2012' de yazın evlenecekler

canım takım olarak yeterli yemek takımların ama bikaç parça tabak alırsan böyle gördüğün beğendiğin, iyi olur :114:
elinin altında tabak çanak olması 3-5 parça bile olsa, iyidir :112:
çünkü 6 adet yemek ve servis tabağınıın hepsi her an temiz olamayacak, lazım olur, yeni bir takım alma ama 6lı tabak falan görürsen veya tek tek satılan alabilirsin kuzum :114:

Biz Topkapı Sosyal Tesislerinde tuttuk dugun icin 6 mayis pazar gunduz yemekli 45bine anlastik.Bu ucrete orkestra ve sanatci dahil degil bide onlar var daha :/

hmm peki tamam canim ama öyle tek tek tabaklari mesela nerden bulabilirim? gerci tekrar subat mart gibi gidicem ama olsun fikir edinmis olurum.. kaynanam cünkü sordu günlük yemek tabaklarin var mi bi takimim var dedim burun büzdü biraz.. alayim o zaman tek tek tabaklar..

canım benimki gemide. şuan çinde:2: son ayrılığımız canımcım.
ebrucum kaça yaptırıyorsun:26:
bnmkide şubtta geliyo sn bnlar canm
anladim canim öylede güzel olur tabi :)

nisanlima göre 3500TL de cok ona kalsa en fazla 2500TL olsun diyor ama napalim yok demek ki o kadar uyguna..

bn nişanı 2500 anlaştım zaaar zor hemde ...düğün için 3500 çok komik rakam inan

Biz Topkapı Sosyal Tesislerinde tuttuk dugun icin 6 mayis pazar gunduz yemekli 45bine anlastik.Bu ucrete orkestra ve sanatci dahil degil bide onlar var daha :/

topkapi sosyal teessiss 45 bin mi ?? cok fazla benim arkadasim orda dugun yapti 18 bin o kadar para veriyosun keske hidiv kasrinda yapsaydin hic deilse daha bi hos olurdi

bnmkide şubtta geliyo sn bnlar canm

bn nişanı 2500 anlaştım zaaar zor hemde ...düğün için 3500 çok komik rakam inan

Ama yemeksiz onu da unutma :) hihi yemekli olsaydi cok cok daha pahali olurdu.

Aslinda benim ailem yemekli olsun istemisti.

Cünkü burada hep yemekli oluyor dügünler. Tavuk patates salatasi yada tursu ekmek ve bol bol icecek.

Ama burda türkiyede ki kadar pahali degil ve burada standart yemekli olmasi.

Türkiyede normal sartlar altinda yasayanlar genelde yemeksiz yapiyormus.

O yüzden biz de nisanlimi ve ailesini zora sokmak istemedik.

Dügünden sonra pasamla yemek yerim ben doya doya

45bin mi?:129::129::129:

cok saol canim... bilmem uygun geldi bana benim baktigim asagi yukari fiyat orani 4000 5000 tl di
merak ettim canım artık hazırlıklar hız kazanmaya başladı hepimizin hakkında hayırlısı olsun

topkapi sosyal teessiss 45 bin mi ?? cok fazla benim arkadasim orda dugun yapti 18 bin o kadar para veriyosun keske hidiv kasrinda yapsaydin hic deilse daha bi hos olurdi

45 bin TL mi? MasAllah.

Bencede cok cok fazla aslinda ama yemek menusunu bol cesit ve davetli kapasitesini artirdilar o yuzden biraz uctu fiyat.Hidiv Kasri nerede ben Bursada oturuyorum da pek bilmiyorum orayi onereyim bide

hımm gitmedim ama yeni yapıldı ya orası güzeldir heralde, yani son yapılan tesislerden, hep önünden geçiyorum dışardan bişey belli olmuyo ama

hayırlı olsun, bi de merak ettim canım, kaç kişi?

heeeeerr yerde bulursun kuzucuum hiç meraklanma

bu fiyata en kral yerde yapılırdı
hiiiç düşünme kuzum dediğim gibi 3500 çok iyi rakam burda hiç bişe olmayan pasta içicek olan yerler 4000 den başlıyo

Bencede cok cok fazla aslinda ama yemek menusunu bol cesit ve davetli kapasitesini artirdilar o yuzden biraz uctu fiyat.Hidiv Kasri nerede ben Bursada oturuyorum da pek bilmiyorum orayi onereyim bide

anladim canimm yani dogrudur kisi sayisi menu zenginligi oldunmu o kadara cikar ama topkapi sosyal tesis icin fazla orasi.. hidiv kasri beykoz intten hidiv kasri dugun yazarsan resimlerini gorebilirsin ruya gibi bir yer .... emin ol topkapi yaninda soner:)

hımm gitmedim ama yeni yapıldı ya orası güzeldir heralde, yani son yapılan tesislerden, hep önünden geçiyorum dışardan bişey belli olmuyo ama

hayırlı olsun, bi de merak ettim canım, kaç kişi?

Internetten baktim simdi beykozda sanirim cok uzak orasi yakin olmasi onlarin ilk tercihiydi.Ama cok guzelmis hakikaten :)

1250 kisi yemekli olucak.Isleri dolayisiyla cevreleri baya genis yurtdisindan ve yurticinden gelecek olan cok fazla misafir olucak diyerek orayi istediler yoksa bana kalsa o kadar para vermeye hic gerek yoktu :)

sen nerde evleniyosun canım:44::44:
4bin hemi bubabur.. nisanlimda diyor sezona girmeden salon isini hall edelim de cünkü daha da pahalisaacak o zaman..

şakamı diyom kııııs
evet canım eylüle zor bulduk biz düşün bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…