• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

yok bebegım ne yuzugu alyans gıbımı ? valla sen bilirsin canım olan seylerı cogaltmayın dıyecegımde :D

yok alyans değil de taşlı olanlar varyaa mesela şöyle zümrütlü ya da akikli falan
$imagesCAUDDK22.jpg $untitled.png

evet ya meğer ne kadar zormuş bende bakıyorum düşünüyorum neye karar vericem bakalım :39:
:34: gönlümüzden koptuğu kadarıyla bütçemizin elverdiği ölçüde yapacağız birşeyler elifim:16:

iyyim kuzum ne küsü aaaa canım benim küs olurmuyum hiç denk gelmiyoruz ki pek nyulada denk gelmiyorum ne zmandır..nasılsın bakalım iyimisin..

aşkıma hediye hazırlıyorum foto çekip koyucam buraya hesap işleri var malum yılsonu erken erken kalplerimi kesiyorum hevesim kaçmadan..ben şimdi kaynanaya bişey almak isterdim bana bohçaya koydukları kilotlardan sonra hiç içimden gelmiyor..ben ona götürdüm zaten iğne oyası başörtü birde bohçaya koyduk yeter o bana ladtikli don layık gördü içimde kaldı acısı ben göndermeyi düşünmüyorum kayınvalideme görümceme

evet canımcım haklısın denk gelemedik bende de işler karışık yoğun. sende kaynanaya paçalı don al o zaman canımcım ne şamata olur :36::36::8::9::9::9: sanırım içinizde en rahatı benim hediye konusunda çünkü ne kayınvaliden yakınımda gidememde gelemezlerde ne de nişanlım.:26:

yok alyans değil de taşlı olanlar varyaa mesela şöyle zümrütlü ya da akikli falan
Eki Görüntüle 302676 Eki Görüntüle 302677
hıı anladımm canımm bunlar evet olabilir :D alyans dıye dusunduydum ben
oda dogru canım butceye gore bakarsınız madem canım benım yuzugumu tavsıye ederım :D su resımdekının taslı olan yerlerınde yuz kısmı yok bu daha genişi :D benımkı ufak tefek bıse
çok güzelmiş canım profilindekide güzel iyi günlerde kullan :) taşlı modelleri seviyorum aslında şık duruyo

tesekkurler canım bende oyle kendı tasıdnan zıyade kenarındakı taslar hosuma gıttı ama bana fıyatı pahalı geldı

kız sen beni güldürdün ya hasta hasta Allahta seni güldürsün emi .. :2::2::2::2::2: :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

cnm benim amin aklıma gelince deliriyorum ama napayım...evimdeki eşyaları yerleştirince onları küçük görümceme vericem al cnm ben giymem böyle şeyler diyip..:1::1:ama alt tarafı don ama özenilmemiş olması beni üzüyor..neyse ya geçti gitti bende ona paçalı alır gönderirim.:36:

oda dogru canım butceye gore bakarsınız madem canım benım yuzugumu tavsıye ederım :D su resımdekının taslı olan yerlerınde yuz kısmı yok bu daha genişi :D benımkı ufak tefek bıse
:)))) anladım ben onuu ya bari bedeni büyükmü ki ? llohusalıkta falan gıyersın dıye dusunmustur

yok bebegım ne yuzugu alyans gıbımı ? valla sen bilirsin canım olan seylerı cogaltmayın dıyecegımde :D

yok kız bebe kilotları varya onlardan rsmen ya almaya kalksan istanbulu tarasan bulamassın satışı yoktur yani..:9::9::9:

Son düzenleme:
yok kız bebe kilotları varya onlardan rsmen ya almaya kalksan istanbulu tarasan bulamassın satışı yoktur yani..:9::9::9:
aay ama genede gorumcene fılan verme canım hanı su onlerınde ebrulı kalpler ıslı onlardanmı :1::1::1: takma kafana unut gıtsın
Havincim iyiyim sağolasın sen nasılsın? bu arada baktım ben bu takvim olayına. yurtdışına göndermiyorlarmış sen yurtdışında değilmiydin? :26: nasıl aldın anlamadım:51:

merhaba canım aramızda 1 gun var :D 9 eylul yanıı sızın :2::1::1: ben aldım takvımı bı karısıklık oldu sanırım

