Öyle yani..Annesi aradı felan ama bilmiyorum bi süre görüşmek istemiyorum onunla çok kırıldım..:/ bi şekilde düzeltmezse böyle gider galiba bu(
hakkınızda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yani..Annesi aradı felan ama bilmiyorum bi süre görüşmek istemiyorum onunla çok kırıldım..:/ bi şekilde düzeltmezse böyle gider galiba bu(
ooo napıyosunuz kız, Edinburgh düküyle düşesi mi evleniyo, hani halkı da düğüne davet ederler falan yabenim de istanbuldaki düğünüm çırağanda yada esma sultanda olacak galiba. ama ben sığmayız diyorum. oralar maksimum 1200-1500 kapasite veriyolar. bana daha büyük yerler varmı önerebileceğiniz
hakkınızda hayırlısı olsun
benim de istanbuldaki düğünüm çırağanda yada esma sultanda olacak galiba. ama ben sığmayız diyorum. oralar maksimum 1200-1500 kapasite veriyolar. bana daha büyük yerler varmı önerebileceğiniz
kuzum 6 kişilik çok az 12 kişilik al misafirliğini 6 kişilik günlükte yeterli ama unutma misafirlerde çok kişi olur ve her zaman misafir takımı fazla olur
nasıl yaniiiiiii
kuzuuum hayırlıu olsun haberlerini bekliyorus
gel ben sana ders verem kuzummmmben gene kalmışım direksiyon sınavından yaaa
hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin?Merhaba YoLcu uzun yoldan döndü cok sükür.
Herkes iyidir insaAllah.
Herkese güzel bir hafta sonu dilerim.
beni niye sölemiyonnniyiyim canım yok bi yaramaslık,biz ne yaptıkk bişi yapmadık, çağlanın askeri geldi:98:,ufak tefek hastalananlarımıs oldu,:94:yılbaşı için çekiliş yaptık,gaso afgan battatiyesi örüo,lavanta sevgililer günü için kalp kesiodu en son onları bitirdi,bir sürü yeni gelin adayları geldi,havin pragda,sultan hiç gelmio nerde bilmiyos,:26:lilapause yeni işinde yoğun yoğun çalışıo,:118: böylee iştee
ne hamarat çıktın sen fındığım yaww bayıldım hepsineeeeEki Görüntüle 304829
Eki Görüntüle 304830
Eki Görüntüle 304831
Eki Görüntüle 304838
Eki Görüntüle 304837
Eki Görüntüle 304839
Eki Görüntüle 304840
Eki Görüntüle 304841
kızlaaar iğnedenliğim ve kına tutanlara hediyelerim nasılllll
gözün aydın canımcım foto çekmedin mi?slmmmm kızlarrrrr cokk mutluyummm gelinliğimi buldummmm takı setimi aldıkkkk :)))yuppi
en altta sağdakine benzer beğenmiştim ama özel tasarımmış 400 tl dedilerEki Görüntüle 304848 Eki Görüntüle 304849 Eki Görüntüle 304850 Eki Görüntüle 304851 Eki Görüntüle 304852 Eki Görüntüle 304853 Eki Görüntüle 304854 Eki Görüntüle 304855
kizlarr sunlara BAKIN NE seker gelin akkalari :)
ilkini hiç beğenmedim 2. de fena değil ama daha güzellerini bulabilirsin emin ol canımGelinlikler hakkında yorum yaparsanız sevinirim benim çok hoşuma gitti mesela buna uzun zamandır bakıyorumm:)
2012 Kabark Gelinlik Modelleri, Gelinlik, Gelinlik modelleri, Abiye, damatlk, Hsniye Moda Evi, Dn, online sipari, gelinlikler, stanbul, Ankara, Avrupa
Bu da güzelmişş yorumlarınızı bekliyorumm:))
2012 Kabark Gelinlik Modelleri, Gelinlik, Gelinlik modelleri, Abiye, damatlk, Hsniye Moda Evi, Dn, online sipari, gelinlikler, stanbul, Ankara, Avrupa
Daha sık gellllselam kızlar ben cok uzak kaldım sıze yaaaa cok uzuluyorum valla herseyı kacırıyomusum gıbı gelıyo
sıhhatler olsunn kleopatraBütünn günnn temizLik yaptımm canım çıktı yaaa :/ Ama miss gibi oLduuu doLapLarımı fLn da döktüm herşeyimi tek tek yerLeştirdim =)
Şimdiii bıcı bıcıııı yapıcammmm yarın kocişLeyimm sabahtan akşama kdr yuffiiiiiii
