• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

ben iyiyim dün akşam dişm ağrıdı çok şiddetli olmasada ..

anlayamadım hangi dişm ağrıdı sağ üstü dişimin birinde dolgu var acaba omu yoksa dişetimdenmi kaynaklanıyor çözmedim dr.gittim antiyobitik yazdı gönderdi ilgilenilmiyorki.

amma şikayet ettim ha sabah sabah...

dün akşam arkadaşlarım geldi.nişan hediyesi 20 tl koymuş zarfa cnm ya ne çok ihtiyacım vardı..iyi oldu..çok gülüştük akşam fotorafları gösterdim çok beğendiler benii çok mutlu oldum..

anlayamadım hangi dişm ağrıdı sağ üstü dişimin birinde dolgu var acaba omu yoksa dişetimdenmi kaynaklanıyor çözmedim dr.gittim antiyobitik yazdı gönderdi ilgilenilmiyorki.

dün akşam arkadaşlarım geldi.nişan hediyesi 20 tl koymuş zarfa cnm ya ne çok ihtiyacım vardı..iyi oldu..çok gülüştük akşam fotorafları gösterdim çok beğendiler benii çok mutlu oldum..

Çok geçmiş olsun canım ..
İnsanın her anını paylaşabileceği arkadaşalrının olması ne güzel .. Bende çok isterdim olsun .. :14::14:

günaydın kızlar....

gelinlik21 e baktım ama benim istediğim gelinlik modellerine pek rastlamadım..

inşallah gönlümüze göre gelinlik bulabiliriz.

e nasılsınız bakalım..

bulursun tabiki kuzum gez bi dolaş bak ne modeller çıkıcak :16: bende çalışıyorum yine işte personel devam devamsızlık durumlarını kontrol ediyorum,,allahtan cumartesi bugün, yoksa pilim bitti artık,başka yok :) :1:

geçmiş olsun canım benimde doktora gitmem lazım, dişlerden çok sıkıntı çekicem gibi gözüküyor, ihmal ediyorum..

merhaba kızlar

direksiyon sınavından geliyorum

AKŞAMA BELLİ OLUR SONUÇ

GEÇMİŞİ OKUYAMADIM

BİRAZCIK İŞİM VAR BİTSİN TEKRAR GELECEĞİMM

İyidir lilamm sen nasılsınn işlerin nasıllll :9:

İyiyim bndee eLifimm =) iŞLeri sorma yaaa ben yine her işyerinde oLdugu gibi kendimi feda etmeye aLıştıgım için şuanda neredeyse bütün işLeri ben yapıorum eve nasıL geLdiğimi nası uyuya kaLdıgımı hatırLamıorum biLe :43: Allahtan haftasonu evdeyim o teseLLi oLuo bana :1:

İyiyim bndee eLifimm =) iŞLeri sorma yaaa ben yine her işyerinde oLdugu gibi kendimi feda etmeye aLıştıgım için şuanda neredeyse bütün işLeri ben yapıorum eve nasıL geLdiğimi nası uyuya kaLdıgımı hatırLamıorum biLe :43: Allahtan haftasonu evdeyim o teseLLi oLuo bana :1:

oyyy canım yaa kıyamam ama sen mi kurtaracaksınnn dünyayııı sıkma okadar kendini yavruşum ya iyi bari hafta sonu evdeymişin bende şimdi çıkıcam iştenn görümceme gidicimm :1: akşama belkim gelirimmm öpüyorumm çokkk :54::54:

İyidir lilamm sen nasılsınn işlerin nasıllll :9:

oyyy canım yaa kıyamam ama sen mi kurtaracaksınnn dünyayııı sıkma okadar kendini yavruşum ya iyi bari hafta sonu evdeymişin bende şimdi çıkıcam iştenn görümceme gidicimm :1: akşama belkim gelirimmm öpüyorumm çokkk :54::54:

Sana iyi gezmeLer canımmm =) Bnde hediye bakmaya gidicem birazdan annemLe...görüşürüz tatLım öpüyorum :16:

oo kavuşan yavrular olmuuşş, bugün çalışmayıp tatil yapan yavrular varmıışş, görümcelere gidecek yavrular varmışş, çıkıp hediye bakacak yavrular varmıışşş, hepiciğinize mirabaaaa :3::3:

bizim akşama misafirimiz var, ben de biras temislik yaptım, akşama doğru da accuk kurabiye falan yaparım iyi olur, yarın da kayınvalideme götürürüm, annem de kaymak yapmıştı onu da götürcem zaten :56::56:

hava da pek güzel maşallah, yarın ist daha sıcak açık güneşli olucakmış heyoooooo :32::32::32::32:

Back