• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

bizim çok sohbet etme imkanımız olmadı

ben zaten birden bire ısınamam bi tane teysze vardı

o yatalaktı hiç kalkamıyordu su istedi su içirdimm sonra dedi ki beni dışarı çıkarın lütfen dışarıyı görmek istiyorum

dedik çıkaramıyoruz hava soğuk bize izin vermezlerr

sonra bakın orda tarağım var saçlarımı tarayın saçları çok kısa kesilmişti erkek gibiydi taradı arkadaşımmm birazcık okşadıı çok merhametlidir ark hiç kıyamazzz

bi de yan taradı diye de kızdı bize teyze yok dedi öbür tarafa tarayınn tmm dedi ark gülüştük fırçayı yeyince :1:

bi tane bahçede dolaşan vardı belli ki yaşı daha gençti ama hastalıklı gibiydi konuşamıyor ağzından salyaları akıyordu

bizden bişe istiyor kulağını gösterip duruyor ne verdiysek kabul etmedi..

nişan yüzüğümü istedi bendenn bende ohaa yaa dedim vermem kusura bakma

sonra kulağını gösterip duruyordu meğerse küpe istiyormuş

kardeşimin küpesini istedi kulağna taktırdı birinin yüzüğünü almış flnn

zayıfca bı kadın degılmı ?
bızdende ıstemıstı acıkcası nasıl verelım altınlarımızı susluymus belkıde zamanında
Allahım bız ne olacagız acaba orasıda bellı degıl canım

lavantacım çok geçmiş olsunnn

bubarcummm aldıklarını çok beğendim güle güle güzel günlerde kullan inş..

yolcu salonunu tutmuşsun hayırlı olsun

balbtb bu arada ben kahvaltı takımımın parasını ayarladım cebimde duruyorr

istersen dediğim gibi yapıp birlikte alabiliriz ne dersinn

ikimizde indirimden yararlanmış oluruzz

bende varım kahvaltı takımına kızlar bır kısı daha cıkarsa ben de almak ısterım :27:

zayıfca bı kadın degılmı ?
bızdende ıstemıstı acıkcası nasıl verelım altınlarımızı susluymus belkıde zamanında
Allahım bız ne olacagız acaba orasıda bellı degıl canım

evet zayıf ve beyaz tenli

eskiden orda saz çalan bir teyze varmış

onla birlikte çalar şarkı söyleyip oynarmış bizim grup

o teyzeyi çok severlermiş ama vefat etmiş

sonra bi tane amca vardı çok dinçti maşallahh

ortadaki masalar vardı onlarda oturmuş

gazateyi sermiş kabuklu fıstığı bi yana kabuğu bir yana fıstığı bi yana koymuş grup yapmış ama bayağı bir ayırmıştı

beşiktaşlıydı köşesi vardı amcanın posterler atkılar yazılarr flnnn

görseniz kravatlı gömlekli kendisi bize buyrun oturun dedi hoşgeldinizz fıstık ikram etti

bazıları vardı bizi hiç kabul etmedi gelmeyin dedi bazıları hiç umursamadı bazıları sürekli bişeler istedi

hele o resim çizen ayşe teyzee sabun isteyip durduu :1:

kizlar korunma yöntemini cok düsündüm ama ben sanirim hap alicam ve bizde cok fazla beklemeyi düsünmüyorum kaynimin cocugu olmayacagini anlatmistim size korkuyorum ayni durum biz de de söz konusu olur diye...

hem bazi haplar sivilcelere karsi da iyi gelmiyormus.. benim de sivilcelerim var malesef..

sagolun canlar salonu tuttuk cok sükür..

harbi harbi evleniyoruz biz yaa :))

yeniden dogdum canim strese sokma kendini ceyiz konusunda tamam mi eskiden ceyiz mi varmis :) gelinin eline bir bohca oldu bitti..

bende artik 'paralar iyice suyunu cekit' diyorum öyle yani..

lavantacım çok geçmiş olsunnn

bubarcummm aldıklarını çok beğendim güle güle güzel günlerde kullan inş..

yolcu salonunu tutmuşsun hayırlı olsun

balbtb bu arada ben kahvaltı takımımın parasını ayarladım cebimde duruyorr

istersen dediğim gibi yapıp birlikte alabiliriz ne dersinn

ikimizde indirimden yararlanmış oluruzz
pinkim lovem alalım beraber :34: varım :27:

haftasonu buluşalım canım sana uyarsa bakırköy yada bilemiyorum:34:
tamam kaşık takımındanda alalım pembeli olan değil mi pinkim lovem?

ooo balımmm pinkiim, siz bayağı organizasyon yapıp bernardoyu kaldıracaksınız galibaaa :52:
kıskandım valla :1::1:

haftasonu buluşalım canım sana uyarsa bakırköy yada bilemiyorum:34:
tamam kaşık takımındanda alalım pembeli olan değil mi pinkim lovem?

olur haftasonu ayarlarım pazar veya cumartesine haberleşiriz faceden evett pembe olanları çok beğendimm

pembeli beyazlı masa örtüsü de alırsam mis olur miss

annem sağolsun yaa bitane hiç ikiletmedi beni beğendim dedim para ayarladı verdi

ooo balımmm pinkiim, siz bayağı organizasyon yapıp bernardoyu kaldıracaksınız galibaaa :52:
kıskandım valla :1::1:

gasomm şekerimm seni de alalımm yenidendoğdumlaaa alışveriş kardeşi olun olmazz mı he :D

olur haftasonu ayarlarım pazar veya cumartesine haberleşiriz faceden evett pembe olanları çok beğendimm

annem sağolsun yaa bitane hiç ikiletmedi beni beğendim dedim para ayarladı verdi

gasomm şekerimm seni de alalımm yenidendoğdumlaaa alışveriş kardeşi olun olmazz mı he :D

tamam canım haberleşiriz ben belki kredi kartıyla alırım :34: hem kurbanıma da bir hediye bakarım daha bakamadım :43:

ayy canım benim sağolasın, bakim bi kız, hafta sonu benimkiyle bikaç planımız var, gününü falan konuşalım da onunla, kaçabilirsem takılırım size :1::1::1:
:10::10::10:

gasom gel kız bubabur sedoşumda ve ist.da olan kim vardı yaaa:26: hepimiz görüşürüz:34:

canım benim alacağım bişey yok, en azından planlı olarak :1:
amaç sizle takılmak, ikinizi görmekti :112:

Back