gününüz güzel geçsin şekerlerim
hayırlı olsun canım
he heeee süpersin gasom. bizi çevremiz çok kalabalık yaaa off. bi de düşün ayrı ayrı düğün yapıyoruz. ya tek düğün olsaydı. ben istemiyorum kii nikah yeterdi
bakcam canım teşekkürler fikir için
güldürdün beni kıııız ayy bilmiyorum biz napcaz. sıkıldım hiç bişey istemiyorum valla. tatil iyiydi dinlendik işte canım iki gün
2500TL ye salonu kiralamislar
hayırlı olsun canım
ooo napıyosunuz kız, Edinburgh düküyle düşesi mi evleniyo, hani halkı da düğüne davet ederler falan ya
daha kalabalığı için hiç bir fikrim yok canım :26:
he heeee süpersin gasom. bizi çevremiz çok kalabalık yaaa off. bi de düşün ayrı ayrı düğün yapıyoruz. ya tek düğün olsaydı. ben istemiyorum kii nikah yeterdi
masallah havin :)) bayagi kalabaliksiniz :))) bence siz kir dugunu yapin bos bi araziyi susleme falan ayarlayin:) anca sigarsiniz :)) portaxe bakabilirsin ,The Green Park Hotel & Convention Center bakabilirsin
bakcam canım teşekkürler fikir için
kuzu çırağan sana küçük gelebilir o zaman ama istediğin tarzda bir mekan bilmiyorum ben de,çırağanda olcekse tikkat edin ibraamm tatlıseslen aynı güne denk gelmesin mazallahÇ
Eğer büyük mekan bulamazsan mimar kocişin yok mu ayoll,düğüne çizim yapar,iç mimar özelliğiylen içini tasarlar,abin inşaat mühendisi,sorumluluğu üstüne alır,sen de tasarımcısın sandalyelerin kumaşlarını dekorunu tasarlayıverirsin o zamana ...
Bu arada tatil bitti mi senin,nasıl geçti,naptınız?
güldürdün beni kıııız ayy bilmiyorum biz napcaz. sıkıldım hiç bişey istemiyorum valla. tatil iyiydi dinlendik işte canım iki gün