canım ben yeri buldum ama uygun kodu yapıştırmayı beceremedım bu kezde
Bende ılk ayımızda ona cek defterı almsıtım o epey kullandı bana verdı sonra bana verdı ben hıc kullanmadım düşünebiliyormusun
acaba hangi gunler calısıyor sız hangı gunden gondereceksınız? benımkı haftada 4 gun calısıyorda
kargolar bence hergün dagıtıyolar mng sorarım ben bugun bırazdan bız onla calısıyoruz bugun verdıgıns onrakı gun gıder tabı aynı sehırlerden ıse
bende perşembe cuma olabilir diye dusunuyorum bir yokluyayım bakalım ızın gunlerı neymiş
Onlarda bize kırmızı kazak alsalar :2: ceyizlikte olabilir tabii :2: Olmadı aynı kazakların bayanlarıda oluyor ya kendımıze alırız ben senın fıkrı tuttum acıkcası
benim aklımada kendimede kırmızı bi kazak almak geldi ama şimdi çok açılmayayım seneye inşallah alırım..benim aşkım bana hediye almaz çünkü haftasonu geldiğinde yeterince getirmiş hediye kuzum..
yapabilmissin işte ...
benimki haftanın 6 günü çalışıyor..kargoların dağıtım günlerini sorucam ona göre o kargoyu tercih edicem perşembe günü dağıtımda olan bi kargo firması benim işimi görür mesela yada cuma 1-2 gün önceden almasında bi sakınca görmüyorum...
elifcim sende dene sevindirelim..ilerde ben sana bunu yaptım sen bana ne yaptın der başına kakarızzşaka biyana hiç unutmazlar bence
hoşgeldin canım, nasıl birşey istediğine bağlı aslında, yani kaç karat olacak, rengi ne olacak H mi I mı J mi nasıl istiyosun, parlaklığı ne olacak, yani nasıl birşey istediğine göre değişiyo aslında, ama kapalıçarşının mahmutpaşa çıkışını öneririm sana, biz ordan aldık, diyeceğim ama senin nickin ankaraymış, ankaradaysan bilemiyorum tabi
hoşbuldum tatlımm.açıkcası bende pek anlamıyorum canım yaa :26: senin bilgin varsa ki almışsınız vardır, nasıl birşey almalıyım sence? evet cnm ankaradayım ben
Başka fikir var mı? Ne alsam bilemiyorum, alınabilecek her şeyi de aldım.
Kayınvalidem de yılbaşında yanımızda olacak, ona da bir hediye gerekir mi acep?
ney alacaksınız :44: :44:
tek taş tatlımben anlamıyorum hiç nasıl olmalı nerden almalıyım nasıl almalıyım o yüzden dedim birde kk daki hatunlara sorayımmm onlar mutlaka bilirrr
senmi sececeksin ? acıkcası bende hıc bılmem benımkınıde kapalıcarsıdan almıs cok kıbar hanı ben secmıs olsaydım daha gösterişli bişeye kacardı sonrada pişman olurdum D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?