eve gidim oglan uyuyunca kalp kesmeden evvel bı kosu gıdıp alırım dedım ama dun kudurdu benımde sınırlerım lacka oldu bu aksam alıcam cıg köftemı ınsallah Muhtesem yuzyıl ızlerken yemegın ardından guzel olucak
buarada siz eklisiniz birbirinizde niye banada teklif etmiyorsunuz facebook arkadaslıgı :26:
hehe şimdiden afiyet olsun ozman canım ayy bana face deme canım ya bi kaç kişi ekliydi burdan ama artık bi facem yok
ewet tatlım, pek denk gelemedik, zaten pek kalmadım burda, okuyup bikaç yazıp kaçtım, eskisi gibi gelmiyorum buraya, öteki kızçeler de gelmio ya, ondan heralde:26: sen nasılsın, keyfin nasıl, problemleri hallettin mi?
iyiyim elifcim sen nasılsın?
teşekkr ederim canım çok şükür ...
kızlar teşeşkür ederim..
fatovas cnm bu aralar duygusal heran pişman olucakmışım modda geziyorum..
elifcim babamlar babanneme arçelik aldılar o güzel çekiyormuş ..keşke ban arçaliğe baksaydın dedi..bilmiyorum herkes bişey diyor aklım karıştı ya ama denedim ya içim daha rahat kararsızlıktan kurtuldum en azından araştır araştır kafayı yemiştim kırk kre fikir değiştirdim
Canım ya takma kafana boşver şans işi birazda artık hem arnicayı herkes öneriyor araştırmışsında daha ne takıpta üzüyosun kendini .. Daha önünde takıcak çok şey var gelinlik, ev kına düğün sahi eşyaları naptınız kuzum siz karar verebildin mi koltuk takımına flan ?