2012' de yazın evlenecekler

benim de istanbuldaki düğünüm çırağanda yada esma sultanda olacak galiba. ama ben sığmayız diyorum. oralar maksimum 1200-1500 kapasite veriyolar. bana daha büyük yerler varmı önerebileceğiniz
ooo napıyosunuz kız, Edinburgh düküyle düşesi mi evleniyo, hani halkı da düğüne davet ederler falan ya

daha kalabalığı için hiç bir fikrim yok canım :26:

benim de istanbuldaki düğünüm çırağanda yada esma sultanda olacak galiba. ama ben sığmayız diyorum. oralar maksimum 1200-1500 kapasite veriyolar. bana daha büyük yerler varmı önerebileceğiniz

masallah havin :)) bayagi kalabaliksiniz :))) bence siz kir dugunu yapin bos bi araziyi susleme falan ayarlayin:) anca sigarsiniz :)) portaxe bakabilirsin ,The Green Park Hotel & Convention Center bakabilirsin

ben gene kalmışım direksiyon sınavından yaaa
gel ben sana ders verem kuzummmm
Merhaba YoLcu uzun yoldan döndü cok sükür.

Herkes iyidir insaAllah.

Herkese güzel bir hafta sonu dilerim.
hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin?
beni niye sölemiyonnn
ne hamarat çıktın sen fındığım yaww bayıldım hepsineeee
slmmmm kızlarrrrr cokk mutluyummm gelinliğimi buldummmm takı setimi aldıkkkk :)))yuppi
gözün aydın canımcım foto çekmedin mi?
en altta sağdakine benzer beğenmiştim ama özel tasarımmış 400 tl dediler
ilkini hiç beğenmedim 2. de fena değil ama daha güzellerini bulabilirsin emin ol canım
selam kızlar ben cok uzak kaldım sıze yaaaa cok uzuluyorum valla herseyı kacırıyomusum gıbı gelıyo
Daha sık gellll
sıhhatler olsunn kleopatra

Gece guşum
Gözün aydın
mersi bebemmmm
yarın albümle ilgilencem kuzucummm
Kızlar artık bu başlık altında bulunamıycam ayrıldık bitti yani herşey..Mutluluklar hepinize:)
nasıl yani???
of süper yaaaa ayy bizim de o günlerimiz gelsin beğenelimmmm
Biz Topkapı Sosyal Tesislerinde tuttuk dugun icin 6 mayis pazar gunduz yemekli 45bine anlastik.Bu ucrete orkestra ve sanatci dahil degil bide onlar var daha :/
45.ooo mi kusura bakma ama fazla abartılmışş fiyat,ülke kalkınmasına zarar ayol,yazık günah valla
kız ne 2 saati, kıysınlar 10 dakkada nikahımı, 20 dakikada takıdır tebrikdir hoop bitti, yarım saatte alırım herifimi giderim valla

kuzu çırağan sana küçük gelebilir o zaman ama istediğin tarzda bir mekan bilmiyorum ben de,çırağanda olcekse tikkat edin ibraamm tatlıseslen aynı güne denk gelmesin mazallahÇ

Eğer büyük mekan bulamazsan mimar kocişin yok mu ayoll,düğüne çizim yapar,iç mimar özelliğiylen içini tasarlar,abin inşaat mühendisi,sorumluluğu üstüne alır,sen de tasarımcısın sandalyelerin kumaşlarını dekorunu tasarlayıverirsin o zamana ...

Bu arada tatil bitti mi senin,nasıl geçti,naptınız?

Canımmmm gözün aydın
Benimde dugunum 6 mayista Istanbulda 4 Mayista Bursada kina gecem olucak insallah kismetse :)
Dijavcım gözun aydın.
bubaburum canım bende vardım yalnız değilsin 09.09.2012 benimde.
yolcum hoşgeldin. umarım tr ziyaretin çok verimli geçmiştir.
yeni gelen arkadaşlarımda hoşgeldiniz
Balım bubaburum muhtemelen bende Eylül gelini oluyorum
Kizlar nisanlim bugün dügün salonuna fiyat sormus pazar 1-5 arasi 500-600 kisilik 3500TL demisler ama hemseri oldugumuz icin indirim yapariz demisler.
3500TL nasil sizce?

