• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

eve gidim oglan uyuyunca kalp kesmeden evvel bı kosu gıdıp alırım dedım ama dun kudurdu benımde sınırlerım lacka oldu bu aksam alıcam cıg köftemı ınsallah :1: Muhtesem yuzyıl ızlerken yemegın ardından guzel olucak

buarada siz eklisiniz birbirinizde niye banada teklif etmiyorsunuz facebook arkadaslıgı :26: :25: :23:

hehe şimdiden afiyet olsun ozman canım :1::1: ayy bana face deme canım ya bi kaç kişi ekliydi burdan ama artık bi facem yok :14::14:

ewet tatlım, pek denk gelemedik, zaten pek kalmadım burda, okuyup bikaç yazıp kaçtım, eskisi gibi gelmiyorum buraya, öteki kızçeler de gelmio ya, ondan heralde:26: sen nasılsın, keyfin nasıl, problemleri hallettin mi?

iyiyim elifcim sen nasılsın?

teşekkr ederim canım çok şükür ...

kızlar teşeşkür ederim..

fatovas cnm bu aralar duygusal heran pişman olucakmışım modda geziyorum..

elifcim babamlar babanneme arçelik aldılar o güzel çekiyormuş ..keşke ban arçaliğe baksaydın dedi..bilmiyorum herkes bişey diyor aklım karıştı ya ama denedim ya içim daha rahat kararsızlıktan kurtuldum en azından araştır araştır kafayı yemiştim kırk kre fikir değiştirdim

Canım ya takma kafana boşver şans işi birazda artık hem arnicayı herkes öneriyor araştırmışsında daha ne takıpta üzüyosun kendini .. Daha önünde takıcak çok şey var gelinlik, ev kına düğün sahi eşyaları naptınız kuzum siz karar verebildin mi koltuk takımına flan ?

Lamelifim hmm tamam simdi anladim :D masa örtüsü yani :D ama ufacik :D:D

Yenidendogdum canim tamam seni de anladim simdi :))

Evet aslinda öyle ama eger diger takim hala kampanyadaysa bi bakayim belki yine onu alirim :))

Baska önrebileeginiz takimlar var mi?

amerikan bişe deyince büyük bişe bekleme zatiii :1::1::1:

Sen bulundugun yerden gitmeden davet çikar bence, davetiyeye yaziyorsun zaten maksimum üç ay belirterek hangi zaman aralaginda davet ettigini..
Davetiye yurt disinda bir ayda çikiyor ama türkiyedeki islemler uzun sürüyor malesef..
En güzeli bak bence o baslasin pasaport islemlerine, sonra davet ettigin ülkenin konsoloslugundan biran önce vize icin randevu alsin.. O zamana senin davetiyende çikmis olur böylelikle nisanlina gönderirsin o da vize için randevusuna gider :34:

Hm simdi ben gitmeden önce buradan onun adina davetiye cikariyorum mesela ekim icin istedigim zaman eylük ekim kasim aylari icin davet etmeliyim bir ay sonra onlar bana gereken davetiyeyi gönderiyorlar..

Nisanlim bu sirada pasaportunu cikartiyor ben ona burdan aldigim davetiyeyi gönderiyorum o da TR de o davetiye ile vize basvurusunda bulunuyor..

Dogru anladim canim dimi? :)

Hm simdi ben gitmeden önce buradan onun adina davetiye cikariyorum mesela ekim icin istedigim zaman eylük ekim kasim aylari icin davet etmeliyim bir ay sonra onlar bana gereken davetiyeyi gönderiyorlar..

Nisanlim bu sirada pasaportunu cikartiyor ben ona burdan aldigim davetiyeyi gönderiyorum o da TR de o davetiye ile vize basvurusunda bulunuyor..

Dogru anladim canim dimi? :)

Süpersin canim kesinlikle dogru anlamissin :)

kızlarr dikiş kutusuna bakın bayıldımmm :16::16:

Eklentiler

• $b_ori2.jpg
    $b_ori2.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $a_ori1.jpg
    $a_ori1.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 38
Hihi tatlikedi tesekkür ederim :)

Lamelifim cok tatli bi kutu o ya :)

Kizlar trendyol'a da mi üye olmam gerekiyor alis veris yapabilmem icin?

evet canım ama nısanlına gıder herhalde yurtdısına gonderemezler
kırılırmıkı acep?

yediden doğdum bende farklı bi sitede inanırısın aynı bunlara baktım orda 140 tl filandı kapıda ödeme varsa almak isterim güzeller ama birde şeyi merak ettim porseleni dandik bişeymi acaba resimlerde süper görünüyorlar

eve gidim oglan uyuyunca kalp kesmeden evvel bı kosu gıdıp alırım dedım ama dun kudurdu benımde sınırlerım lacka oldu bu aksam alıcam cıg köftemı ınsallah :1: Muhtesem yuzyıl ızlerken yemegın ardından guzel olucak

buarada siz eklisiniz birbirinizde niye banada teklif etmiyorsunuz facebook arkadaslıgı :26: :25: :23:

konu birden çok ilerlemiş okuyacağımmm ama sen bize sormayın bizdee face yok falan zannettikkk :D ben sana özelden msj atarım bilgileri :34:

Yok canim yurt disina degil zaten benim ceyizim nisanlimin evinde duruyor hepsini oraya tasidik :))

yediden doğdum bende farklı bi sitede inanırısın aynı bunlara baktım orda 140 tl filandı kapıda ödeme varsa almak isterim güzeller ama birde şeyi merak ettim porseleni dandik bişeymi acaba resimlerde süper görünüyorlar

bak ılk 3'lüde kayık tabakları bile var altaki kremlilerde cok kibar ama kayıkları yok
dusunuyorum sımdı bende
begenmezsen ıade edebılıyorsun
arayıp sorsana kapıda odeme varmı

Lavanta ben 2.sıradan sağ baştan birinci
3.
3.sıradan 2. ama 1.kayıkları oldu ıcın gozum kaldı

Back