Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heee misafir takımın 12 li günlük 6 lı varsa daa gereksiz canım bn sdce bikç tbk aldm rnklı o kdrbuabur canim dur kafam karsiti simdi misafir icin 12 kisilik var günlükte 6 kisilik var
günlük bi 6 kisilik daha almam gerekiyor mu?
gaso canim tesekkür ederim almayi düsünüyorum bakalim kararim degismezse :)
yeni gelen arkadaslar hos geldiniz..
ama nisanlisindan ayrilan bir arkadasimiz varmis :S cok üzüldüm hayirlisi olsun insaAllah :S desem bilemiyorum ...
bubaburum canım bende vardım yalnız değilsin 09.09.2012 benimde.
yolcum hoşgeldin. umarım tr ziyaretin çok verimli geçmiştir.
yeni gelen arkadaşlarımda hoşgeldiniz
heee misafir takımın 12 li günlük 6 lı varsa daa gereksiz canım bn sdce bikç tbk aldm rnklı o kdr
bnden 1 gn snra:26:
bunlrı yolculayp bir başımıza kalcas
Kizlar nisanlim bugün dügün salonuna fiyat sormus pazar 1-5 arasi 500-600 kisilik 3500TL demisler ama hemseri oldugumuz icin indirim yapariz demisler.
3500TL nasil sizce?
öyle valla canım ne demişler son gülen iyi gülermiş
hahaha evet
bol bol tavsiyelerini dnleris
hahaha evet
yok be bitanem ben nişanlımın gelmesini bekliyorum şubatta gelecek. ondan sonra belli olacak herşey. salonda filan istemiyorum ayrıca. nikah olsa yeterli gibi geliyor.siz salon tuttunuzmuydu kuzum kaçırmışım bn sanırım
bide sen ist yaşıcan evlenince dime
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok mutluyum ben gunummm gelinligimii aldimm :))))))))))))))))))))) olculerim aldindii :)) mayis ayinda tekrar gidicemprova icin haziran basinda gidicemm son prova icin ve dugune son iki gun kalada teslim alicam :)))))))))))))))))
hayırlısı olsun canım model belli mi:26:kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok mutluyum ben gunummm gelinligimii aldimm :))))))))))))))))))))) olculerim aldindii :)) mayis ayinda tekrar gidicemprova icin haziran basinda gidicemm son prova icin ve dugune son iki gun kalada teslim alicam :)))))))))))))))))
yok be bitanem ben nişanlımın gelmesini bekliyorum şubatta gelecek. ondan sonra belli olacak herşey. salonda filan istemiyorum ayrıca. nikah olsa yeterli gibi geliyor.
belki çok yakınlarımızla nikahtan sonra ufak bir yemek olabilir. ama 3-4 saat için 4000 - 5000 vermek istemiyorum canım. herşeyi kendimiz yapacağız. ama şuan belirsiz
tabi
hayırlı olsun canımmm
resm vrmı
bn 2 3 ay kla bkcm glnlkçi 2 ay yeterli dedii:26:
hayırlısı olsun canım model belli mi:26:
bubabur canim 6 kisilik günlük yeter dimi? bide sizin dügün yemekli olacak heralde? bizim ki yemeksiz olacak cünkü..
ebrum canim hadi gözün aydin :) ben ankarada gelinlik bakacaktim göya ama o düsünce suya düstü..
zengin işi sanırım biz pastasıyla 600tlye kiralamıştık
canım benimki gemide. şuan çinde:2: son ayrılığımız canımcım.kendi fikrn bişy dymcm canım çooooooook mutlu ol
nrdydı snnki:26:
yeterli canım skma canını sen
yemeksiz kokteyl tarz canm
resim malesef yok 2012 sezon oldugu icin int henuz yok ama sitede gordugum an koyucam :) ben erken oldu benimki dikim istemiyorum ben istedigim modeli sip diyee hazirini buldum asik oldum bide indirim vardi subat gibi pahalanicak gelinlikler dedi bende hemen aldim bi anda oldu :) hic aklimda ole bisey yoktu ama cok beyendigim icin almak istedim hemen : )