2012' de yazın evlenecekler

Hoşbulduk tatlım
Erzincan'da askerim,gitsem nerde kalacağım diye gidip göremiyorum,ondan çok üzgünüm..

Evet cnm baya azaldı şafağımız darısı herkese.
cagla,sultan kızlar sız asker yolu beklıomussunuz yenı farkettı :44: iyi bilirm ne demek oldugunu canlarım benım allah sabır versın hayırlı teskereler olsun ıns tez zamanda kavusun

Saolasın cnm aminnnnn

bende kısmetse 2012 haziranda evlenicem, ankarada oturucaz, ankara gellinleri varsa tanışalım:)

Seda üzlme cnm çok bşey kalmamş şafagın gıtdıkten sonra bıde dönmesi var zor oluyr

kıyamam yaaa uzulme canımınıcı
gıtsen bırgun otelde kalamzmısın
sen nerde kalıyorsun?

ben istanbulda yaşıyorum canım,gidersem otelde kalmam gerekecek ne ben tek başıma kalabilirim,ne nişanlım ne de ailem bırakmaz zaten,kayınvalidemi ikna etsem kurban bayramında gidicez hemde nişanlımı evci çıkartırız 2 gün ama işte off..

Seda üzlme cnm çok bşey kalmamş şafagın gıtdıkten sonra bıde dönmesi var zor oluyr

annemde öyle diyor çağlacım,ama çok özledim zaten normalde farklı şehirlerde yaşıyorduk ama çok yakındık,o Edirne ben İstanbul.15 günde bir ya da her haftasonu geliyordu.şimdi arasam nereyi arayacağım,gitsem nerede kalacağım,gel desem gelemez,asker yolu beklemek çok zormuş.Allah hepimize kolaylık versin..

ınsallah gıdersınız kurban bayramına

bnım nısanlımın aılesı de gıdecek bayramda 4 gun ızın verıyorlarmıs komutanı demıs

bılıyorum cok özluyorsun ama sabır ıste kavusunca bu gunlerın acısını cıkartırız ınsallah

inşallah sultancım inşallaaaaaaah

evet canım nasipse 2012 14 Temmuz ya da ramazandan sonra.daha kesin tarih belirlemedik ben KPSS'ye gireceğim için,bana bağlı birazcık ve tabi Allahım neyi kısmet ederse..

ALLAH kalbındekılerını hakkında hayır eylesın canım ınsallah guzel seyler olur hepımız ıcın 2012 de.

ben her gun gırıyorum burdayım denebılır kızlarla sohbet edıyoruz canım.

senıde artık beklıyoruz

ben cıkıyorum canım bıraz kıtap okuyup uyucam öpuyorum gecen guzel olsun görusurz

Son düzenleme:

tamam canım,teşekkür ederim.iyi geceler sanada..görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…