• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

günaydınn canlaım..

busabah kalktımm hemen aşkımın hediyesi için hazırlıklara başladım..renkli mukavva aldım kırmızı pek kırmızya benzemiyor ama kırmızı turuncu arası:9::9:kalp şablonuda çıkarttım şimdi onları kesiyorum..kutu falan bulmam gerekli kırmızı yapıcam onuda..hem biliyormusunuz aşkım annesi ile yılbaşında gelebilir ama sanmıyorumm çok yorucu geçiyor şuan bilmiyorum diyor ama gelmeyi düşünmüyor..öyle sezinliyorum..

hediyemin resimlerini ara ara çekerim sonunda eklerim inşallah..

Ne yapacaksın ? Yaratıcı bişey olsun bende bişey düşünmedim henüz
buarada imza yapıcam neden yapamıyorum nereye eklicem imza kısmını

Günaydınlarr, bugün çok güzel bir gün olsun.
Sevdiceğim yanımda yok yine iş gezisine gitti ama olsun:2:
Bir yandan yirmiliklerim, bir yandan kas ağrılarım..
LamEliff geçmiş olsun, dikkat et kendine canım.

Günaydınlarr, bugün çok güzel bir gün olsun.
Sevdiceğim yanımda yok yine iş gezisine gitti ama olsun:2:
Bir yandan yirmiliklerim, bir yandan kas ağrılarım..
LamEliff geçmiş olsun, dikkat et kendine canım.

günaydın inş.canım öle olur..
ayy yirmilik deme bana bi yandanda o var tatlım ya seni çok iyi anlıyorum :5:
çok saol sanada geçmiş olsun .. :70:

günaydın inş.canım öle olur..
ayy yirmilik deme bana bi yandanda o var tatlım ya seni çok iyi anlıyorum :5:
çok saol sanada geçmiş olsun .. :70:

Çok teşekkür ederim canım.
O kadar çok acıyor ki, sanki yanağımı delip geçecek.
Vaktim yok gidip aldırmaya da, zor olur şimdi:2: Napsam bilemedim.

lavantacımm günaydınn ..
senin için bişey eklemek istiyorum belki fikir olur diye düşündüm..çok ilgimi çekti hediye sitesinde gezinirken ...

Eklentiler

• $bqrqmbwx3zr2oz7l8.jpg
    $bqrqmbwx3zr2oz7l8.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 14
  • $bqrqniusys08n37sc.jpg
    $bqrqniusys08n37sc.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 13
Ne yapacaksın ? Yaratıcı bişey olsun bende bişey düşünmedim henüz
buarada imza yapıcam neden yapamıyorum nereye eklicem imza kısmını

cnm ben kırmızı bi kazak alıcam ayakkabı kutusundan daha geniş bi kutuyu kırmızı kağıtla kaplıcam içine kazağı katlıcam kalpli kırmızı kağıda sarılmış çikolatalardan alıp içine atmayı düşünüyorum ve onların en üsttüne kalpler kesiyorum kırmızı mukavvadan büyük boyuttakilere tarihler sözler falan yazıcam diğerlerine seni seviyorum mutlu yıllar gibi kelimeler yazmayı düşünüyorum..görümcemdende aşkımın işyeri adresini alıp adrese göndermeyi düşünüyorum inş.güzel olur...

Çok teşekkür ederim canım.
O kadar çok acıyor ki, sanki yanağımı delip geçecek.
Vaktim yok gidip aldırmaya da, zor olur şimdi:2: Napsam bilemedim.

Rica ederim tatlım..
Ayrıca çok ağrıyosa muhakkak baktır derim yirmilik dişin içerde çürüme riski varmış dikkat et canım ..

lavantacımm günaydınn ..
senin için bişey eklemek istiyorum belki fikir olur diye düşündüm..çok ilgimi çekti hediye sitesinde gezinirken ...
evet bunlar cok hos ama daha çok biz bayanlarınmı hosuna gıder acaba ?
cnm ben kırmızı bi kazak alıcam ayakkabı kutusundan daha geniş bi kutuyu kırmızı kağıtla kaplıcam içine kazağı katlıcam kalpli kırmızı kağıda sarılmış çikolatalardan alıp içine atmayı düşünüyorum ve onların en üsttüne kalpler kesiyorum kırmızı mukavvadan büyük boyuttakilere tarihler sözler falan yazıcam diğerlerine seni seviyorum mutlu yıllar gibi kelimeler yazmayı düşünüyorum..görümcemdende aşkımın işyeri adresini alıp adrese göndermeyi düşünüyorum inş.güzel olur...

