- 20 Eylül 2009
- 359
- 1
- 37
ınsanın kafası karısıyor yaaa:44:
sen nasıl dusnuyorsun gelınlıgını sademı kabarıkmı acıkmı yoksa kapalımı
nişanlımla sureklı tartısıyoruz dekoltesı olmıcak dıyor acıkda olmıcakmıs böyle olunca
kafam karısıyor :44:
cok kabarık olsun ıstıyorum havalı olması lazım cunku bır kere gıcem ve kuyrugu da olsun ıstıyorum ama ust tarafa daha karar vermedım
senın hayalındekı gelınlık nasıl??
mehaba kızlar bende Allah nasip ederse 2012 yazında evleneceğim
mehaba kızlar bende Allah nasip ederse 2012 yazında evleneceğim
talım benımde ıstedıgım kırık beyaz cok kabarık olmasını ıstemıyorm ust straplez ama ust kısmının nasıl olacagına karar veredım arkasının uzun olmasını ıstıyorum senın gıbı.valla benımkıde dekolteye cart curt edıo ama banane 1 kere gıycez surda hıc dınleyemem onu :))
hoşbulduk kızlar,benim düğün hazırları iyi gidiyor beyaz eşyaları ve yatak odamı aldık, mobilyalarıda Allah nasip ederse ocak-şubat gibi almayı düşünüyoruz
hoşbulduk kızlar,benim düğün hazırları iyi gidiyor beyaz eşyaları ve yatak odamı aldık, mobilyalarıda Allah nasip ederse ocak-şubat gibi almayı düşünüyoruz
gule gule kullan canım.Allah kolaylık versın :)
ben geldim merabalar şekerler
hb cnm bugün konusamdk görevde belkı sabaha dogru dönerse arar hemencecik. Şafak 72 BATMANA SELAMhosgeldın canım nasılsın
askerınle konustunmu bugun
bır gunude gerıde bıraktık
hehehe aboooo sen dedıgımı yapacam dıyorsun yanı
ben pek bas edemıyorum dedıgım dedık dıyor 4 yas var aramızda :44:
sızın kac yas var aranızda?
ve asırı derece ''kıskanc'' ne yapapacam bılmıyorum valla ama
sanırım ortasını buluruz
hb cnm bugün konusamdk görevde belkı sabaha dogru dönerse arar hemencecik. Şafak 72 BATMANA SELAM
yaparım falla dedıgmı.Bizim aramızda 1 yaş var fazla yok.benımkıde kıskanc canım ama alt ust edıp hakkından gelıorum ama tabı bazı konularda ıse yarıo bu.sende ortasını bulursun inş sultancım
hehehe helal olsun canım ıyı ıyı sevındım valla ıstedıgını gıy sen dugunde
ben de boynumu bukutumu kıyamaz bana artık
konuyla alakasız belkı ama burcun ne sadece merak ettım
cagla,sultan kızlar sız asker yolu beklıomussunuz yenı farkettı :44: iyi bilirm ne demek oldugunucanlarım benım allah sabır versın hayırlı teskereler olsun ıns tez zamanda kavusun
bende geldim kızlar benimde şafak 112