• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

aslında ben istemiyorum tek taş falan tatlım, gereksiz masraf ama kuzucum illa alalım istiyo, sen seç beğen diyo :16: bende şimdi nasıl olur ucuzu var pahalısı var,almadan önce bilgim olsun istiyorum

nette az cok bılgılerı var ne kadarlık bısey bakacaksınız muhtelemen tası butuk ve genıs olanların fıyatları daha pahalıdır dıyorum bana kalırsa pırlanta olmus olmamaıs muhım degıl aslında ama olsun alyansmarket 'ten bakabılırsın canım

aslında ben istemiyorum tek taş falan tatlım, gereksiz masraf ama kuzucum illa alalım istiyo, sen seç beğen diyo :16: bende şimdi nasıl olur ucuzu var pahalısı var,almadan önce bilgim olsun istiyorum

ben de gerek yok diyodum ama üçüncüsünü aldı adam. üç tane tek taşım var. bi istemede bi nişanda bi de doğumgünümde taktı. eğer istiyosa alın canım. çok sade olanlar var. uygun fiyatlara da bulursunuz

ben de gerek yok diyodum ama üçüncüsünü aldı adam. üç tane tek taşım var. bi istemede bi nişanda bi de doğumgünümde taktı. eğer istiyosa alın canım. çok sade olanlar var. uygun fiyatlara da bulursunuz
ciddimisin :1: yaşadınn mademm
ben tek taşımın önüne veya arkadasına tam turlardan ıstıyorum yanı dunden berı aklımda :1: daha bız alyanaslarımızı almadık :52:

:1: ay şekerim eskiden tek taşmı vardı yaw :34: saol tatlım olmadı kendi baksın alsın artık bende hiç heves yok :9:

benimde tarihler belli oldu salonlara bakıoruz.... 22 ocak nişan - 31 ağustos konya, 2 eylül adana da inşallah düğünler :D:D:D

Selam canımcım hoşgeldin teşekkür ederim iyi diyelim iyi olsun.. sen nasılsın ? dünkü çekiliş adrenalinden sonra :9::9:

iyiyim bitanem sağolasın evet yaaa şimdi düşünüyordum ne alabilirim ne yapabilirim diye. tanımadığım birine hediye almakda kolay değil:53:
lavantam sen nasılsın bu arada... küsmüyüzzzz:3::3::3:

:1: ay şekerim eskiden tek taşmı vardı yaw :34: saol tatlım olmadı kendi baksın alsın artık bende hiç heves yok :9:

bu benım tercıhım olsaydı ona verdıgı kadar parayla bır eksıgımızı alsa gene aynı sekılde mutlu olurdum
maddıyatada cok bakıyor bu ısler

o kadar heveslenmiş adam kız al öyle yapma

benimde tarihler belli oldu salonlara bakıoruz.... 22 ocak nişan - 31 ağustos konya, 2 eylül adana da inşallah düğünler :D:D:D

hayırlısı olsun canım

iyiyim bitanem sağolasın evet yaaa şimdi düşünüyordum ne alabilirim ne yapabilirim diye. tanımadığım birine hediye almakda kolay değil:53:

naber balcım

evet ya meğer ne kadar zormuş bende bakıyorum düşünüyorum neye karar vericem bakalım :39:

iyyim kuzum ne küsü aaaa canım benim küs olurmuyum hiç denk gelmiyoruz ki pek nyulada denk gelmiyorum ne zmandır..nasılsın bakalım iyimisin..

aşkıma hediye hazırlıyorum foto çekip koyucam buraya hesap işleri var malum yılsonu erken erken kalplerimi kesiyorum hevesim kaçmadan..ben şimdi kaynanaya bişey almak isterdim bana bohçaya koydukları kilotlardan sonra hiç içimden gelmiyor..ben ona götürdüm zaten iğne oyası başörtü birde bohçaya koyduk yeter o bana ladtikli don layık gördü içimde kaldı acısı ben göndermeyi düşünmüyorum kayınvalideme görümceme

iyyim kuzum ne küsü aaaa canım benim küs olurmuyum hiç denk gelmiyoruz ki pek nyulada denk gelmiyorum ne zmandır..nasılsın bakalım iyimisin..

aşkıma hediye hazırlıyorum foto çekip koyucam buraya hesap işleri var malum yılsonu erken erken kalplerimi kesiyorum hevesim kaçmadan..ben şimdi kaynanaya bişey almak isterdim bana bohçaya koydukları kilotlardan sonra hiç içimden gelmiyor..ben ona götürdüm zaten iğne oyası başörtü birde bohçaya koyduk yeter o bana ladtikli don layık gördü içimde kaldı acısı ben göndermeyi düşünmüyorum kayınvalideme görümceme

kız sen beni güldürdün ya hasta hasta Allahta seni güldürsün emi .. :2::2::2::2::2: :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

evet canım çok haklısın ama herkeste olup sende olmayınca aaa neden almadın,niye aldırmıyosun aldırsaydınya kelimeler duymaktansa alsın daha iyi diyosun
oda dogru canım butceye gore bakarsınız madem canım benım yuzugumu tavsıye ederım :D su resımdekının taslı olan yerlerınde yuz kısmı yok bu daha genişi :D benımkı ufak tefek bıse

:)))) anladım ben onuu ya bari bedeni büyükmü ki ? llohusalıkta falan gıyersın dıye dusunmustur
biz çok seviyoruz yüzük. ayyy saati de çok. ama iki tane var sürekli taktığı

yok bebegım ne yuzugu alyans gıbımı ? valla sen bilirsin canım olan seylerı cogaltmayın dıyecegımde :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Back