• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Kızlarr bir şey sorucamm saçlarımı toplamalı mıyım nişanda yoksa açık mı iyi?:))uzatiyorumda zaten ona göre söylerseniz eğer süper olacak:) elbise straplez düşünmüyorum kesinlikle belirteyim:)

Kızlarr bir şey sorucamm saçlarımı toplamalı mıyım nişanda yoksa açık mı iyi?:))uzatiyorumda zaten ona göre söylerseniz eğer süper olacak:) elbise straplez düşünmüyorum kesinlikle belirteyim:)

yüzün minyon canım toplu yakışır ama bence açık tut çünkü düğünde büyük bir ihtimal topuz olur,birinde açık birinde de toplu olur en azından.ama uzatmaya devam etmekte fayda var uzun saç açıktada topuzda da daha rahat kullanılıyo.

yüzün minyon canım toplu yakışır ama bence açık tut çünkü düğünde büyük bir ihtimal topuz olur,birinde açık birinde de toplu olur en azından.ama uzatmaya devam etmekte fayda var uzun saç açıktada topuzda da daha rahat kullanılıyo.

Evet her türlü modeli yapabilmek için uzatıyorum iyice:)ya ben düğünde açık olsa diye düşünüyorumda..bilmiyorum yani daha öncede topuz falan yaptırmadım pek genelde açık olarak kullanıyorum nasıl bi topuz olabilir mesela?:)

kızlar paydos verildi,,gasomm bubabur mesj attı mı faceden yazarmısın benim face geçmişi çok göstermiyo telden göremedim,şimdi faceden yazabilirsen hemen bakarım ,merak ediyorum da :43:

kızlar paydos verildi,,gasomm bubabur mesj attı mı faceden yazarmısın benim face geçmişi çok göstermiyo telden göremedim,şimdi faceden yazabilirsen hemen bakarım ,merak ediyorum da :43:
oyy gülşenim çok afedersin yaa, ben çıkmışım sen yazdığındaaa :17:
gördün mü bubaburcuğumun yazdığını yoksa seni bilgilendireyim mi?

günaydın kızlar....

gelinlik21 e baktım ama benim istediğim gelinlik modellerine pek rastlamadım..

inşallah gönlümüze göre gelinlik bulabiliriz.

e nasılsınız bakalım..

Back