Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda dogru canım butceye gore bakarsınız madem canım benım yuzugumu tavsıye ederım su resımdekının taslı olan yerlerınde yuz kısmı yok bu daha genişi benımkı ufak tefek bıse
çok güzelmiş canım profilindekide güzel iyi günlerde kullan :) taşlı modelleri seviyorum aslında şık duruyo
gönlümüzden koptuğu kadarıyla bütçemizin elverdiği ölçüde yapacağız birşeyler elifimevet ya meğer ne kadar zormuş bende bakıyorum düşünüyorum neye karar vericem bakalım
iyyim kuzum ne küsü aaaa canım benim küs olurmuyum hiç denk gelmiyoruz ki pek nyulada denk gelmiyorum ne zmandır..nasılsın bakalım iyimisin..
aşkıma hediye hazırlıyorum foto çekip koyucam buraya hesap işleri var malum yılsonu erken erken kalplerimi kesiyorum hevesim kaçmadan..ben şimdi kaynanaya bişey almak isterdim bana bohçaya koydukları kilotlardan sonra hiç içimden gelmiyor..ben ona götürdüm zaten iğne oyası başörtü birde bohçaya koyduk yeter o bana ladtikli don layık gördü içimde kaldı acısı ben göndermeyi düşünmüyorum kayınvalideme görümceme
hıı anladımm canımm bunlar evet olabilir alyans dıye dusunduydum benyok alyans değil de taşlı olanlar varyaa mesela şöyle zümrütlü ya da akikli falan
Eki Görüntüle 302676 Eki Görüntüle 302677
oda dogru canım butceye gore bakarsınız madem canım benım yuzugumu tavsıye ederım su resımdekının taslı olan yerlerınde yuz kısmı yok bu daha genişi benımkı ufak tefek bıse
çok güzelmiş canım profilindekide güzel iyi günlerde kullan :) taşlı modelleri seviyorum aslında şık duruyo
tesekkurler canım bende oyle kendı tasıdnan zıyade kenarındakı taslar hosuma gıttı ama bana fıyatı pahalı geldı
kız sen beni güldürdün ya hasta hasta Allahta seni güldürsün emi .. :2::2::2::2::2:
:)))) anladım ben onuu ya bari bedeni büyükmü ki ? llohusalıkta falan gıyersın dıye dusunmustur
yok bebegım ne yuzugu alyans gıbımı ? valla sen bilirsin canım olan seylerı cogaltmayın dıyecegımde
kızlar bılırsınız yılbasından sonra takvım bulmak zordur
evlenecegız Allah kısmet ederse
Promoskop | Fırsat - Fotoğraflarınızla Hazırlanmış Özel Bir Takvime Sahip Olun! Kişiye Özel 2012 Masa ya da Duvar Takvimleri Çok Özel Fiyatlarla!
fıyatıda cok uygun hemde cok ozel ben aldım fırsatı
aay ama genede gorumcene fılan verme canım hanı su onlerınde ebrulı kalpler ıslı onlardanmı takma kafana unut gıtsınyok kız bebe kilotları varya onlardan rsmen ya almaya kalksan istanbulu tarasan bulamassın satışı yoktur yani..
Havincim iyiyim sağolasın sen nasılsın? bu arada baktım ben bu takvim olayına. yurtdışına göndermiyorlarmış sen yurtdışında değilmiydin? :26: nasıl aldın anlamadım
hehe resimler benziyor bende anlamadım sen 8 eylülsün sanırım bizim yıldönümümüz allahım o günleri gösterir inşallah
aay ama genede gorumcene fılan verme canım hanı su onlerınde ebrulı kalpler ıslı onlardanmı takma kafana unut gıtsın
merhaba canım aramızda 1 gun var 9 eylul yanıı sızın :2: ben aldım takvımı bı karısıklık oldu sanırım
gönlümüzden koptuğu kadarıyla bütçemizin elverdiği ölçüde yapacağız birşeyler elifim
evet canımcım haklısın denk gelemedik bende de işler karışık yoğun. sende kaynanaya paçalı don al o zaman canımcım ne şamata olur sanırım içinizde en rahatı benim hediye konusunda çünkü ne kayınvaliden yakınımda gidememde gelemezlerde ne de nişanlım.:26:
cnm benim amin aklıma gelince deliriyorum ama napayım...evimdeki eşyaları yerleştirince onları küçük görümceme vericem al cnm ben giymem böyle şeyler diyip..ama alt tarafı don ama özenilmemiş olması beni üzüyor..neyse ya geçti gitti bende ona paçalı alır gönderirim.
elifim sana da geçmiş olsun yazacaktımmm gene unuttumm yauffff
elifim sana da geçmiş olsun yazacaktımmm gene unuttumm yauffff
Gene herkezcikler gitti
Merhaba Kızlarrr
Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldinizzz...
Lavantacımm
süprizin gerçekten iyi düşünülmüşş benceee ama sizin tavsiyeleriniizi fln dinlerkennn aklıma geldi
benim nişanlımın hoşuna gider mi gitmez mi bilmiyorum ama
çok kağıt yerine sadece bir tane
kazak : 24,9
kargo bedeli : 5,90
çikolata 10,9 krş
bu hediyeyi aldığındaki gülümseyişin paha biçilemezzz
die not yazsak nasıl olurr???