• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

canım ben yeri buldum ama uygun kodu yapıştırmayı beceremedım bu kezde :D
Bende ılk ayımızda ona cek defterı almsıtım o epey kullandı bana verdı sonra bana verdı ben hıc kullanmadım düşünebiliyormusun :D
acaba hangi gunler calısıyor sız hangı gunden gondereceksınız? benımkı haftada 4 gun calısıyorda

yapabilmissin işte ...

benimki haftanın 6 günü çalışıyor..kargoların dağıtım günlerini sorucam ona göre o kargoyu tercih edicem perşembe günü dağıtımda olan bi kargo firması benim işimi görür mesela yada cuma 1-2 gün önceden almasında bi sakınca görmüyorum...

elifcim sende dene sevindirelim..ilerde ben sana bunu yaptım sen bana ne yaptın der başına kakarızz:9::9::9::9::9:şaka biyana hiç unutmazlar bence

kargolar bence hergün dagıtıyolar mng sorarım ben bugun bırazdan bız onla calısıyoruz bugun verdıgıns onrakı gun gıder tabı aynı sehırlerden ıse
bende perşembe cuma olabilir diye dusunuyorum bir yokluyayım bakalım ızın gunlerı neymiş

Onlarda bize kırmızı kazak alsalar :2: ceyizlikte olabilir tabii :2: Olmadı aynı kazakların bayanlarıda oluyor ya kendımıze alırız ben senın fıkrı tuttum acıkcası

kargolar bence hergün dagıtıyolar mng sorarım ben bugun bırazdan bız onla calısıyoruz bugun verdıgıns onrakı gun gıder tabı aynı sehırlerden ıse
bende perşembe cuma olabilir diye dusunuyorum bir yokluyayım bakalım ızın gunlerı neymiş

Onlarda bize kırmızı kazak alsalar :2: ceyizlikte olabilir tabii :2: Olmadı aynı kazakların bayanlarıda oluyor ya kendımıze alırız ben senın fıkrı tuttum acıkcası

benim aklımada kendimede kırmızı bi kazak almak geldi ama şimdi çok açılmayayım seneye inşallah alırım..benim aşkım bana hediye almaz çünkü haftasonu geldiğinde yeterince getirmiş hediye kuzum..

benim aklımada kendimede kırmızı bi kazak almak geldi ama şimdi çok açılmayayım seneye inşallah alırım..benim aşkım bana hediye almaz çünkü haftasonu geldiğinde yeterince getirmiş hediye kuzum..

hıı siz ayrı sehırlerdemısınız canım ?
Benımkıde almaz dıye dusunuyorum almasın zaten bı kac gun evvel cıddı paralar harcadı :D uzun seneler gıder bu sana dedı bıde:52: :52: :52: :55: :54:

yapabilmissin işte ...

benimki haftanın 6 günü çalışıyor..kargoların dağıtım günlerini sorucam ona göre o kargoyu tercih edicem perşembe günü dağıtımda olan bi kargo firması benim işimi görür mesela yada cuma 1-2 gün önceden almasında bi sakınca görmüyorum...

elifcim sende dene sevindirelim..ilerde ben sana bunu yaptım sen bana ne yaptın der başına kakarızz:9::9::9::9::9:şaka biyana hiç unutmazlar bence

Kızz ben zaten bazen birazcık ince düşün diye kakıyorum zaten :9::9::9::9: canım bende acaba sevgililer gününe mi çok özel bişey yapsam diye düşünüyorum ozmana saklasam :26:

Başka fikir var mı? Ne alsam bilemiyorum, alınabilecek her şeyi de aldım.
Kayınvalidem de yılbaşında yanımızda olacak, ona da bir hediye gerekir mi acep?