Hadı hayrlsı cnm
Bızım burda 19:00 ile 00.00 arası 750 800 kişilik yemeklı 9-10 mılyar ama menü cok cok zengın olsun dersek fıyat bi hayli artıyor

günadyın kızlar
morelim çok bozuk
gecen hafta içi dediki iş arkadaşınına sker yemegı varmıs eglencelıf ılan ama erkek erkege kız olsaydı zaten senıde cagırıcaktım ! 12 kadar durdular sadece bır ara askere gıdecek olan cocun sevgılısı ve arkadası geldı dedı onca erkegın ıcıne soktu dedı ben olsam yapmazdım dedı yanı hıc kız yok diyor erkek arkadasım
sözlümmü desem bilemedim neyse
bugun facebookta gordum mesela 20 erkek varsa 15 te kız varmıs bana yalan soylemıs
cok uzuldum
ya dedım benım gecmısımden dolayı benden utandı ıcın benı oraya goturmedı (hayat kadını degılım ya ) yada orada olmamı ıstemedı
içki istemıyorum ben benım babam imamlık yapmıs zamanında sevmıyorum ben ıste kapalı degılım acıgım ben baktım rakı var her resımde
resmen dagıldım napıcamı hıc bılemıyorum dunde annemle tartıstık annem agustosta nısan olup duyrulsun eyluldede evlen dıyor bende nıye gızlı saklı olsun o kadar ben utanılcak bısey yapmıyorum dedım sımdı bugun boyle olunca ne kadar az ınsan bılse o kadar ıyı dıye dusunuyorum..
bunu onada soyleıdm buarada yalan soylemedını ıste ben 4-5 kız var dedım dıyo demedı kaldıkı
benı hıc bı yere salmaz ıs yemegı olsa burnumdan getırır asırı kıskanc ben sıneye cekıyorum ama o bana yalan soyluyor

Gunaydiinn yavru ceylanlarim beniimm..

Yolcuum hayirli olsun tutulmus salonun hem de uygun fiyata, oh miss :)

günaydın kızlar..

nasılsınız bakalım

yolcu hoşeldin cnm..hayırlı olsun salonun tutulmuş..

bubabur cnm iğneliğin çok güzell

yenidendoğdum hakkında hayırlısı..

kızlar dün vitrinden gelinliklere falan baktım sanırım burda diktiricem..

hediyelerimi aldım aşkıma kazağını aldım boş ayakkabı kutusuda aldım bi defter kapı alıp kaplcam sonrada işim bitiyor ama bantlamı yapıştırsam pritle uhu ile hiç tutcakmış gibi gelmiyor daha sağlıklı yapıştırıcı tavsiyeriniz varsa alayım

arnica boraya baktım yakından eh pratik gibi -fritöz baktım arzum kızartma şeysi teflon falan dışı renkli olduğu için ben almak istemedim onu felixten dikdörtgen var sanırım onu alıcam tost makineside arum tostçu 149 lira birde yemek takımı 6 kişilik baktım kütahyanın var hani böyle güzel değil ama fenada değil 60 tl birde nobleye baktım beğendim model 180 tl indirimli hali çok geldi açıkcası ama başka beüenmessem uzun süre kullanıcam nasılsa 3 e 5 e bakmadan alıcam artık ama akşam nişanlımla konuştuk 6 kişilk yeticekmi dedi onların arada yemek faslı oluyor ailece ve 12 kişilik takımım yetmez e 6 kişiliğide eklesem desenleri farklı olur hani öyle bir durumda 6 kişilikleri ona benzer alsam ben daha cıvıl cıvıl istiyorum

çok güzel canımm iğneliğin kaca aldın ?
Kızlar artık bu başlık altında bulunamıycam ayrıldık bitti yani herşey..Mutluluklar hepinize:)
Aaaaaaa

buarada biz dün bernardoya gittik kahvaltı takımını gorduk gercektgen cok guzel kalıtesıde cok ıyı kalın boyle vurunca alcı cıkıcak gıbı degıl
bırde essede 3 cezve takımı dar cezveler 30 tl ıdı almadım pısman oldum

buarada ben napmalıyım kızlar ne demeli nasıl düşünmeliyim bana akıl verirmisiniz ?

Tesekkürler kizlar, hepinize günaydin bu arada.

Bi sey sorcam ama. Dügün salonuna gelin saci dahilmis ama ben kendi kuaförümü kendim ayarliycam.

Kalabalik gidicez ablamlar yegenlerim.

Dügün salonuna kuaför istemedigimi söyleyebilirim dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…