- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
Internetten baktim simdi beykozda sanirim cok uzak orasi yakin olmasi onlarin ilk tercihiydi.Ama cok guzelmis hakikaten :)
1250 kisi yemekli olucak.Isleri dolayisiyla cevreleri baya genis yurtdisindan ve yurticinden gelecek olan cok fazla misafir olucak diyerek orayi istediler yoksa bana kalsa o kadar para vermeye hic gerek yoktu :)
sen nerde evleniyosun canım:44::44:
şakamı diyom kııııs
evet canım eylüle zor bulduk biz düşün bak
he valla aslında en güzeli yaaa, ben yalnızca nikah istiyorum yaaaaa
Ama yemeksiz onu da unutma :) hihi yemekli olsaydi cok cok daha pahali olurdu.
Aslinda benim ailem yemekli olsun istemisti.
Cünkü burada hep yemekli oluyor dügünler. Tavuk patates salatasi yada tursu ekmek ve bol bol icecek.
Ama burda türkiyede ki kadar pahali degil ve burada standart yemekli olmasi.
Türkiyede normal sartlar altinda yasayanlar genelde yemeksiz yapiyormus.
O yüzden biz de nisanlimi ve ailesini zora sokmak istemedik.
Dügünden sonra pasamla yemek yerim ben doya doya
anladım, hayırlısı olsun :114:Internetten baktim simdi beykozda sanirim cok uzak orasi yakin olmasi onlarin ilk tercihiydi.Ama cok guzelmis hakikaten :)
1250 kisi yemekli olucak.Isleri dolayisiyla cevreleri baya genis yurtdisindan ve yurticinden gelecek olan cok fazla misafir olucak diyerek orayi istediler yoksa bana kalsa o kadar para vermeye hic gerek yoktu :)
anladim canimm yani dogrudur kisi sayisi menu zenginligi oldunmu o kadara cikar ama topkapi sosyal tesis icin fazla orasi.. hidiv kasri beykoz intten hidiv kasri dugun yazarsan resimlerini gorebilirsin ruya gibi bir yer .... emin ol topkapi yaninda soner:)
Internetten baktim simdi beykozda sanirim cok uzak orasi yakin olmasi onlarin ilk tercihiydi.Ama cok guzelmis hakikaten :)
sen nerde evleniyosun canım:44::44:
şakamı diyom kııııs
evet canım eylüle zor bulduk biz düşün bak
hihi yok kiz inaniyorum sana :)
gasom benim kuzenin kuzeni 2 saatlik nikah yapmis cok uyguna gelmisti gercekten ben isterim de benim pasa horon tepmek istiyo
kız ne 2 saati, kıysınlar 10 dakkada nikahımı, 20 dakikada takıdır tebrikdir hoop bitti, yarım saatte alırım herifimi giderim valla
para varmışki verebilmşler canım biz nişan için 2500 düğün için 4500 ü bile takılarla halletces...ne diyim çok mutlu olursunuz inş
anladım, hayırlısı olsun :114:
hmmmm 1250 kisii baya cokmuss:)))) ben zanettim 300 500 :) hidiv kasrina o zaman bakmaya gerek yok :) 1250 kisiye 70 bin derler:))) bide dedigim gibi uzak ulasim zor hakkinda hayirlisi olsun cnm benim
bende basta aksam 7-11 dügünü olsun istemistim ama sonra mantikli düsününce 1-5 daha iyi olur 5ten sonra anca eve git dus yap dinlen salya sümük agla aksama kadar anca toparlanirim
merhaba Yolcu, arkadaşlığını kabul ettim, wollte Dir nur Bescheid geben)
Yolcu canım sen faceden sildin mi hepimizi:26:
havincim hoşgeldin nasıl geçti prag tatili?
Evet kizlar nisanlimin istegi üzerine kk arkadaslarimin hepsini sildim. Kusurma bakmayin. Nisanlimi kirmak istemedim zamanimda o da benim icin arkadas listesini temizlemisti
Yolcu canım sen faceden sildin mi hepimizi:26:
havincim hoşgeldin nasıl geçti prag tatili?
havin resim koyacaktınbenim de istanbuldaki düğünüm çırağanda yada esma sultanda olacak galiba. ama ben sığmayız diyorum. oralar maksimum 1200-1500 kapasite veriyolar. bana daha büyük yerler varmı önerebileceğiniz
kuzum 6 kişilik çok az 12 kişilik al misafirliğini 6 kişilik günlükte yeterli ama unutma misafirlerde çok kişi olur ve her zaman misafir takımı fazla olur
nasıl yaniiiiiii
kuzuuum hayırlıu olsun haberlerini bekliyorus
havin resim koyacaktınbenim bilgim yok canım yardımcı olamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?