• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

evet gördüm hatta konuştuk satıyorum ben bunları dedi kaça dedik 3 liraya dedi

duvarda gençlik resimleri vardı.. gelinliğiyle birliktee..

ama resim almadık çünkü para vermek yasaktı..

bizden sigara parası isteyen amcalar vardı.. vermedik ama çok üzüldümmm :50:

bız almıstık bayramda gıtmıstık
onun hıkayesını gordunuzmu annesı babası yok sokaklarda kalmıs polısler adını koymus
ben cok agladım onun seyını duyunca
aslında bazılarıda suıstımal etmek ıstıyo ve bır cogu zıyaretlerden memnun kalmıyor ınanmıyolar
ben oyle yordum
kahvaltı takımı ıcın dusundunmu ?

Günaydin hatunlar :))) Pazartesi sendromumuzu çabuk atlatalim insallah :P

Aman Allahim cumadan beri girmiyordum geçmisi sööle bi göz gezdirdim ama pek bisey tutamadim aklimda :14:
pink love sinavin kötü geçmis, olsun hayirlisi olsun canim benim bidahaki sefere neye hazir olcagini iyi biliyosundur simdi bide böyle bak :)

Yeni gelen arkadaslar olmus hosgelmisler, hayirli olsun herkesede insallah :))

Veeeee alinan son habere göre 8 haziranda kina gecem, 9 haziranda da dügünüm var :32: herkescikleri beklerim :16:

ben hap kullanmayi düsünüyorum kizlar..

salonda nisanlim 500 600 kisi en fazla gelir demis ama biz ancak 400 bekliyoruz o niye öyle dedi bilmiyorum :))

kesinlikle öyle sevenlereimiz gelmezse zaten hic bir anlami kalmaz dügünün..

beyaz esya biz boschtan aldik tavsiye ederim :))
UCUNU birden kaca aldınız canım bulasık 5 program camasır 8 kg hepside ınox olsun dıyorum :4:
Günaydin hatunlar :))) Pazartesi sendromumuzu çabuk atlatalim insallah :P

Aman Allahim cumadan beri girmiyordum geçmisi sööle bi göz gezdirdim ama pek bisey tutamadim aklimda :14:
pink love sinavin kötü geçmis, olsun hayirlisi olsun canim benim bidahaki sefere neye hazir olcagini iyi biliyosundur simdi bide böyle bak :)

Yeni gelen arkadaslar olmus hosgelmisler, hayirli olsun herkesede insallah :))

Veeeee alinan son habere göre 8 haziranda kina gecem, 9 haziranda da dügünüm var :32: herkescikleri beklerim :16:

Hayırlısıı olsun canım Allah hepimize nasip etsinn

UCUNU birden kaca aldınız canım bulasık 5 program camasır 8 kg hepside ınox olsun dıyorum :4:

bulasik ve camasir makinesini babam yani kiz tarafi olarak aldi toplam 2400TL ödedik 5 programli ve 8g ama inox degil beyaz renginde aldik biz ama inox kuzenimde var tavsiye etmemisti bana temizligi kolay olmuyormus dedi ama bilemiyorum canim.. hayirlisiyla sende alir iyi günlerde kullanirsin insaAllah :)

bulasik ve camasir makinesini babam yani kiz tarafi olarak aldi toplam 2400TL ödedik 5 programli ve 8g ama inox degil beyaz renginde aldik biz ama inox kuzenimde var tavsiye etmemisti bana temizligi kolay olmuyormus dedi ama bilemiyorum canim.. hayirlisiyla sende alir iyi günlerde kullanirsin insaAllah :)

leke fılan tutuyo ınox beyzlarda b en temızlıgını yapamam gıbı gelıyo evdekıler bızım hep sarardı veya paslandı ustelık yenıler grıler ve beyazlar fark edıyo evet canım
bızımde oyle annemler alcak buzdolabını alcak bıde tv epey bakmam gerek bende mutfak esyalarını alıcam
tabak canak ıvır zıvır bı tek mısafırlık var tabak o kadar

leke fılan tutuyo ınox beyzlarda b en temızlıgını yapamam gıbı gelıyo evdekıler bızım hep sarardı veya paslandı ustelık yenıler grıler ve beyazlar fark edıyo evet canım
bızımde oyle annemler alcak buzdolabını alcak bıde tv epey bakmam gerek bende mutfak esyalarını alıcam
tabak canak ıvır zıvır bı tek mısafırlık var tabak o kadar

canim buzdolabinin ismini bilmiyorum numarasini filan ama oda 2400TL ydi buzlugu alttan iki cekmeceli.. mesela ban alttan üc cekmeceli olanlarin üst kismi kücük geldi normal buzdolabi olan yerleri o yüzden iki cekmece buzluk yeter dedim..

