• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

kızlar dün birde bi tarif buldum elma sirkesi ile ilgili vucüdü temzilemek için yani içimizi canlılık veriyormuş..denicem bakalım..

1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı çiçek balı
1 tatlı kaşığı elma sirkesi

sabahları aç karına içicem içimi temizlesin azcık bu sabah yapmayı unuttum yarın unutmam inşallah tadıda güzeldir..:26:

tadı cok kotu canım..
ben denemıstım..bı hafta dayanabıldım .ama cok faydalı dıyolar hatta saclarınıda parlatıyo son yıkama suyuna sırke koyuyosun ama sonrasında bolca durulamak lazım..

SeLaaamm kuzucukLaaarrr =)
Çok özLediiim hepiniziiiiii =)
Ben maLum yine iş,iş,iş (: bi değişikLik yok =)
ÇekiLiş sonuçLarı beLLi oLmuşşş yupiiii =) Hediye için ne aLacağıma karar vermedim ama nasıL bişey oLacagı kafamda şekiLLendi =)
Şimdi yıLbaşı çekiLiş topiğimizi okumaya gidioorummm =)

SeLaaamm kuzucukLaaarrr =)
Çok özLediiim hepiniziiiiii =)
Ben maLum yine iş,iş,iş (: bi değişikLik yok =)
ÇekiLiş sonuçLarı beLLi oLmuşşş yupiiii =) Hediye için ne aLacağıma karar vermedim ama nasıL bişey oLacagı kafamda şekiLLendi =)
Şimdi yıLbaşı çekiLiş topiğimizi okumaya gidioorummm =)
lilam nerdesin yaa, bu işe başladın koptun hepten yaa :5:

bu arada senin enişteyle ilgili face tehlikesi geçti miii?
hani sohbetten çıkmıştın ya, yine dahil edelim mi senii? ben tırstığımdan davet etmiyorum ama :26:

kızlar dün birde bi tarif buldum elma sirkesi ile ilgili vucüdü temzilemek için yani içimizi canlılık veriyormuş..denicem bakalım..

1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı çiçek balı
1 tatlı kaşığı elma sirkesi

sabahları aç karına içicem içimi temizlesin azcık bu sabah yapmayı unuttum yarın unutmam inşallah tadıda güzeldir..:26:

kuzum elma sirkesinin faydalı olmayacağı bir şey yok...
Mide sorunu olanlar uzak dursun ama..
Ben her sabah aç karna,akşam yemekten önce ve gece yatmadan birer bardak içiyorum bu karışımdan
tadı başlarda kötü ama sonraları iyi oluyor
Ben seviyorum yani:1:

ayy alıntı yapsaydım keşkee yazcaklarım vardı unuttum
neysemm iyi geceler yevrularım:1:

güünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrr :10::10: az daha servisi kaçırıyodum hee,,ekşın oldu sabah sabah

napıyonuss bekimmm :) lavantacım o karışımın yağları eritip kilo da verdirdiğini duymuştum ama bilmiyorum,gece kuşumm kıss ne kadardır kullanıyosun kilo verdin mi?

günaydınn canlaım..

busabah kalktımm hemen aşkımın hediyesi için hazırlıklara başladım..renkli mukavva aldım kırmızı pek kırmızya benzemiyor ama kırmızı turuncu arası:9::9:kalp şablonuda çıkarttım şimdi onları kesiyorum..kutu falan bulmam gerekli kırmızı yapıcam onuda..hem biliyormusunuz aşkım annesi ile yılbaşında gelebilir ama sanmıyorumm çok yorucu geçiyor şuan bilmiyorum diyor ama gelmeyi düşünmüyor..öyle sezinliyorum..

hediyemin resimlerini ara ara çekerim sonunda eklerim inşallah..

Back