• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

gününüz güzel geçsin şekerlerim

:8: 2500TL ye salonu kiralamislar :nazar:

hayırlı olsun canım

ooo napıyosunuz kız, Edinburgh düküyle düşesi mi evleniyo, hani halkı da düğüne davet ederler falan ya :1:

daha kalabalığı için hiç bir fikrim yok canım :26:

he heeee süpersin gasom. bizi çevremiz çok kalabalık yaaa off. bi de düşün ayrı ayrı düğün yapıyoruz. ya tek düğün olsaydı. ben istemiyorum kii nikah yeterdi

masallah havin :)) bayagi kalabaliksiniz :))) bence siz kir dugunu yapin bos bi araziyi susleme falan ayarlayin:) anca sigarsiniz :)) portaxe bakabilirsin ,The Green Park Hotel & Convention Center bakabilirsin

bakcam canım teşekkürler fikir için

kuzu çırağan sana küçük gelebilir o zaman ama istediğin tarzda bir mekan bilmiyorum ben de,çırağanda olcekse tikkat edin ibraamm tatlıseslen aynı güne denk gelmesin mazallahÇ:1:

Eğer büyük mekan bulamazsan mimar kocişin yok mu ayoll,düğüne çizim yapar,iç mimar özelliğiylen içini tasarlar,abin inşaat mühendisi,sorumluluğu üstüne alır,sen de tasarımcısın sandalyelerin kumaşlarını dekorunu tasarlayıverirsin o zamana ...

Bu arada tatil bitti mi senin,nasıl geçti,naptınız?

güldürdün beni kıııız:9: ayy bilmiyorum biz napcaz. sıkıldım hiç bişey istemiyorum valla. tatil iyiydi dinlendik işte canım iki gün

kızlar bende istiyorum kahvaltı setı baska alacak yok muu ?

yolcum bak ne dicem ben ,,düğünde o kuaförü istemiyorsan kına da falan da gidebilirsin,önceden prova da alıyorlar hem onlar bakarsın beğenirsen kına da düşünebilirsin,,bizim düğn salonu da öyle ben kınada düşünüyorum orayı bu sebepten :1: bu arada organizasyon tamam hııı,,ben anneme sordum alma gerek yok dedi..çok beğenmiştim:25: ama dinliyeyim söznü vardır bir bildiği :31:

dur ben bir arayayım müsaitse bir sorayım o da istiyordu çünkü aynı takımdan :34:
çok teşekkür ederim canımm inşallah alır face'te yazdım ama alan olurmu bilemedim
yolcum bak ne dicem ben ,,düğünde o kuaförü istemiyorsan kına da falan da gidebilirsin,önceden prova da alıyorlar hem onlar bakarsın beğenirsen kına da düşünebilirsin,,bizim düğn salonu da öyle ben kınada düşünüyorum orayı bu sebepten :1: bu arada organizasyon tamam hııı,,ben anneme sordum alma gerek yok dedi..çok beğenmiştim:25: ama dinliyeyim söznü vardır bir bildiği :31:
benımde annem alma dedı gereksız dedı ama acıkcası ben kullanacagımı dusunuyorum ustelık caydanlıgıda var normalde setlerde sutluk oluyor gıttımde hayal gıbı bısey forum ıstanbuldakı yerınde gordum buarada

kızlar ben bindallımı aldım gece mavisi iç şalvarı ve işlemeleri altın sarısı fesi falan var çok minnoş üzerime denediğim an begendm ve alıp çıktım.
yalnız size bi sorum var kayınvalidem kırmızı olmalıydı falan dedi bende bugn çok tereddütteyim çok begenerek aldm, sizce illa bindallı kırmızı mı olmalı?
elbisem kırmızı zaten bindallımda mavi olsun olmazmı

Son düzenleme:
madem o kadar imkan var cıraganda yapın gıtsın gösterişi çok onun

canım imkan var da yer sıkıntısı sorun. 2000 kişi rahat olacak çünkü

kızlar ben bindallımı aldım gece mavisi iç şalvarı ve işlemeleri altın sarısı fesi falan var çok minnoş üzerime denediğim an begendm ve alıp çıktım.
yalnız size bi sorum var kayınvalidem kırmızı olmalıydı falan dedi bende bugn çok tereddütteyim çok begenerek aldm, sizce ille bindallı kırmızı mı olmalı?
elbisem kırmızı zaten bindallımda mavi olsun ne olmazmı

bildiğim kadarıyla böyle bi şart falan yok. mavi de çok güzel bir renk bence. ben kına gecesinde kırmızı giyilmesini de sevmiyorum açıkçası. herkes kırmızı giyiyo zten. bence güzel bişey yapmışsın. gülegüle giy hiiiç takma böyle şeyleri kafana. sen beğenmişsin yeterli:16:

çok güsel bir hafta geçirelim hatunlarımmmmm, hepiciğinisi öpüorumm:54:
rosaaamm :16:
amin canımm :54:

yalnız size bi sorum var kayınvalidem kırmızı olmalıydı falan dedi bende bugn çok tereddütteyim çok begenerek aldm, sizce illa bindallı kırmızı mı olmalı?
elbisem kırmızı zaten bindallımda mavi olsun olmazmı
bildiğim kadarıyla diğer renk bindallılarda tercih ediliyor çokça, zaten elbisen de kırmızıymış, hani illa bişeyler kırmızı olacaksa :24:

canım imkan var da yer sıkıntısı sorun. 2000 kişi rahat olacak çünkü

bildiğim kadarıyla böyle bi şart falan yok. mavi de çok güzel bir renk bence. ben kına gecesinde kırmızı giyilmesini de sevmiyorum açıkçası. herkes kırmızı giyiyo zten. bence güzel bişey yapmışsın. gülegüle giy hiiiç takma böyle şeyleri kafana. sen beğenmişsin yeterli:16:

teşekkür ederim havincim içimi rahatlattın. çok sağol canım :16:

havincimm bizi de davet et de görelim düğününü,olmaz mı,,üç beş kişi fazladan olsa sıkıntı olmaz herhalde dmi,,istanbuldan kızlar da görmek isterler bence,, ii olur

Son düzenleme:
rosaaamm :16:
amin canımm :54:

bildiğim kadarıyla diğer renk bindallılarda tercih ediliyor çokça, zaten elbisen de kırmızıymış, hani illa bişeyler kırmızı olacaksa :24:

evet canım orda erguvan rengi bile vardı demekki alınıyor giyiliyor havinin dediği gibi zaten herkes kırmızı tercih ediyor mavi benim çok sevdiğim bir renk çok beğenerek aldım
kına rengi kırmızıdır diye bi genel kanı var işte ona uyacaksa işte elbisem kırmızı :17:

havincimm bizi de davet et de görelim düğününü,olmaz mı,,üç beş kişi fazladan olsa sıkıntı olmaz herhalde dmi,,istanbuldan kızlar da görmek isterler ii olur

benimde aklımda var bu canım. ama hiç bişey kesin değil. şu an sadece nikahımız belli bizim o kadar (ki ben sadece nikah istiyorum) o yüzden bişey diyemiyorum davet de edemiyorum o yüzden. yoksa çok isterim tabiiki:16:

evet canım orda erguvan rengi bile vardı demekki alınıyor giyiliyor havinin dediği gibi zaten herkes kırmızı tercih ediyor mavi benim çok sevdiğim bir renk çok beğenerek aldım
kına rengi kırmızıdır diye bi genel kanı var işte ona uyacaksa işte elbisem kırmızı :17:

eminim çok güzel olacaksın. mavi umudun rengidir hem. çok hoş olacak bence

Back