canlarımmmm huzurlu qecelerrrrrrr
ıyı geceler canım cıkıyormusun hemencecık fılız ve caglayla tanstınmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarımmmm Huzurlu qecelerrrrrrr
tamam canım benim ama yapabılcegm bsy varsa sole ok.canım gıtmeme az kaldıgı ıcın hergun bı yere gıdıyorum onun ıcın gıremedım ama aklım burdaydı kızlar neler kayntmıstır kım bılır dıe ıcım ıcımı yedı masallah bayagı bı laflamıssınız
ovvv masllahh Senın gunun baya tempolu gecmıs anlasılan yazık ya kedıcige uzuldum burda hayvanlara cok önem verılıyor ıyı yapmıssın canım bende uye olabılrmıyım oraya nereymıs orası dırek asker bekleyenler mı yazıyorum arama butonuna?
he ya bende gerı kalıyorum cogu konularda valla buranın kralıcesı gasolıne herkesı tanıyor masllah cokta cana yakın hep burda
tamam canım söylerım aklıma ılk sen geldın yınede cok tsk ederım. hayırdır kac gun kalacan gıresunda gerı dönecenmı?
89/90 asker ve asker yarenleir yazınca çıkıyor cnm 91 bekleyenlerde var. Baya bi tempoluydu valla ama şırıngayla süt içiriyorum biberon aldık içmiyor biberonun başlığı agzından büyük kıyamam
ıyı geceler canım cıkıyormusun hemencecık fılız ve caglayla tanstınmı?
balkon vaktim geldi canım
ben bu yıl gıresundayım hep canım ara ara konya ya gelıp gıdıcem 2 yıldır bıole.
kızlar teldeyim askerımle gelıyorummmmmmmm
anladım canım dogru ozaman ben senın okulun bıttı sanıyordum dersler baslıyordur ozaman sen dugun telasını bı yandanda okulu nasıl ıdare edeceksın?
cok yorulmassın ınsallah bol bol vıtamın alman gerekıyor ve duzenlı uyku cok önemlı!!
bılmıyorum valla canım hepsnıe nasıl yetıscem kendımı klonlatmayı dusunuyorum
giresunda zaten vıtamınlerle balık haplarıyla ayakta duruyorum zaten kuzum
heheh bol bol hamsı yersın artık orda ne guzel havası olur oranın sımdı miss misss dogayı cok sevıyorum
hangı bölum okuyorsun ?
bı ben sevemedım su karadenızı tatlım herkes aa ne guzel yerdesın dıo
okul oncesı okuyorum canım once selcuk unıdeydım 2 yıl cocuk gelısmı okudum gıresunda da 4 yıla tamamlamaya calısyrm
sagol bıtanem.tabı canım dogru söyluyorsun ınsan alıstıktan sonra sıradan gelır ama karadenız bı baskadır kucukken gezıye gıtmıstık orduya ozaman tum karadenızı gezmıstık
halen o bulutlu havası gözumun önunde sen zorun zorunu basarmıssın valla tebrıkler canım tabı kolayla hıc bısı olmuyor.
bu sene sonmu?
canım konya eskilerin konyası değil ki ben şahsen gayet modern yaşıyorum zorlanmıyorum hiçhaklısın denizli egede diye çok seviniyorum benim yaşayacağım yerde su olmalı göl deniz vs.. bi o yönden çok zorlanıyrım sanırım gerçi izmire yakıznız atlar atlar gideriz inşaynen canım sana katılıyorum bu konuda bende konyalıyım ama norvecte yasıyorum bende konyada yasıcam allah kısmet ederse asla yasayamazdım konyada ama cok sevıyorum sevenın gözu kör olur dıye bosuna demıyorlar ınsallah mutlu olurum orda cok ıyı bır aılesı var nişanlımlada cok mutluyum ama konya genelını dusundugumuz zaman bıraz sıkılıyorum:44: sende cok guzel bır sehıre gelın gıcekmısın denızlıye en azından konyamıza bakarak daha rahat bır sehır olacak hem cok uzak degıl konyaya cıkıp cıkıp gelırsın
canım valla ben alışveriş olayında çok geriliyorum gereksiz de buluyorum e alınacaklar da belli oluyo makyaj malz,iç çamaşırı vs vs... bir dünya makyaş malzemem var durduk yere bi daha niye aldırıyım,e gecelik faşan fişan düğün alışverişinde alınacak zaten hiç kasmaya gerek yok dedim.nişanlımın ailesi de sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi.nişanlığım dikildi o gün onu aldık damatlığı aldık bir de ayakkabı aldık sadece ,bohça olaylarına hiç girmedik biz.ama illa alışverişe çıkılacak diyorsan aman haa genelde böyle zamanlarda tartışma falan çıkıyor. sadece iki aile olsun dışardan amca dayı yenge hala toplamayın.canım yeni gördüm mesajını anca yazabildim kusura bakma
ama şok oldum bu kadar kısa zamana nasılda sayfalarca olmuuuş
benim nişana 1 ay kaldı ve nişan kıyafetim falan belli değil daha,gerçi kafamda bir iki model var,2 hafta sonra alışverişe çıkacağız,bakalım hangisi olacak
ben anarada yaşıyorum,sözlümün aileside ankarada yaşıyor ama sözlüm erzurumda çalışıyor
yani ben erzurma gelin gideceğim
sana ve diğer arkadaşlarada sormak istiyorum kızlar hatta konum var,nişan alışverişinde nelerden kaç tane aldırdınız?
bide ben bu kadar sayfayı nasıl okuyacağııııım
inşallah canımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nişanlım sebebiyle hem konya hemde izmir ile bağlantım var benimde:82: ve bu aralar nikahımı izmir.de yapmayı ve hatta ist.dan başımı alıp izmir.e gitmeyi düşünüyorum ama melankolik halimin neticeleri bu düşüncelerim arada ist.a da kaç gel canım :76:
canım valla ben mesleğim gereği klasik giyinmek zorundayım zaten onun harici de düğün dernek olmadıkça pek klasik giyinmem ama topuklu ayakkabısız da zor dururum ama tabi conversin yeri bambaşkadırbenim her halimi gördüler artık valla dün akşam ben de kayınvalidemlere gittim ailemle beraber. giydim eşofman takımları mı ohhh ne güzel rahat rahat oturdum vallaaynen yaa
hele benimki eskiden çok yadırgardı şık giyinmemi falan, istemezdi, beni kot tshirtle conversele daha çok beğeniyomuş
ama son aylarda alıştı artık kumaş pantolonla falan görmeye, ailelerle zırt pırt görüşünce haliyle çok kot tshirt olayına girmiyorum her zaman, accuk kıza benziyim, gelin gibi görsünler diye
öyle gördüğü zaman 'anaam çok güzel olmuşsun' diyo ama ben anlıyorum o beni kotumla tshirtümle seviyo
:gülüyoruz falan ama benim çeyiz de pekmez bilem var hatunlarrr
sagol bıtanem.
son senem canım allaha sukur okul hayatım bıtıo son 9 ay
ıns canım mezunıyet dugun ıkısı bır arada olcakheheh canım sen cıfte dugun yapacaksın desene 2012 de cok kutlamaların olacak dıye