hehe resimler benziyor bende anlamadım :17: sen 8 eylülsün sanırım:34: bizim yıldönümümüz allahım o günleri gösterir inşallah:16:

hehe resimler benziyor bende anlamadım :17: sen 8 eylülsün sanırım:34: bizim yıldönümümüz allahım o günleri gösterir inşallah:16:

hayırlı olsun canım bızım yıldonumu 6 mayıs 1 sene olacak :1:
cabuk gelıstı bızım
özel bi gun degğil 8 eylul bızımle beraber ozel olsun dedık :28:
ıkı bayram arası muhabbetıne ne dıyonuz kızlar
ayretten bende havınden ımrendımde koydum resmı yazıyı :52: :51:

aay ama genede gorumcene fılan verme canım hanı su onlerınde ebrulı kalpler ıslı onlardanmı :1::1::1: takma kafana unut gıtsın

merhaba canım aramızda 1 gun var :D 9 eylul yanıı sızın :2::1::1: ben aldım takvımı bı karısıklık oldu sanırım

unutamıyorummmmmmmmm:1::1::1::1::1:

havin ben sana cvp yazıcaktım kaynadı gitti yazmaya başlıyorum aklımda 2 yoruma cvp yazmak oluyor bitanesini yazana kadar diğerini unutuyorum..tatlım nbr nasılsın başka bieye cvp yazcaktım ama geçtii ya

Kızlarr sizce nasılllll promoskop sitesinde gezinirken tesadüf gördümm takvime bakarkene ayy ben bayıldımmm kocişe mail attım hemen bunu bugünün fırsat ürünüymüş fiyatına uygun geldi bana :9::9:

Eklentiler

• $alt_01.jpg
    $alt_01.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $cazibe-sehpa-01.jpg
    $cazibe-sehpa-01.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $cazibe-sehpa-04-02.jpg
    $cazibe-sehpa-04-02.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 18
aynen bende okuyorum okuyorum bişe yazacağım dur cvp yazarım diyorum sayfayı açıyorum hepsini unutmuşum sadece bi tanesi aklımda kalıyor aslında hepsine cvp vermek isterimmm

:34: gönlümüzden koptuğu kadarıyla bütçemizin elverdiği ölçüde yapacağız birşeyler elifim:16:

evet canımcım haklısın denk gelemedik bende de işler karışık yoğun. sende kaynanaya paçalı don al o zaman canımcım ne şamata olur :36::36::8::9::9::9: sanırım içinizde en rahatı benim hediye konusunda çünkü ne kayınvaliden yakınımda gidememde gelemezlerde ne de nişanlım.:26:

evet canımcımm :16:

cnm benim amin aklıma gelince deliriyorum ama napayım...evimdeki eşyaları yerleştirince onları küçük görümceme vericem al cnm ben giymem böyle şeyler diyip..:1::1:ama alt tarafı don ama özenilmemiş olması beni üzüyor..neyse ya geçti gitti bende ona paçalı alır gönderirim.:36:

hehe ver kız ver görümcen giysin o tumanları yeni geline öle tuman mı alınırmış :9::9:

Gene herkezcikler gitti

Merhaba Kızlarrr

Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldinizzz...

Lavantacımm

süprizin gerçekten iyi düşünülmüşş benceee ama sizin tavsiyeleriniizi fln dinlerkennn aklıma geldi

benim nişanlımın hoşuna gider mi gitmez mi bilmiyorum ama

çok kağıt yerine sadece bir tane

kazak : 24,9

kargo bedeli : 5,90

çikolata 10,9 krş

bu hediyeyi aldığındaki gülümseyişin paha biçilemezzz :16:

die not yazsak nasıl olurr???

Son düzenleme:
elifim sana da geçmiş olsun yazacaktımmm gene unuttumm yauffff

Gene herkezcikler gitti

Merhaba Kızlarrr

Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldinizzz...

Lavantacımm

süprizin gerçekten iyi düşünülmüşş benceee ama sizin tavsiyeleriniizi fln dinlerkennn aklıma geldi

benim nişanlımın hoşuna gider mi gitmez mi bilmiyorum ama

çok kağıt yerine sadece bir tane

kazak : 24,9

kargo bedeli : 5,90

çikolata 10,9 krş

bu hediyeyi aldığındaki gülümseyişin paha biçilemezzz :16:

die not yazsak nasıl olurr???

hmm buda güzel fikirmiş :34:

Back