2012' de yazın evlenecekler

para varmışki verebilmşler canım biz nişan için 2500 düğün için 4500 ü bile takılarla halletces...ne diyim çok mutlu olursunuz inş

he valla aslında en güzeli yaaa, ben yalnızca nikah istiyorum yaaaaa

anladım, hayırlısı olsun :114:

Haklisin gercektende sondu :) Orasini onlar istediler yakin olmasi acisindan bana soyleyecek soz kalmadi o fiyattan sonra :)

hmmmm 1250 kisii baya cokmuss:)))) ben zanettim 300 500 :) hidiv kasrina o zaman bakmaya gerek yok :) 1250 kisiye 70 bin derler:))) bide dedigim gibi uzak ulasim zor hakkinda hayirlisi olsun cnm benim

hihi yok kiz inaniyorum sana :)

gasom benim kuzenin kuzeni 2 saatlik nikah yapmis cok uyguna gelmisti gercekten ben isterim de benim pasa horon tepmek istiyo
kız ne 2 saati, kıysınlar 10 dakkada nikahımı, 20 dakikada takıdır tebrikdir hoop bitti, yarım saatte alırım herifimi giderim valla

kız ne 2 saati, kıysınlar 10 dakkada nikahımı, 20 dakikada takıdır tebrikdir hoop bitti, yarım saatte alırım herifimi giderim valla

bende basta aksam 7-11 dügünü olsun istemistim ama sonra mantikli düsününce 1-5 daha iyi olur 5ten sonra anca eve git dus yap dinlen salya sümük agla aksama kadar anca toparlanirim

para varmışki verebilmşler canım biz nişan için 2500 düğün için 4500 ü bile takılarla halletces...ne diyim çok mutlu olursunuz inş

Cok sagol Allah herkese kolaylik versin insallah herkes cok mutlu huzurlu olur :)

anladım, hayırlısı olsun :114:

Tesekkur ederim herkesin hakkinda hayirlisi :)

hmmmm 1250 kisii baya cokmuss:)))) ben zanettim 300 500 :) hidiv kasrina o zaman bakmaya gerek yok :) 1250 kisiye 70 bin derler:))) bide dedigim gibi uzak ulasim zor hakkinda hayirlisi olsun cnm benim

Cok tesekkurler :) Dugun gunduz bide 5te biticek biz ne zaman oynuycaz hic bilmiyorum :))

bende basta aksam 7-11 dügünü olsun istemistim ama sonra mantikli düsününce 1-5 daha iyi olur 5ten sonra anca eve git dus yap dinlen salya sümük agla aksama kadar anca toparlanirim

merhaba Yolcu, arkadaşlığını kabul ettim, wollte Dir nur Bescheid geben)

Evet kizlar nisanlimin istegi üzerine kk arkadaslarimin hepsini sildim. Kusurma bakmayin. Nisanlimi kirmak istemedim zamanimda o da benim icin arkadas listesini temizlemisti

Yolcu canım sen faceden sildin mi hepimizi:26:
havincim hoşgeldin nasıl geçti prag tatili?

Evet kizlar nisanlimin istegi üzerine kk arkadaslarimin hepsini sildim. Kusurma bakmayin. Nisanlimi kirmak istemedim zamanimda o da benim icin arkadas listesini temizlemisti

ooo öyle mi oldu yaa? ben farketmemişim

benim de istanbuldaki düğünüm çırağanda yada esma sultanda olacak galiba. ama ben sığmayız diyorum. oralar maksimum 1200-1500 kapasite veriyolar. bana daha büyük yerler varmı önerebileceğiniz

Öyle yani..Annesi aradı felan ama bilmiyorum bi süre görüşmek istemiyorum onunla çok kırıldım..:/ bi şekilde düzeltmezse böyle gider galiba bu(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…