Öpüyorum sizi kızLarrr yarın görüşürükkk =)
mersi bebemmmmGece guşum
Gözün aydın
yarın albümle ilgilencem kuzucummmselam kızlar,
istanbula gitmedim.. nedenini de asşkımın gözüne soka soka anlattım... şimdi değişmeler var
Ama meğer o da bu hafta beni bekliomuş
Ama sanırsam haftaya o bana süpriz yapıp gelecek, içime doğuyor
Bu arada albüm yaptım, bohçalarımı ekledim, görüntü çok iyi değil ama idare eder.. Bir de bohçaların açılmış halleri bunlar, süslü hallerini çekememiştim:26:
nasıl yani???Kızlar artık bu başlık altında bulunamıycam ayrıldık bitti yani herşey..Mutluluklar hepinize:)
of süper yaaaa ayy bizim de o günlerimiz gelsin beğenelimmmmkizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok mutluyum ben gunummm gelinligimii aldimm :))))))))))))))))))))) olculerim aldindii :)) mayis ayinda tekrar gidicemprova icin haziran basinda gidicemm son prova icin ve dugune son iki gun kalada teslim alicam :)))))))))))))))))
45.ooo mi kusura bakma ama fazla abartılmışş fiyat,ülke kalkınmasına zarar ayol,yazık günah vallaBiz Topkapı Sosyal Tesislerinde tuttuk dugun icin 6 mayis pazar gunduz yemekli 45bine anlastik.Bu ucrete orkestra ve sanatci dahil degil bide onlar var daha :/
kız ne 2 saati, kıysınlar 10 dakkada nikahımı, 20 dakikada takıdır tebrikdir hoop bitti, yarım saatte alırım herifimi giderim valla
benim de istanbuldaki düğünüm çırağanda yada esma sultanda olacak galiba. ama ben sığmayız diyorum. oralar maksimum 1200-1500 kapasite veriyolar. bana daha büyük yerler varmı önerebileceğiniz
kuzu çırağan sana küçük gelebilir o zaman ama istediğin tarzda bir mekan bilmiyorum ben de,çırağanda olcekse tikkat edin ibraamm tatlıseslen aynı güne denk gelmesin mazallahÇ
Eğer büyük mekan bulamazsan mimar kocişin yok mu ayoll,düğüne çizim yapar,iç mimar özelliğiylen içini tasarlar,abin inşaat mühendisi,sorumluluğu üstüne alır,sen de tasarımcısın sandalyelerin kumaşlarını dekorunu tasarlayıverirsin o zamana ...
Bu arada tatil bitti mi senin,nasıl geçti,naptınız?
Canımmmm gözün aydınselam kızlarr
nasılsınız ne var ne yok bakalım...
benim düğün mekanım netleşti sonunda 7 temmuzda gelin oluyorum allahın izniyle
bunun dışında sınavlarım bitti ve çok rahatladım
sohbetlerinizi özledim öpüyorum hepinizi minnoşlar
Dijavcım gözun aydın.Benimde dugunum 6 mayista Istanbulda 4 Mayista Bursada kina gecem olucak insallah kismetse :)
Balım bubaburum muhtemelen bende Eylül gelini oluyorumbubaburum canım bende vardım yalnız değilsin 09.09.2012 benimde.
yolcum hoşgeldin. umarım tr ziyaretin çok verimli geçmiştir.
yeni gelen arkadaşlarımda hoşgeldiniz
Kizlar nisanlim bugün dügün salonuna fiyat sormus pazar 1-5 arasi 500-600 kisilik 3500TL demisler ama hemseri oldugumuz icin indirim yapariz demisler.
3500TL nasil sizce?
2500TL ye salonu kiralamislar
ooo napıyosunuz kız, Edinburgh düküyle düşesi mi evleniyo, hani halkı da düğüne davet ederler falan ya
daha kalabalığı için hiç bir fikrim yok canım :26:
çok güzel canımm iğneliğin kaca aldın ?Eki Görüntüle 304829
Eki Görüntüle 304830
Eki Görüntüle 304831
Eki Görüntüle 304838
Eki Görüntüle 304837
Eki Görüntüle 304839
Eki Görüntüle 304840
Eki Görüntüle 304841
kızlaaar iğnedenliğim ve kına tutanlara hediyelerim nasılllll
AaaaaaaKızlar artık bu başlık altında bulunamıycam ayrıldık bitti yani herşey..Mutluluklar hepinize:)