saol canım saoll çook zorduuuu Allahım tekrarını yaşatmasın
çook zor günlerdi gasom hatırlamak istemiorum Allahımın gücüne gitmesinderamazanda kadir gecesi günüydü niyetliydik iftara 2 dk ne var ne yoktuu,kardeşim bayıldı oruç zorladı sanırım,annemde onu tutayım derken tencerenin üstünee evde kimse yoktu annem kardeşim ben ikiside yanık resmen derileri aktı,hayatım en zor anlarından bir tanesiydi..amaa şükürlerr olsunn iyiler şimdi annemin yüzünde bişi kalmadı hiç sadece omuzunda iz kaldı.kardeşiminde kolunda kaldı ama zamanlar geçicekk..plastik cerrah ile tedavileri sürüyo,kantoron yağı kullandılar çoookk şüküürr bu kadarınaaa çokk.
çok büyük geçmiş olsuunn rosam
geçmiş neyse ki çok şükür düzelmişlerr sevindim ben olsam bende çok derinden etkilenirdimm herhalde
rosacım gecmıs olsun canım benım..gecensene ramazan ayındada sahurda benım yengem cay yaparken caydanlıgı elınden dusurmustu ve ıkı bacagının dız kapagının 15 cm ustu yanmıstı cok kotu bı manzaraydı..kadın ıkı ay resmen surundu ya yuruyemıyodu bıle..ozaman ılaclara ek olarak domu yagı onermıslerdı oda bastan baya bı tereddut etmıstı domuz yagı surulurmu haram falan dıye ama sonra acayıp faydasını gordu kadın..nese ıste allah daha beterınden saklasın ınsallah
saol canım saoll çook zorduuuu Allahım tekrarını yaşatmasın
çook zor günlerdi gasom hatırlamak istemiorum Allahımın gücüne gitmesinderamazanda kadir gecesi günüydü niyetliydik iftara 2 dk ne var ne yoktuu,kardeşim bayıldı oruç zorladı sanırım,annemde onu tutayım derken tencerenin üstünee evde kimse yoktu annem kardeşim ben ikiside yanık resmen derileri aktı,hayatım en zor anlarından bir tanesiydi..amaa şükürlerr olsunn iyiler şimdi annemin yüzünde bişi kalmadı hiç sadece omuzunda iz kaldı.kardeşiminde kolunda kaldı ama zamanlar geçicekk..plastik cerrah ile tedavileri sürüyo,kantoron yağı kullandılar çoookk şüküürr bu kadarınaaa çokk.
rosam çok geçmiş olsun yanık acısını cefasını çok iyi bilirim bende 2 sene önce yanık tedavisi gördüm plastik cerrahisini gide gele aşındırdım yolları neyseki hiçbirşey kalmadı. Allahım beterinden saklasın.
İyi Akşamlar güzeller
sağol şekersaol balıım çok geçmiş olsun sanada..hoşgeldin bu aradaaaa
çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha göstermesin, dediğin gibi buna da şükür ki ciddi iz kalmamışsaol canım saoll çook zorduuuu Allahım tekrarını yaşatmasın
selam şeker hoşgeldin, yengene de geçmiş olsunselam selam selaaaaaamm.kızlar nasılsınız ?
ay kuzuumrosam çok geçmiş olsun yanık acısını cefasını çok iyi bilirim bende 2 sene önce yanık tedavisi gördüm plastik cerrahisini gide gele aşındırdım yolları neyseki hiçbirşey kalmadı. Allahım beterinden saklasın.
İyi Akşamlar güzeller
45.ooo mikusura bakma ama fazla abartılmışş fiyat,ülke kalkınmasına zarar ayol,yazık günah valla
Canımmmm gözün aydın
Dijavcım gözun aydın.
Balım bubaburum muhtemelen bende Eylül gelini oluyorum
Hadı hayrlsı cnm
Bızım burda 19:00 ile 00.00 arası 750 800 kişilik yemeklı 9-10 mılyar ama menü cok cok zengın olsun dersek fıyat bi hayli artıyor
ay kuzuumsana da çok geçmiş olsun balım yaa, dediğin gibi Allah beterinden saklasın göstermesin bir daha
höngg? o nasi oliyy?
biz bi sayfada 20 mesaj görüntülüyoz öyle olii
Hee nasil oldugunu bilmiyorum ama akillica hehe :)
Kizlar galiba fritöz almiycam ben ya dünsdüm durdum. O parayla diger eksiklerimi tamamlarim. Ha cok eksikligini duyarsam o zaman yine alabilirim sonradan. Dimi?
lilaya sormak gerekir acaba alacak mı?
sordum ama o tam olarak karar vermemiş alıp almayacağına
canım teşekkürler inşallah kararını olumlu yönde verirde bana evet der
Bu arada seLam kızLar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?