şimdi ben bana gelen hediyelerden ötürü ben bana ihtiyacım olan birşeyin alınmasını isterdim ondan mutlu olurdum
yılbaşında kazak almayı dusunuyorum veya kalın hırka örmelerden şöyle arkadaşın nickname unuttum onun fikrini tuttum kırmızı mesela çok güzel olur hatta kendımede aynı kazaktan alabilriim alacagım kazak hırka 30 tl dıye dusunuyorum :39:
sonra sevgililer günü için özel ne yapabiliriz bilmiyorum bayan olan taraf biziz ya sonucta ama mesela yemege biz niye goturemıyoruz yada goturmuyoruz bence buda hos bı jest olabılır ama tabı mutlaka hedıyesı olacak meela sehırfırsatlarında vs bır suru fırsat cıkıyor fıkır uretebılırız
dogum gunusu ıcınde o kesınlıkle suprız olmalı son ana kadar unututlmus gıbı olmalı bence
benım dogum gunumde evlenme teklıfımde benım hıc beklemedıgım anlarda oldu cok mutlu oldum pazar gunu teklıfı aldım hala bulutların uzerınde gezıyorum :1:

hoşgeldin canım, nasıl birşey istediğine bağlı aslında, yani kaç karat olacak, rengi ne olacak H mi I mı J mi nasıl istiyosun, parlaklığı ne olacak, yani nasıl birşey istediğine göre değişiyo aslında, ama kapalıçarşının mahmutpaşa çıkışını öneririm sana, biz ordan aldık, diyeceğim ama senin nickin ankaraymış, ankaradaysan bilemiyorum tabi :9:

hoşbuldum tatlımm.açıkcası bende pek anlamıyorum canım yaa :26: senin bilgin varsa ki almışsınız vardır, nasıl birşey almalıyım sence? evet cnm ankaradayım ben

hoşgeldin canım, nasıl birşey istediğine bağlı aslında, yani kaç karat olacak, rengi ne olacak H mi I mı J mi nasıl istiyosun, parlaklığı ne olacak, yani nasıl birşey istediğine göre değişiyo aslında, ama kapalıçarşının mahmutpaşa çıkışını öneririm sana, biz ordan aldık, diyeceğim ama senin nickin ankaraymış, ankaradaysan bilemiyorum tabi :9:

hoşbuldum tatlımm.açıkcası bende pek anlamıyorum canım yaa :26: senin bilgin varsa ki almışsınız vardır, nasıl birşey almalıyım sence? evet cnm ankaradayım ben

ney alacaksınız :44: :44:

Başka fikir var mı? Ne alsam bilemiyorum, alınabilecek her şeyi de aldım.
Kayınvalidem de yılbaşında yanımızda olacak, ona da bir hediye gerekir mi acep?

cnm ben vakti zamanında senerl önce bi parfüm almıştım birde kendim t-shirt dikmiştim birdaha bişey almadım o yüzden benim alınabilcek listem kalabalık..kayınvalidene bence gerek yok çok alıştırmayalım:12::12:

bende şu esprili tsörtlerden yaptırmıstım kalpli filan :D herkez bayıldı bı kısım onla dalga gectı cunku kalpler fışkırıyordu :41:
biz daha 8 aydır beraberız acıkcası ben parfumunu bıle bılmıyorum

tek taş tatlım :9: ben anlamıyorum hiç nasıl olmalı nerden almalıyım nasıl almalıyım :52: o yüzden dedim birde kk daki hatunlara sorayımmm onlar mutlaka bilirrr :1:

senmi sececeksin ? acıkcası bende hıc bılmem benımkınıde kapalıcarsıdan almıs cok kıbar hanı ben secmıs olsaydım daha gösterişli bişeye kacardı sonrada pişman olurdum D:

freud bence kayınvalidene hediye almalısın. minik de olsa bişey lazım bence. ben alcam açıkçası nişanlımın ailesine. ayıp olur yoksa. yanınızda olacaksa nezaketen alman lazım. ben olsam en kötü ihtimal çiçek alırdım. çam sakızı çoban armağanı çorap da alsan sevindirirsin

senmi sececeksin ? acıkcası bende hıc bılmem benımkınıde kapalıcarsıdan almıs cok kıbar hanı ben secmıs olsaydım daha gösterişli bişeye kacardı sonrada pişman olurdum D:

aslında ben istemiyorum tek taş falan tatlım, gereksiz masraf ama kuzucum illa alalım istiyo, sen seç beğen diyo :16: bende şimdi nasıl olur ucuzu var pahalısı var,almadan önce bilgim olsun istiyorum

Selam güzeller:34: freud ve lamelif geçmiş olsun canlarım. nasılsınız?:16:
Yeni gelen arkadaşlarım sizde hoşgeldinizz :16:

Son düzenleme:
bı lc vakikinin kapıda ödeme seçeneği yokmu ya 30 tl uygunmuş alıverirdim kırmzıdan bitane..

Back