çok güzell bi fikirr
ben ne alsam acaba kazaga hırkaya filan ıhtıyacı var benımkınınde dırek adrese yollayabılırmıyım bılmıyorum cunku otelde calısıyor
bende bu aksam bakıcam ama ıllada senın yaptıgın gıbı kazagı alıp poşetinde vermemek gerek
İnşallah cok mutlu olur nişanlın

kızlar imzamı nasıl yapcam yaptım ben o kodları hangı bolume yapıstırmam gerek

evet bunlar cok hos ama daha çok biz bayanlarınmı hosuna gıder acaba ?

çok güzell bi fikirr
ben ne alsam acaba kazaga hırkaya filan ıhtıyacı var benımkınınde dırek adrese yollayabılırmıyım bılmıyorum cunku otelde calısıyor
bende bu aksam bakıcam ama ıllada senın yaptıgın gıbı kazagı alıp poşetinde vermemek gerek
İnşallah cok mutlu olur nişanlın

canım haklısın biz daha titiziz bu konuda şimdi düşünüyorumda acaba hergün aklına gelirmi bunun içnden bi tane kağıt seçmek :9:

kızlar imzamı nasıl yapcam yaptım ben o kodları hangı bolume yapıstırmam gerek

onu anlatıcaktım unuttum bak hediyeyi anlatırken cnm çizelge bölümü var ordaki boşluğa link ekliceksin yalnı çizelge kontrol panelindemi yoksa profildemi unuttum..biraz karıştır profili falan çizelge bulucaksın karşısındaki kutucakta link varsa sil takvimin linkini yapıştır..

inş.nişanlımda beğenir..otele sende gönderebilirsin bence

lavantacımm günaydınn ..

ayy çok güzelmiş....

çok beğendim benim fikrim nasıl sence elifcim..ilk açtığında mutlu olsun uğraştığımı anlasın istiyorum..benim yaptığımda bayanların daha çok hoşuna gider ama uğraşmak istiyorum aşkım için o benim için böyle kağıtla falan uğraşamaz ben uğraşayım bişey olmaz..

ayy çok güzelmiş....

çok beğendim benim fikrim nasıl sence elifcim..ilk açtığında mutlu olsun uğraştığımı anlasın istiyorum..benim yaptığımda bayanların daha çok hoşuna gider ama uğraşmak istiyorum aşkım için o benim için böyle kağıtla falan uğraşamaz ben uğraşayım bişey olmaz..

benimde hoşuma gitti acaba yapsam mı die düşünüyorum ama kararsız kaldım..
Senin fikrinde hoşuma gitti canım çok güzel biz olsak onların yerinde havalara uçardık böle bi hediye karşısında :119:
insanın sevdiceği için herşeyi yapası geliyo çok iyi düşünmüşsün tatlım .. :16::16:

onu anlatıcaktım unuttum bak hediyeyi anlatırken cnm çizelge bölümü var ordaki boşluğa link ekliceksin yalnı çizelge kontrol panelindemi yoksa profildemi unuttum..biraz karıştır profili falan çizelge bulucaksın karşısındaki kutucakta link varsa sil takvimin linkini yapıştır..

inş.nişanlımda beğenir..otele sende gönderebilirsin bence

canım ben yeri buldum ama uygun kodu yapıştırmayı beceremedım bu kezde :D
Bende ılk ayımızda ona cek defterı almsıtım o epey kullandı bana verdı sonra bana verdı ben hıc kullanmadım düşünebiliyormusun :D
acaba hangi gunler calısıyor sız hangı gunden gondereceksınız? benımkı haftada 4 gun calısıyorda

sonunda hallettim kızlarr :27:
ben ikimizede siyah deri almayı planlıyodum ama maliyeti çok çıkacaktı 300 küsür bütcemi sarsıyor bende colleziona'da cok uygun hırkalar geyik desenli örme hırkalar filan var bu akşam bende bakayım

Back