2012' de yazın evlenecekler

tabi ki, hatta bunu pazarlık konusu bile yapabilirdi seninki belki, gerçi ne kadar farkettirirdi bilmiyorum ama o kuaföre gitmek zorunda değilsin zaten şeker :114:

teşekkürler kuzuuum
saol canım 35dedi 20 ye aldım

diyebilirsin tabiki canım ben salonun tutuğu yerde yapcam saçımı

buarada ben napmalıyım kızlar ne demeli nasıl düşünmeliyim bana akıl verirmisiniz ?

valla çok çözülecek bir konu değil gibi, çünkü sen söylemedi diyosun, o söyledim ben diyomuş,
ya o 'haklısın özür dilerim' dicek, ya da sen 'ben yanlış anlamışım o zaman' deyip susacaksın..
hangisinin olması gerektiğine de sen karar vericeksin canım :114:

gaso bubabur canlar nisanlim bu hafta kapora ödemeye gidicek ve ben sorarim kuaför isini dedi bende dedim ki eger iptal edilmezse eltim gitsin oraya dedim ben cünkü gecen yaz kuzenin dügününde bi kuaföre gittim cok memnun kaldim kendi dügünüm icin de oraya gitmek istiyorum gaso canim 3500TL den 2500TL ye inmis adam o da niye hemseri olduklari icin hehe ama kuaför istemedigim icin de indirim yaparsalar cok iyi olur gerci eltimin hangi kuaföre gidip gitmeyecegini umursamiyorum ama eger yok mecbur biri gelecek derseler o gitsin bi de kizlar 20 fotograf cekiliyormus dügün salonunda netten bakicam bulabilirmiyim salonu diye cok merak ediyorum nasil diye..

Kizlar nette buldum ama foto kopyalamaya calisiyorum suan...

Bilgilerde sunlar yaziyor:

Salon Detay
- 2000 KİŞİ KAPASİTELİ
- SORUNSUZ OTOPARK
- GELİN ARABASI GARAJI
- DİJİTA VİDEO ÇEKİMİ
- SALONUMUZ DÜZ AYAKTIR.

Son düzenleme:

2500 süper fiyat valla canım biz nişanı o paraya zor indirdik
oranın kuaförüne güveniyorum ben sende bence ön yargı yapma git gör bi neler yapmış etmiş kataloglarına sonra karar ver...
valla özellikler bile süper bizimki 600 kişilik...nerde düğün canım

Son düzenleme:
kız Allah iyiliğini versin o kuaföre kimse gitmek zorunda değil, o sundukları bir avantaj, kullanıp kullanmamak sana kalmış :112:
hatta kuaföre gidilmeyecek zaten derse senin ki, belki biraz daha indirirlerse de boşver eltini naparsa yapsın, indirim indirimdir

Günaydın Kızlarr

Nasılsınızz??

Dün darulacezedeydik .. dolaş dolaş kötü oldum akşam 9 gibi yattım sabaha kadar uyumuşum kollarım ağrıyorr

canim ama benim gidip görme sansim ancak nikah tarihi alindigi zaman olabilir..
yani kapora ödenmis olsa bile degistirebilirmiyiz sence?

gebzede olacak dügün canim..

netten fotograf buldum ama kayit edemedim kopyala yapistir yaptim..

3 tane ekliyorum nasil sizce?

bu heralde gelin damat masasi olabilir mi?

yoksa nikah mi burda kiyilacak sadece?

burda da pist görünüyor sanirim dimi kizlar?

cahillik iste napalim

foto ekledim salondan bi bak bakiyim :)

değiştirdiğinde kaporan yanar canım....pist büyük fiyat uygun bence gayet iyi

kac lıra dusecekler acaba gıdecek bır kısmı oraya yollabılırsın aslında
canım özür diledi bastan kımse olmadı ıcın sonradanda var dıyemedım fılan dıyor
kendımı salak gıbı hıssedıyorum
bısey demıcem sımdı ona uzuldum cok
Günaydın Kızlarr

Nasılsınızz??

