taksiteee öde öde ömrümü yedi üstelik hangi marka olduğu bile belli degil

benim bulaşık makinem olmuck =)

kızlar evimnette kredi kartı istiyor ben fincanları ile almak istedim yaa ama bana havale falan uymuyor malesef..ama başka sitede kapıda ödeme var ondan faydalanabilirm.biraz düşünyim bakalım porseleni güzeldir inşalah param olunca almak istiyorum çünkü

olsun canım ileride bakarsın kendi kafana göre yeni alırsın,en azından var bitane :)

bende seneler önce beğenerek aldım kare falan yoktu o zamanlar..ama şimdi beğenmiyorum kibar bişey alamamışm gombak gombak deseni var ahanda resim ekiyim bakın

Kizlar benim günlük takimim bi tane var ama dedigim gibi parcalari az o yüzden TRden bi takim alayim diyorum ekstra tabak canak alacagina daha iyi olmaz mi?

Reklam geldi simdi bi epilasyon aleti vaaar hemen netten bulup göstereyim size.

Hahah bende aynen

iyiyim yewruuuuuu sen nabıon,ben bakıp kaçıorum vakit pek olmadığı için

napim bende pek takip edemedim bu aralar yoğunum öle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…