Allah yardimcin olsun canim ceyizlik alis verisi de masrafil bi sey kendim biliyorum cok masraf yaptim ama hala eksigin var eksigin var deniliyor bide canimi vereyim de tam olsun bari :))

gunluk yemek takımlarınızı markamı aldınız ?
burda markette 60 tl duz beyaz kenarlarından sarı mavı yesıl cızgı gecen yuvarlark tabaklar vardı 6 servıs 6 cukur 6 da kase

canim buzdolabinin ismini bilmiyorum numarasini filan ama oda 2400TL ydi buzlugu alttan iki cekmeceli.. mesela ban alttan üc cekmeceli olanlarin üst kismi kücük geldi normal buzdolabi olan yerleri o yüzden iki cekmece buzluk yeter dedim..

Allah yardimcin olsun canim ceyizlik alis verisi de masrafil bi sey kendim biliyorum cok masraf yaptim ama hala eksigin var eksigin var deniliyor bide canimi vereyim de tam olsun bari :))

sagol cnaım cıdden cok zor
bu benım 2.ceyız düzüşüm bide ömrüm böylemi gececek dıyorum
ötekileri annemler secıyodu ben oduyodum sımdı kendım secmeye calsııyorum corba oluyorum sonucta butceye gore cok degısıyo secenek cok asırı fazla ınsan karar veremıyor once buzdolabına karar verıcem soylıecm alsın sonrada kendıme bı cızelge tutayım ındırımlerı takıp edeyım programa sokayım kendımıde alayım subatta gun gelecek bana 900 tl :5: :6:
gercı bazı ceyız magazalarında setler oluyor ya onlar da uyguna gelıyor dıye dusunuyorum

bubaburummm kıss çok şirinler ben görmemişim bunları yaa :) :)

yolcu canım hayırlısı olsun tutmuşsunuz salonu :))))

bız almıstık bayramda gıtmıstık
onun hıkayesını gordunuzmu annesı babası yok sokaklarda kalmıs polısler adını koymus
ben cok agladım onun seyını duyunca
aslında bazılarıda suıstımal etmek ıstıyo ve bır cogu zıyaretlerden memnun kalmıyor ınanmıyolar
ben oyle yordum
kahvaltı takımı ıcın dusundunmu ?

bizim katıldığımız grup her ay mutlaka gidiyormuş

5 kişi bile olsalar gidiyormuş herkez tanıyor onları orda.

hikayesini dinlemedim sadece bir tane amca vardı

o anlattı ;

burda çok rahatız çok iyi bakıyolar bize allah razı olsun dedi..

benim çocuklarım vardı bi tane de dairesi varmış

çocukları ölmüş hanımı da ölünce tek kalmış

mahallenin muhtarı yardımcı olmuş onu huzur evine aldırmış

gayet mutluydu cebinde zilleri vardı çıkardı biraz çaldı sonra sakızım vardı cebimde dedi gitti. sonra unuttu :)

giderken el salladı gene gelin falan dedi..

kızlar ben hap kullanmayı düşünmüyordum ama dr. gidicem bu hafta çi çünkü sivilce hapından dolay tüyerim çoştu bugünde aynaya baktım güneşte vurunca aman yarabbim ne göreyim çenemde bi tane kıl uzama aşamasında çok korktum ayva tüyleri birazdaha belirgin alnımı sormayın zaten çok moralim bozuk kızlar dr. gidicem hormon testi yapsın..doğum kontrol hapı yazarsa kullansammı diye sordum b,rde o sivilce falan yaparsa kıllar dahada çoşarsa napcam benn yüzümğn heryerine ağda ile uğraşmak istemiyorum alnıma zaten iğneli düşünüyorumda tüm yüze ne sabrım ne param yeter ..allahım yarabbim beni sağlığımla sınama kimseyi sınama heleki yüz en önemlilerden allahım yarabbim..

gulsengo sagil canim cok tesekkür ederim :)

yenidendogum bak canim elinde avucunda ne kadar varsa ona göre ceyizini alirsin eksigin varsa da dügünden sonra tamamlarsin benim dezavantajim calismiyorum ama avrupada yasadigim icin direkman zengin saniyorlar halbu ki öyle degil..

ceyizle mutluluk olmuyor o yüzden neye gücün yetiyorsa onu al canim hic dert etme :)

bizim katıldığımız grup her ay mutlaka gidiyormuş

5 kişi bile olsalar gidiyormuş herkez tanıyor onları orda.

hikayesini dinlemedim sadece bir tane amca vardı

o anlattı ;

burda çok rahatız çok iyi bakıyolar bize allah razı olsun dedi..

benim çocuklarım vardı bi tane de dairesi varmış

çocukları ölmüş hanımı da ölünce tek kalmış

mahallenin muhtarı yardımcı olmuş onu huzur evine aldırmış

gayet mutluydu cebinde zilleri vardı çıkardı biraz çaldı sonra sakızım vardı cebimde dedi gitti. sonra unuttu :)

giderken el salladı gene gelin falan dedi..