Dün darulacezedeydik .. dolaş dolaş kötü oldum akşam 9 gibi yattım sabaha kadar uyumuşum kollarım ağrıyorr
kadınların bolumunda ayse dıye bırı var resım satan gordunmu _?

Hm tamam o zaman ben yine de gecen sene gittigim kuaföre giderim ya bosuna ugrastirmayim herifi

Begenmene sevindim canim.. Ben lila rengine bayiliyorum benim dügün de de bu renk yapmalarini söylerim

hatta ciceğinde lila filan olursa kombinasyon super olur

Hm tamam o zaman ben yine de gecen sene gittigim kuaföre giderim ya bosuna ugrastirmayim herifi

Begenmene sevindim canim.. Ben lila rengine bayiliyorum benim dügün de de bu renk yapmalarini söylerim

şunu aklından çıkarma ÇIRAĞAN SARAYINDA da yapsan sevenin olmayınca eğlenenin olmayınca eğlenmeye mutluluğunu paylaşmaya gelenin olmadıkça yine güzel olmas....
benim amcam maddi durumdan dolayı 50 kişilik yerde nişan yapmıştı ama inanırmısın herkes tüm kurtlarını dökmüştü o minicik müziği kötü yerde
yani kafanı kurcalama salonla sen gününün güzel olmasına odaklan tadını çıkar

Günaydın Kızlarr

Nasılsınızz??
günaydın pinkim lavım
iyidir canım nolsun, sen nasılsın?
bu arada ben herhalde 10-15 yıl önce gitmiştim darülacezeye, çok oldu yani ama hatırlıyorum ziyaret eden için bile ne zor.. ki orada yaşayanlar neler hissediyor kimbilir, yapayalnız..

cahillik iste napalim

foto ekledim salondan bi bak bakiyim :)
estağfirullah kız
baktım yavruşum, büyük görünüyo, gelin masası da hoşmuş, hayırlısı olsun

buarada dun bosch vestel ve arcelıge baktık artık karar ver alıcam yoksa sendne habersız dedı bende b ı ara bakıp su dıyecegım buzdolabı ıcın
8 kg camasırlar boshc 2 bın lıra sok oldum valla
vesteldede cok ındırım hedıye fılan var
ya hepsı arcelık oalcak yada buzdolabım vestelmı olsa sasırdım dık supurge verıyor 70 w buzdolabına bulaık ve camasır da onemlı markada dıyorum bırde no forst ların harıcınde baska bı sıstem varmıs onlar epey uygun nemlı havayla calısıyomus daha eskı bı sıstemmıs kfamı karıstırdı bosch kombı ınox dolap 1800 o sıstemde

evet gördüm hatta konuştuk satıyorum ben bunları dedi kaça dedik 3 liraya dedi

duvarda gençlik resimleri vardı.. gelinliğiyle birliktee..

ama resim almadık çünkü para vermek yasaktı..

bizden sigara parası isteyen amcalar vardı.. vermedik ama çok üzüldümmm

kızlar doğum kontrol hapı hakkında ne düşünüyorsunuz

ben kullanmayı dusunmuyorum hormonları etkıler dıye acıkcası ama oda korunmaz herhalde hemen bebek ıstemıyoruz zaten var bı tane bızde :44:

buarada agdayı konusmusunuz uyusturucu kremle fılan ben hep kuafore aldırıyorum aklımı celdınız benımde

kızlar doğum kontrol hapı hakkında ne düşünüyorsunuz

canım geçen gün gittim dr a dedi herkes hap kullanıyo ama herkesin yapısına olmuyo o dedi bazılarında bu yüsden olumsuzluklar oluyo dedi...
2 ay önce çaardı yumurtalıklara felan bakılıp sonra yöntem seçilip başlancakmış..

ben hap kullanmayi düsünüyorum kizlar..

salonda nisanlim 500 600 kisi en fazla gelir demis ama biz ancak 400 bekliyoruz o niye öyle dedi bilmiyorum :))

kesinlikle öyle sevenlereimiz gelmezse zaten hic bir anlami kalmaz dügünün..

beyaz esya biz boschtan aldik tavsiye ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…