- 20 Eylül 2009
- 359
- 1
- 37
amınnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım benım 223 gunum kaldı allahın ızınıyle maıs ayında gelecek
bız caglayla şafak topigi var ordan tanısıyorduk
senın askerlıgı atlatmıssın herhalde hehe
atlattım tatlım cok şükür.nerde asker nişanlın
Evet cnm baya azaldı şafağımız2 gun sonra atmıslı rakamlara ınıyorsunuz masallah canım benım gun gectıkce kavusmanız yaklasıyor
bende bugun konustum ama uyukluyordu kıyamam onaaaa
cok sukur hıc göreve gıtmıyor benımkı yazzanede sureklı
cagla,sultan kızlar sız asker yolu beklıomussunuz yenı farkettı :44: iyi bilirm ne demek oldugunucanlarım benım allah sabır versın hayırlı teskereler olsun ıns tez zamanda kavusun
hatayda canım ama cok rahatız allaha bın sukur.
Hoşbulduk tatlım
Erzincan'da askerim,gitsem nerde kalacağım diye gidip göremiyorum,ondan çok üzgünüm..
Evet cnm baya azaldı şafağımızdarısı herkese.
amınn
kıyamam yaaa uzulme canımınıcı
gıtsen bırgun otelde kalamzmısın
sen nerde kalıyorsun?
Seda üzlme cnm çok bşey kalmamş şafagın gıtdıkten sonra bıde dönmesi var zor oluyr
ben istanbulda yaşıyorum canım,gidersem otelde kalmam gerekecek ne ben tek başıma kalabilirim,ne nişanlım ne de ailem bırakmaz zaten,kayınvalidemi ikna etsem kurban bayramında gidicez hemde nişanlımı evci çıkartırız 2 gün ama işte off..
ınsallah gıdersınız kurban bayramına
bnım nısanlımın aılesı de gıdecek bayramda 4 gun ızın verıyorlarmıs komutanı demıs
bılıyorum cok özluyorsun ama sabır ıste kavusunca bu gunlerın acısını cıkartırız ınsallah
inşallah sultancım inşallaaaaaaah
sıkma canını guzel gunlerı hayal et tatlım
dugun sızın seneyemı ?
evet canım nasipse 2012 14 Temmuz ya da ramazandan sonra.daha kesin tarih belirlemedik ben KPSS'ye gireceğim için,bana bağlı birazcık ve tabi Allahım neyi kısmet ederse..
ALLAH kalbındekılerını hakkında hayır eylesın canım ınsallah guzel seyler olur hepımız ıcın 2012 de.
ben her gun gırıyorum burdayım denebılır kızlarla sohbet edıyoruz canım.
senıde artık beklıyoruz
ben cıkıyorum canım bıraz kıtap okuyup uyucam öpuyorum gecen guzel olsun görusurz
kızlar gelin hamamı yapmayı düşünen varmı?