canım ya kıyamam
erkeklerın oldugu yerle kadınların oldugu yer cok daha farklı
ben arkadas grubumla gıtmıstım para topladık cok guzel hedıyeler almsıtık oglumda hedıyelerı verıyor kucuk daha 21 aylıktı o zaman bı ay evvel :16:
cok sevdıler annenı babanı sakın bırakma emı dedı bı amca zaten ben cok asırı duygusalım koyverdım gıttı hep agladım durdum

tatlıkedi canım asıl sen hoşgeldin topiğimize:34:
yolcum salonu tutmuşsun hayırlısı olsun. kuaför olayını da bence bildiğin bir yer olsun. çünkü sonradan pişman olabilirsin:34:
bende doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum zaten öyle fazla da beklemek istemiyorum :49:

tatlıkedi canım asıl sen hoşgeldin topiğimize:34:
yolcum salonu tutmuşsun hayırlısı olsun. kuaför olayını da bence bildiğin bir yer olsun. çünkü sonradan pişman olabilirsin:34:
bende doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum zaten öyle fazla da beklemek istemiyorum :49:

ben bebek için değil kuzum bende kullanmak istemiyorum ama başımda dert

kızlar günaydın yeni bir hafta güzel geçsin hepimiz için bugün bizde nişanlımla düğün tarihimizi kesinleştirip yemek menüsünü seçmeye gidiyoruz.

Tesekkür ederim canim Amin insallah :))
Nasilsin iyimisin?
iyiyim canım sen nasılsın ?
pazartesi olunca benım psikolojim yerlerde oluyor bir hayli :52:
kızlar ben hap kullanmayı düşünmüyordum ama dr. gidicem bu hafta çi çünkü sivilce hapından dolay tüyerim çoştu bugünde aynaya baktım güneşte vurunca aman yarabbim ne göreyim çenemde bi tane kıl uzama aşamasında çok korktum ayva tüyleri birazdaha belirgin alnımı sormayın zaten çok moralim bozuk kızlar dr. gidicem hormon testi yapsın..doğum kontrol hapı yazarsa kullansammı diye sordum b,rde o sivilce falan yaparsa kıllar dahada çoşarsa napcam benn yüzümğn heryerine ağda ile uğraşmak istemiyorum alnıma zaten iğneli düşünüyorumda tüm yüze ne sabrım ne param yeter ..allahım yarabbim beni sağlığımla sınama kimseyi sınama heleki yüz en önemlilerden allahım yarabbim..
canım gecmıs olsun gıt bakalım bı bende gıdıcem benımde tüp bebek tedavısınde fuallerın orası cıktı hep aldırıyorum 15 gunde bır 1 tl ye fuallerım hıc yok benıde cok rahatsız edıyor alnımdakıler dogumdan sonra dokuldu hormon ıgenelerınden cıkmıs demıstı dr bana benımde kan sayımı yaptırmam gerek
hep halsızım
ben 70 adet kalp kestım kör olacaktım elıme kramp fılan gırdı cızerken kaymasın kkagıdın altına kacmasın dıye
gulsengo sagil canim cok tesekkür ederim :)

yenidendogum bak canim elinde avucunda ne kadar varsa ona göre ceyizini alirsin eksigin varsa da dügünden sonra tamamlarsin benim dezavantajim calismiyorum ama avrupada yasadigim icin direkman zengin saniyorlar halbu ki öyle degil..

ceyizle mutluluk olmuyor o yüzden neye gücün yetiyorsa onu al canim hic dert etme :)

aslına bakarsan elde avucta yok basıma gelenlerden oturu cok borca gırdım cok az bıseye geldı ama cıkamıyorum para bırıktırmeye bakmıcam borca gırcem aldıkca odenır dıye dusunuyorum
bernarda kahvaltı setıne karar verdım buarada ben cuma gunu kızlar gostermıstı Bernardo Online Alışveriş gıttım gordum cok begendım

canım ya kıyamam
erkeklerın oldugu yerle kadınların oldugu yer cok daha farklı
ben arkadas grubumla gıtmıstım para topladık cok guzel hedıyeler almsıtık oglumda hedıyelerı verıyor kucuk daha 21 aylıktı o zaman bı ay evvel :16:
cok sevdıler annenı babanı sakın bırakma emı dedı bı amca zaten ben cok asırı duygusalım koyverdım gıttı hep agladım durdum

bizim çok sohbet etme imkanımız olmadı

ben zaten birden bire ısınamam bi tane teysze vardı

o yatalaktı hiç kalkamıyordu su istedi su içirdimm sonra dedi ki beni dışarı çıkarın lütfen dışarıyı görmek istiyorum

dedik çıkaramıyoruz hava soğuk bize izin vermezlerr

sonra bakın orda tarağım var saçlarımı tarayın saçları çok kısa kesilmişti erkek gibiydi taradı arkadaşımmm birazcık okşadıı çok merhametlidir ark hiç kıyamazzz

bi de yan taradı diye de kızdı bize teyze yok dedi öbür tarafa tarayınn tmm dedi ark gülüştük fırçayı yeyince :1:

bi tane bahçede dolaşan vardı belli ki yaşı daha gençti ama hastalıklı gibiydi konuşamıyor ağzından salyaları akıyordu

bizden bişe istiyor kulağını gösterip duruyor ne verdiysek kabul etmedi..

nişan yüzüğümü istedi bendenn bende ohaa yaa dedim vermem kusura bakma

sonra kulağını gösterip duruyordu meğerse küpe istiyormuş

kardeşimin küpesini istedi kulağna taktırdı birinin yüzüğünü almış flnn

Back