• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne düşünüyorsunuz konu hakkında tavsiye almak istiyorum

Ateş seni çağırıyor 🔥

Hayırlı olsun ama niye böyle bir evliliğe mecbur kaldın? Ailen kovuyor mu seni?
Neden herkes bu şekilde söylüyor gerçekten korkuyorum evlenmekten bunları duydukça :( mecbur kalmadım istediğim için.. Ailesi çok iyi ama iç içe gelmeden de bilemiyorum tam olarak nasıl olduklarını eşimin böyle demesinin sebebi iş yeri yakın o yüzden evi yakın istiyor eğer durum buysa izah edebilirim ona ve uzak bir yeri tercih edebileceğimizi söyleyebilirim

Susarsaniz iyi hizmet ederseniz neden olmasın eşinizi uzak olalım gelmesinler gitmesinler demeyin ona rahat size şansınıza artık.Ne çıkarsa yani.Hele bı canım cicim balayi bitsin.Bakarsiniz nasıl gidiyor çocuk için acele etmezsiniz Hanımefendi genelde parayı kim kazaniyorsa onun borusu kimin ailesiyle içli dişli olunuyorsa onların dediği olur yol aynı her giden farklı sonuç bekliyor yolun sonu bu.Korkmaniza gerek yok bu güne kadar tanımadığınız insanlar birden girecek hayatınıza calismayio evde oturuyorsanız sanmam yani sizi kendi halinize bırakacaklarını binde bir öyle sülale belki size denk gelir belki gelmez ben evlilik düşmanı değilim sadece mantık budur yani

Neden herkes bu şekilde söylüyor gerçekten korkuyorum evlenmekten bunları duydukça :( mecbur kalmadım istediğim için.. Ailesi çok iyi ama iç içe gelmeden de bilemiyorum tam olarak nasıl olduklarını eşimin böyle demesinin sebebi iş yeri yakın o yüzden evi yakın istiyor eğer durum buysa izah edebilirim ona ve uzak bir yeri tercih edebileceğimizi söyleyebilirim
İyi de tatlım adam aile işinde çalışıyormuş, ne kadar uzağa tasinabilirsiniz ki? Ayrıca aile işi demek, kp-kv nin ağzına bakmak demek. Bunu sana kimse söylemedi mi?

Aşkımdan ölsem aile işi yapan, ailesiyle yakın oturan biriyle evlenmem. Hayatini bitirirsin. Asla kendi hayatına dair kararları kendin alamazsın bundan sonra. Evine aldığından tut çocuğuna verdiğin eğitime kadar her şeye karışırlar. Şimdi sorsan da asla karışmayız derler. Bi de bütün gün çalışıyorum aileme yakın ol ne demek, sen kendi başına kendi evinde kalamazsin anamın yanında duracaksın demek. Gitsin hizmetçi alsın deli midir nedir.

Ailesinin iyi olup olmadigini evlenince anlarsiniz. Cok iyi olsalar bile yakinlik hic bir zaman iyi degildir. Aile isi zaten falso birde yakin oturursaniz ayvayi yersiniz

Bu kadar saflik da kusura bakmayin fazla geldi, bir de "niye herkes tepki verdi ki?" diye soruyor.. Hic mi arkadasiniz akrabaniz yol yordam bilen anne babaniz yok sizin?? Gercekten oturup hic artisini eksigini dusunmemis gibisiniz..
Aile isinde calisip da hele bir de yakin oturup da mutlu olan kari-koca ornegi yok, varsa da bence birileri mutlu taklidi yapiyordur

Back